שאלות

תשובה:

1. לגבי תביעה ייצוגית - כן, עליך להיות חלק מהקבוצה, ועליך לשערך שמות. 2. לגבי המל"ל - לא ברור לי מה כוונתך ב-"לאשר את בקשתי"? אם יש לך שאלה פנה לסניף, עבור על התקנות, קבל ייעוץ, ואם יש לך ספקות קבל ייעוץ משפטי באשר לתביעה.

תשובה:

תוכל לפנות למפקח על הבנקים. לצערי, המפקח דיי חסר שיניים ולכן אציע לך להגיש תביעה כנגד הבנק.

ניסיון מרררר../images/Emo46.gif

יש מצבים אים החוב קטן עדיף לוותר. עבדתי במוסך לאחר שבועיים עזבתי העבודה לא התאימה, נאלצתי להגיש תביעה בבית דין לעבודה, יש אנשים מנובלים יש להם עורך דין בעזרתו הם יודעים איך לא ליפול בפח, חשבון בבנק רשום על שמו ולא היה כסף, כל רכושו לא רשום על שמו, חובו לעוד 4 אנשים 150 אלף ש"ח הגיע להסדר בהוצאה לפועל 500 ש"ח יחולק באופן יחסי, בעוד27 שנה יגמר החוב. בין אדם שחייב כסף ישלם את הסכום +ריבית והצמדה, עליך לדאוג למצוא פרטים אחרת לא תוכלי לתבוע . נ.ב הנתבע השקיע קרוב ל100 אלף ש"ח במפלס העליון בביתו במשף כ-6 שנים.

תשובות..

אם יש לך חשבונית שלו יהיה עליה מס' ח.פ. של החברה או עוסק מורשה, כמו שאמרו כאן. אם נתן לך שיק שלא נפרע, יש עליו את הת.ז. שלו. אם יש לך מישהו שיכול לברר זה הכי טוב, ותמיד תוכל להיעזר בחוקר אבל לאור סכום החוב, לא בטוח שזה כדאי מבחינה כלכלית..

enbalush

New member
תודה לכם, יש לי ת.ז

אני מקווה שילך חלק. ועוד שאלה נוספת, האם יש ברשת טופס תביעות קטנות להורדה? תודה ויום נעים.

כשרות

ראשית כל תיגשי לבעל האולם שיפצא אותך אים לא תפצא אותי בסכום הולם אגש לרבנות לדווח להם על שאתה לא עומד בכשרות והרבנות תסיר את הכשרות, ושתכתבי מכתב שבעל העסק פיצה אותך שלא עמד בהתחיבות ופוצת ויחתום, מידית להודיע לרבנות אים אולם לא מקיים את חוקי הכשרות אים את יכולה להחתים את חלק מהאורחים שיה עדות ויוסר הכשרות מידית ויפורסם שהאולם לא כשר שהאנשים לא יפלו בפח.

נ.ב

דחוף תפרטי את שם האולם ואת כתובתו שאנשים לא יחגגו באולם, ודחוף תודיעי לרבנות מחלקת הכשרות על האולם שיסירו מידית את תעודתו, ויזהירו את הציבור שהאולם לא כשר!!!

יעל1606

New member
האם באמת האולם לא כשר

אורן ראשית כל תודה על התגובה שנית האם באמת אני יכולה לאיים על בעל האולם לגבית עודת ההכשר שלו, אני בדקתי באינטרנט האם היו בעבר תקדימים ולא מצאתי , רשום רק שזה לפי ההלכה, אבל לא רשום שזה לא חוקי

כשר?

שאלתי היום את גיסי הוא רב אים הם ניקו את הצלחות ואחר כך אכלו בשר אין בעיה (רק אים אוכלים דגים ובשר ביחד יש בעיה שיש עדות מסוימות שנוהגים לאכול דג עים חלב), לפי דעתי תתקשרי לרבנות מחלקת כשרות ותישאלי אותם אים במצב הנ"ל יש בעיה בכעשרות לפי מה שהם נתנו כשרות לבעל האולם.

Oisun

New member
ייעוץ משפטי בנוגע לתביעת סוכנות נסיעות

היי, אני מקווה שזה המקום הנכון לקבלת ייעוץ, לא מצאתי פורום מתאים יותר. בגדול, אני רוצה לבדוק אפשרות לתבוע את חברת "איסתא". מה שקרה באופן כללי, זו רשלנות החברה בנוגע להזמנת כרטיסי הטיסה (לא הזמינו מקום ישיבה ביחד לאשתי ולי, נאלצנו לשבת בטיסה של 12 שעות לניו יורק בנפרד). בנוסף, שילמנו על חדר בסטנדרט מסויים במלון, וקיבלנו חדר בסטנדרט נמוך בהרבה. פניתי במכתב רשמי להנהלת החברה, אך עד כה הם לא טרחו להתייחס ולו בביטול לתלונותיי. האם יש לי עילה לתביעה? ואם כן, באיזו מסגרת? תביעות קטנות? תביעה רגילה? האם מישהו מכם יכול להמליץ לי על עו"ד המתמחה בתחום? תודה רבה רועי

לכאורה

מתאים לתביעות קטנות. יש אפשרות שעו"ד ינסח את כתב התביעה או אתם, שאלה של עלויות. מצטערת, לא ממליצה על עו"ד..

majestically

New member
שאלה בנוגע לקניית דירה מעו"ד

האם מודעה לגבי "הזמנה להציע הצעות לרכישת דירה" שפרסם עו"ד מנהל עיזבון, זו הודעה על דירה שנמכרת מהוצאה לפועל?, האם זה מסוג המקרים שאומרים עליהם שאפשר לקנות דירה בזול? אשמח לתשובה ואם מישהו יודע גם לומר לי איך העניין הזה פועל בדיוק?

רכישה ממנהל עיזבון

מנהל עיזבון הוא תפקיד לו מתמנה עו"ד המטפל ברכושו של מנוח. את המו"מ מנהלים מול מנהל העיזבון. אין המדובר ברכישת דירה תוך כדי הליך הוצאה לפועל (אז המדובר הוא על כונס נכסים). לגבי המחיר- גם כונס נכסים וגם מנהל עיזבון מציעים את הנכס בד"כ ישנם כמה מציעים ומתנהלת התמחרות - לא תמיד זוכים למחירים הנמוכים ממחיר השוק אבל אם הנכס מוצא חן בעינך שווה לנסות.

חחלחללח

New member
חוק הבינוי של ניתניהו

אפשר לקבל בבקשה הסבר על חוק הבינוי החדש של ניתניהו??

amera

New member
‫רופא מוסכם קבע לי 5% נכות - אבל?

‫רופא מוסכם קבע לי 5% נכות - אבל? עברתי תאונת דרכים ב- 2001 שהוכרה גם כתאונת עבודה - יש פגיעה בצואר ובגב תחתון רופא מוסכם בין עו"ד שלי לחברת ביטוח חובה קבע 5% נכות. במכתב הוא ציין שאין לחץ על עצבים הנובעים מבלטי הדיסק בצואר ובגב תחתון. לא הרגשתי שזה כך מאחר ואני מכיר את הגוף שלי. עשיתי EMG לפני כמה ימים והתוצאה שיש לחץ על עצבים! האם ניתן לערער? ועוד שאלה, האם יש מקום לפנות לביטוח לאומי לקביעת דרגת נכות? (עורכת דין שלי תבעה כל הזמן ביטוח חובה ולא ביטוח לאומי!!!)? תודה מראש

משרדית

New member
שלום, אבקש להעזר בנוגע לעמלה עבור עבודה...

כחברה להשמת עובדים, יש לנו הסכמים לגמי העמלות אותן משלמים לנו לקוחות (חברות) אשר נעזרים בשירותינו. כעת נוצר מצב שלא נתקלנו בו עד היום, כאשר מועמד צפוי לעבוד כפרילאנס אצל הלקוח. למשל בחודש שעבר הוא כבר עבד אצלו מס' שעות ושילם לו סך כ 1000 שח. לגבי מועמדים אשר נכנסים לעבוד כשכירים, יש לנו הסכם עם אחוז מסויים של עמלה. למשל 50% - באופן חד פעמי, לאחר משכורת אחת. אבל אינני יודעת כיצד לערוך או לגבות עמלה במקרים כאלו, כגון הגשת חשבוניות לפי שעות. מה אתם מציעים לי? אודה מאד על עזרתכם. הייתי רוצה לערוך הסכם נפרד למקרים כאלו. חשבתי אולי לבקש תשלום לאחר 3 חשבוניות למשל, אבל איזה אחוז לבקש? תודה מירי

הסכם נפרד

כדאי לכם לערוך הסכם נפרד בהסכם יהי מקום לחייב את המעסיק של הפרילנס ו/או את העובד לשלוח העתק חשבונות בגין תשלום שניתן לו וניתן לגזור את האחוזים מהמעסיק החדש בהתאם לשכר שמשולם לעובד. כדי להבטיח את התשלום ניתן לבקש סכום מראש על עובדי פרילנס- אם אלא ניתן להעריך את התשכרותם או באמת להמתין 3 חודשים ואז לעשות ממוצע בהצלחה

למעלה