שאלות

MontBlanc

New member
תשובה

אני חושב שאתה צריך לסמוך על עו"ד ולא לנסות ללמוד כרגע את המקצוע, מאחר ומדובר בדירה אז דאג שבסוף ההליך הדירה תהיה רשומה על שמך וממליץ לך לא ללכת על העו"ד הכי זול מאחר ואלו בסוף מפשלים. אם אתה רוצה להיות רגוע אתה יכול לבקש מעו"ד העתק של נסח הטאבו ובנוסף לגשת לארכיון של בניין העירייה היכן שנמצא הנכס ולבדוק בתיק הבניין על מצב הבניין, שכנים, בעיות וכד'.

obd123

New member
תודה על תשובתך. מה הכוונה לארכיון?

וגם, בשביל לדעת שהכל נעשה כמו שצריך אני אתצטרך שיהיה לי רק העתק של נסח הטאבו וזהו? אין עוד דברים קריטיים שחשוב שאדאג לבדוק שקיימים?

MontBlanc

New member
תשובה

ארכיב מינהל ההנדסה של העירייה, תן להם את הכתובת של הנכס ותקבל את תיק הבניין....אין צורך בנסח טאבו לשם כך אבל בכל אופן אתה יכול להוציא נסח באינטרנט בעלות של 10 ש"ח.

תשובה:

ברמת העקרון אני מציע כמה דברים: 1. תאספי את כל החומר הרפואי ותתעדי אותו. 2. תקפידי על הגשת התביעה בטרם תחלוף שנה מיום אירוע התאונה. 3. לגבי עו"ד - אני לא מכיר כאלה שעוסקים בביטוח לאומי באיזור השרון. אם תרצי, את מוזמנת ליצור עימי קשר טלפוני. בכל מקרה, אני ממליץ בחום לבדוק זכאותך לפיצויים / לתגמולים נוספים שלא קשורים בהכרח לביטוח לאומי. רפואה שלמה.

yogever777

New member
המשך

דבר ראשון אני בחור לא בחורה,דבר שני יש לי את כל החומר מתוייק ומסודר,יש לי עד ספטמבר להגיש את הטפסים ובגלל זה אני רוצה הכוונה מדוייקת שאני ידע מה לעשות. אני צריך עו"ד שמתמחה בדבר הזה או שכל עו"ד יכול לעזור לי במקרה הזה?

תשובה

סליחה על הטעות. כמובן שאני ממליץ לפנות לעו"ד שזה תחום ההתמחות שלו. בדיוק כמו שלא תלך לרופא עור כאשר יש לך בעיה אורטופדית...

voodoogirl1

New member
עזרה דחופה

אני צריך עזרה דחופה, יש שני מכללות שמתחרות אחת בשניה. באחת אני לומד כרגע ובשניה שילמתי דמי הרשמה וחתמתי על טופס שלהם "שטר חוב". באותה מכללה שנרשמתי הודעתי להם על דעת עצמי שברצוני לא לעשות את הקורס למרות ששילמתי על דמי הרשמה וגם על השטר חוב. כרגע מאיימים עליי באותה המכללה שאם אני לא לומד את הקורס אצלם תובעים אותי משפטית על הסכום של הקורס + הוצאות עורכי דין. האם זה חוקי מה שהם עושים ? אם מישהו יכול לעזור לי או לייעץ לי אני מאוד אשמח. (אפשר לשלוח לי הודעה בפרטי או באימייל שלי: [email protected]) תודה מראש. (שלחתי הודעה מהמשתמש של אחותי)

הספן

New member
מחפש עו"ד ....

מי יש לו ניסיון? עשיתי תאונה, פגעתי ברוכב קטנוע. מחפש עו"ד מומחה לנושא. הכי טוב שיש. תןדה מראש על עזרתכם

אלימות פיזית ואלימות מילולית

היי, אני מחפש חומר (פס"ד/מאמר) שמערער על חדות האבחנה בין אלימות מילולית לאלימות פיזית (לדוגמא - בחוק כתוב "אלימות", הפרשנות המקובלת הייתה פיזית בלבד, הורחב גם למילולית. פירוש המונח אלימות בפוליסת ביטוח). אם הערעור על ההבחנה הוא מפורש, טוב יותר. מישהו מכיר? תודה מראש!

המאיר5

New member
שאלה

אישתי נכנסה לחנות של גרביים אלסטיות כדי לבדוק מחירים, המוכרת הושיבה אותה על הכיסא ופתחה את הגרביים הכי יקרות 560 ש``ח ומדדה לה אותם. הגרביים לא היו נוחות והיא אמרה להם שהיא לא רוצה אותם. הם אמרו לה שאין לו ברירה והיות והם פתחו בשבילה את הגרביים היא חייבת לקנות אותם, היא ניסתה להתווכח אבל הם לא הסכימו לוותר, היה לה רק 400 ש``ח היא שילמה להם והם אמרו לה שתבוא מחר תוסיף את הכסף והם יתנו לו קבלה. מה אני יכול לעשות? זה חוקי הכסף שהם גבו? אני יכול לתבוע אותו מהם? ורק נציין שהגרביים לא נוחים בכלל!

MontBlanc

New member
תשובה

לא חושב שזה מותר, בכל אופן שלם ואולי תקליט....צלם....ובכל מצב הגש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות

kikush4

New member
שאלה בקשר לתווך

ראיתי דירה דרך מרשרד תווך. בעלי לא ראה אותה. היום בפעם ראשונה הדירה פורסמה ביד 2 על ידי בעלת הדירה וללא תווך. אם בעלי שלא ראה את הדירה דרך תווך יחתום ישירות עם בעלת הדירה שאליה הגענו דרך פרסום ביד2 , זאת תהיה עבירה על החוק או לא? הרי אם אני מבינה נכון, למשרד התווך כבר אין בלעדיות על הנכס וגם בעלי לא חתם להם על זה שהוא ראה דרכם את הדירה...??? תודה

האם ריים חוק בנושא של תשלום מזונות...

האח ירש את הכל ואחותו נותרה חסרת כל, עיוורת ומקבלת קיצבת נכות מביטוח לאימי. האם קיים בכלל חוק המאפשר תביעה של תשלום מזונות מהאח לאחותו? היכן ניתן למאוא את החוק הזה באינטרנט? תודה.

אדם 08

New member
צריבת דיסק

אהלן, היה לי דיון עם אחי בנושא מסוים. הוא קנה לעצמו דיסק מקורי כלשהו (לצרכים אישיים, לא להפצה). אני רציתי גם כן לקנות את הדיסק הזה. האם מותר לו (עפ"י החוק בישראל) לשכפל את אותו הדיסק ולתת לי את העותק (שוב, בגלל שאנחנו משפחה ובגלל שזה לצרכים אישיים ולא להפצה) ? אני שואל מבחינת זכויות יוצרים ומבחינת החוק בארץ/בעולם.

למעלה