שאלות...

דו"ח חניה אנ נכה

בס"ד קיבלתי דו"ח חניה לא מוצדק לטענתי ,בית משפט לעניינים מקומיים חייב אותי , ואני לא רוצה לוותר ואני רוצה לייצג את עצמי איזה כותר אתן לערעור ? האם כותרת הודעת הערעור זאת הכותרת או שצריך לכתוב בקשת רשות ערעור תודה וחג שבועות שמח לך/ם כאן

mafins

New member
אני חייבת עזרה מכם.

אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לפנות אליו, אבל עדיף לנסות אמא שלי קיבלה תביעה על "תאונת דרכים" שהתקיימה לפני שנתיים וחצי האוטו אכן נגע קלות במכונית של התובע אך לא נגרם שום נזק, יצאנו מהמכוניות ובדקנו את זה. כעבור חודשיים הגיע אלינו מכתב בו כתוב שמחייבים אותנו על סך 0 שקלים מפני שלא נגרם נזק לאוטו. עכשיו, שנתיים וחצי מהמקרה חלפו ושלחו אלינו תביעה על התאונה הזאת. האוטו רשום על שם אחי האוטיסט בן ה-13 ולכן כשאמא שלי ראתה את התביעה שהופנתה אליו היא התעלמה ופסק הדין חלף. חייבו אותנו על המון כסף שקשה לאמי האלמנה להשיגו, והמכתב בו כתוב שהאוטו בסדר אבד לנו כבר ממזמן. יש דרך כלשהי לשנות את המצב? תודה רבה למי שינסה לעזור זה מאוד חשוב לי.

שולי96

New member
דירה בכינוס

האם מותר להשכיר בית בכונס נכסים בלי לידע את השוכר ? שמעתי שזו עבירה פלילית אנא ענו תודה

hutc10

New member
תשובה

אסור להשכיר בית בכינוס ללא יידוע השוכר וחייבים את הסכמת הכונס. למעשה לבעלי הבית אסור בכלל לחתום על הסכם שכירות ולהסכם אין כל תוקף. את תשלומי השכירות אסור לשלם לבעל הנכס אלא רק לכונס. לגבי העבירה הפלילית-לא מכיר עבירה פלילית כזאת אבל זה לא התחום שלי אז...

עשיתי אתמול תאונה!

עמדתי בצד כביש דיי מהיר בסגנון איילון.כדי לשאול זוג שהלכו על המדרכה איך להגיע למקום מסוים רכב שנסע בנתיב הימני צמוד למדרכה העיפני לגובה ייחד עם הקטנוע עליו ישבתי.הקטנוע הושבת.סרבתי להתפנות.למרות כאבים ברגל שמאל.מכיון שלא רציתי שההורים ידעו.דיברתי כרגע עם עורך דין והוא הסביר לי שאני יילך עכשיו למיון.וזה לא חייב להיות קשור למכבי=הורים. .וזה יכול להיות רק מולי.תנו לי עוד טיפים.למען אקבל כמה שיותר כסף.הקטנוע הושבת.לי יש חובה וצד ג ולה יש מקיף!

חוזה לפרויקט פיתוח תוכנה קטן היקף

אני כותב חוזה לפרויקט פיתוח תוכנה בהיקף די קטן (כשבועיים עבודה). החוזה עוסק בין השאר בביטול, הגדרת הפרויקט, הגדרת הבעלות על הקוד, הגדרת היקף הזמן להתקנת הפרויקט, הגדרת היקף הזמן שינתן לתמיכה טכנית ללא עלות, היקף האחריות לבאגים בתוכנה וכו' * אני מחפש עורך דין שבקיא בתחום שיבדוק את חוקיות התנאים שאני מונה. * אני רוצה שהעורך דין יהיה בקיא בתחום, על מנת שיוכל להציע נקודות שאולי לא חשבתי עליהן. * אני אצטרך שהוא יתן נוסח רשמי לחוזה. 1. איפה אני מוצא עורך דין כזה? 2. מה אמורות להיות העלויות? תודה דניאל

mcasher

New member
שאלה בנוגע לשכ''ט של עו''ד

הלכתי לעו''ד בשביל שיוציא צו קיום צוואה של סבתי, שילמתי לו מיקדמה חצי מהסכום,עכשיו הצו הגיע רציתי לשאול האם אני חייב לגשת אליו שוב או שאפשר ישר ללכת לרשם הירושה לקחת את הצו בעצמי ללא ידיעתו ועזרתו ורק אח''כ כמובן לשלם לו את מה שמגיע לו?

CAT4

New member
האם הביטחון עולה זכויות הפרט ?!?

לכל מי שקורא מכתב זה שלום, שמי יוסי ולאחרונה עלתה במוחי מחשבה מוזרה. כיום אנחנו חיים במדינה בה בכל כניסה, לכל מקום, אנחנו נדרשים להציג את מיטלטלנו לידי אדם אשר ניתנו לו זכויות לחקור אותנו ולעכב אותנו למטרת חיפוש אשר רק השד יודע את מטרתה האמיתי (במקור נטען שלמטרות בטחוניות, אך הדבר נעשה גם בתקופות שקטות וגם במקומות בהם החיפוש לא רלוונטי כגון בתי קפה פתוחים לרחוב). בכל כניסה למסעדה, קניון, ומוסד ציבורי (כגון תחנות אוטובוס,בתי חולים ומוסדות אחרים) אנחנו נדרשים לאפשר לאנשים שונים גישה למטלטלנו ונאלצים לסבול חיפוש גופני אשר בכל מדינה אחרת היה נחשב משפיל ביותר. כל סרוב להשתתף בחיפוש המשפיל הזה משמעו מניעה בשימוש בשרותים אותם מציע המקום: לא תנתן לך האפשרות לקנות את מצרכי המזון שאותם את צריך, לא תינתן לך האפשרות לנסוע ממקום למקום בתחבורה ציבורית ואולי אפילו ימנע ממך טיפול רפואי. והשאלה המשפטית היא האם זה באמת מחויב המציאות ואם אנחנו האזרחים הקטנים יכולים לסרב לפעולה פוגענית זו. האם חוקי זכויות הפרט לא מופרים עקב שימוש בוטה זה בזכויות חיפוש אלו הכוללות אמצעים פולשניים ומשפילים הפוגעים קשות בצנעת הפרט. יום טוב

katayelet

New member
בירוש על בן אדם לפי מס' ת.ז

לא יודעת אם זהו פורום נכון, אבל לא יודעת איפה לשאול. האם ניתן לברר לגבי מישהו ששכרנו אצלו דירה רק לפי שם ות.ז? לגבי עבר פלילי למשל?

רחל12345101

New member
בירור

גם לי היתה בעיה בזו אעזור לך תכנסי לאינטרנט ותכתבי רשות האכיפה והגביה תקישי ת.ז. של מי שאת רוצה לברר ותקבלי את התשובה אם את רוצה אתן לך טלפון שלי תכתבי לי ובהצלחה

katayelet

New member
זאת לא הייתה הכוונה

התכוונתי לבדוק את העבר הפלילי שלו, כי לפי חיפוש בגוגל לפי השם שלו מצאתי משהו, אבל זה יכול להיות מישהו עם אותו שם...

רחל12345101

New member
שכירות

שכרתי דירה ולא נכנסתי. בהסכם כתוב שזכותי למצוא דייר חלופי במקומי רק שיראה לבעל הבית. המשכיר מערים עלי קשיים. מתחמק ועכשיו רוצה ערבות בנקאית בסך1000 שח. לא רוצה ערבים או שטר בטחון או צק בטחון . לא מצליחה למצוא כזה בהסכם איתי נתתי לו 12 צקים וגם צק בטחון בסכום 10000 שח. שמעתי שבחוק 22 לשכירות אני יכולה להביא שוכר חלופי גם ללא הסכמתו.האם אפשרי? הוא לא לחוץ לסגור בכלל כי מקבל את הכסף שלי . האם אני יכולה להביא דייר משנה עם אותו הסכם כמו שאני חתמתי? ואם המשכיר לא צריך לעשות אותו הסכם עם הדייר החלופי שלי? תודה על תשובה אתם 10

yaelida25

New member
פשיטת רגל

עדיף להימנע מלהיות פושט רגל- בפשיטת רגל השלכות מרחיקות לכת. נסו לשקול דרכים אלטרנטיביות

למעלה