שאלות....

ערב טוב!! זקוק לעזרה לגביי צוואות

יש בבעלות אמא שלי דירה בירושלים הבעיה היא שהדירה לא רשומה על שמה בטאבו אלא היא דמי מפתחבלבד הדירה רשומה על אדם שמת ממזמן לפני קום המדינה. שאלתי היא אם אני יכול ללכת למשרד המשפטים בירושלים ולבקש את הצוואה של הנפטר הנ"ל בכדי לאתר את קרוביו ולסגור איתם לגביי דמי מפתח... תודה.

זהחוקי

New member
דרוש עורך דין

שלום לכם , אני צריכה המלצה על עורך דין שמתמחה בתביעות נגד משרד הביטחון. זה חולה סכרת שצריך לתבוע את הצבא . המליצו לי על : ענת גינזבורג ועל יואב אלמגור משהו מכיר אותם ? מכירים עוד אחרים? תודה רבה

עזרה דחופה בנוגע לשוכרי דירה לא הגונים, אנא!!

לחברתי בעיה קשה עם שוכרים ברשותם דירה, המושכרת מזה חודשיים. בחודש האחרון החלו בעיות תשלום ואז התברר כי השוכר חתם על חוזה איתם תוך השארת פרטים פיקטיביים/ת.ז. שגויה ושם משפחה שונה. כמו"כ, לא נתן צ'קים מראש לכל השנה כמו שהתחייב בחוזה. בשיחות איתם הם לא התביישו לומר כי לא יפנו את הדירה עד לקבלת צו פינוי. אין להם כסף ושיעזבו אותם. כמובן, שבשלב מסוים הפסיקו לענות גם לטלפונים. השאלה: מה התהליך המהיר ביותר והזול ביותר אשר יגרום לכסף להגיע או לדיירים לפנות את דירתם(מועדף-פינוי). האם החוזה תקף? (השם אינו נכון, ת.ז., צ'קים לא הופקדו כמתחייב) אודה לתשובה מהירה, מה עושים? איך ממזערים נזקים? תודה מראש!

נ ט ע 1986

New member
שלום,

אני מחפשת עו"ד שמתמחה בנזקי טבע בבית ע"מ שיוכל לענות לי על כמה שאלות. אני יודעת שביטוח של בית שנוגע לנזקי צנרת למשל יש למי לפנות. אך נזקים אחרים? איזה התמחות דרושה לעו"ד ע"מ לדעת כדאיות/רלוונטיות של תביעה בנושא שנוגע לנזקי טבע בבית? תודה. נטע

שאלה

יש לי איזהשהו רעיון (לא פטנט) שבשביל להריץ אותו אני צריכה ספונסר. השאלה שלי איך אני מתאמת בינו לביני את הרעיון והתגמולים ממנו.. אני מניחה שאני צריכה לעשות את זה עם עו"ד..אם כן עם איזה עו"ד אני אמורה לדבר..?שמתמחה ב..מה? ועוד משהו..האם הקלטה שבה אני מספרת למישהו על רעיון קבילה מבחינה משפטית לגבי הזמן שהיא נוצרה? תודה מראש לעונים

מיס בד

New member
]יטורי אשה בהריון

אני וטרינרית, בבעלותי מרפאה לחיות מחמד במרכז הארץ. לפני שבוע קיבלתי לעבודה אסיסטנטית, בת 30, נשואה. לאחר משמרת אחת היא הודיע לי שהיא בשבוע העשירי להריונה ושהעניין התגלה בבדיקת רופא בעקבות בעיה אחרת. אינני מעוניינן להמשיך להעסיק אותה משום שבעיני יש כאן חוסר יושר ומעבר לכך היא תדרש לבצע פעולות מסוכנות לנשים בהריון (רנטגן, גז הרדמה וכו'). מה המחוייבות החוקית שלי כלפיה? אודה מאוד על העזרה

סור2806

New member
האם לחייב את בעל הבית בנזק שנגרם בגלל רשלנותו

שלום רב מזה כ-5 שנים אנו שוכרים חוות סוסים מאוד יוקרתית,לבעלים יש חריגות בניה ,על השטח של החריגה הקמנו באישורו סככה עבור סוסים,לפני כשבועיים הגיעו מהמועצה והרסו את איזור החריגה ובעל הבית הרחיק את הסככה כ-2 מטרים,אולם לא קיבע אותה לאדמה כפי שהיתה ולכן כאשר היתה סופת רוחות העיפה את הסככה ונגרם נזק לחשמל ולמים במושב וכמובן לנו בחווה אנחנו הזננו את הסככה למקום אחר קיבענו באדמה ,הדבר עלה לנו הרבה כסף. שאלה:על מי חלה ההוצאה הזו האם אנחנו יכולים לדרוש ממנו תשלום. תודה

שלמה138

New member
שאלה לי כמה אחוזים אמור לקחת עורך דין?

אני נפצעתי בעבודה ולקחתי עורך דין שלוקח ממני 15%-20% ועכשיו נאמר לי שהוא אמור לקחת 8%-13% מה האחוזים המקובלים ?

ivgy1980

New member
התייחסות

למה לא בדקתך מלכתחילה את גובה שכ"ט המקובל ? עובדת התשלום מהווה הסכמתך. אחוזי שכ"ט הם בבחינת כל מקרה - לגופו. אולי לקחת עו"ד טוב, או בין הטובים ? אולי המקרה היה מורכב יחסית ? אולי היית פראייר ??? אם אתה מרוצה מהתוצאה - אין מה להסתכל על 2 שקלים נוספים ...

אדם 08

New member
זכיה בפרס

שאלה שהיא "צרות של עשירים". השתתפתי בהגרלה. לפני 8 ימים פורסם ברבים שזכתית בפרס כלשהו. ניסתי ליצור קשר על-מנת לתאם הגעת הפרס, אך ענו לי שעדיין אין פרטים. רציתי לשאול: האם מוגדר בחוק פרק זמן סביר אחריו מפרסם הגרלה כזו מחויב לספק את הפרס המובטח? תודה ושנדע רק שאלות מעין זו

בובית22

New member
../images/Emo92.gifשאלה לגבי שכירת דירה

אנחנו שוכרים דירה זאת השנה השלישית. ביולי האחרון הוארך החוזה לשנה נוספת, לאחר כחודש הודיע בעל הדירה כי הוא מעוניין למכור את הדירה ותוך כחודש הדירה אכן נימכרה. לפי מיטב ידיעתי העיסקה כבר ניסגרה וכל התשלומים עבור הדירה הועברו אליו, כך שטכנית הוא כבר לא בעל הדירה אלא הקונים.. ולשאלתי, האם אנחנו עדיין מחוייבים לחוזה עד תום התקופה או ברגע שהדירה נימכרה החוזה בעצם הופר. יש לציין כי בחוזה לא מצויין שום סעיף לגבי מכירת הדירה וגם כי בעת חידוש החוזה לא נאמר שום דבר בנושא רק לאחר מכן.(אנחנו בעצם מעונינים לעזוב לפני תום התקופה מככון שלא ניתן לחדש את החוזה ולא רוצים לחכות עד הרגע האחרון) תודה לכל העונים.

zahava4843

New member
כמה עולה ערעור במחוזי?

נשפטתי בתביעות קטנות על לא עוול בכפי. קיבלתי קנס של 12000 ש . לא רוצה לשלם קנס על מה שלא אני גרמתי לו. מה עושים? איך מערערים? כמה עולה לערער? תודה על התשובות.

leikin

New member
שלום

העם החוק שהיה צריך להיכנס שלא צריך לשלם מס על מכירה של מעל דירה אחת כבר נכנס? תודה

KOSONNN

New member
משהו בבקשה יוכל לעזור לי

אני יספר בקצרה .. קניתי ממשהו טלוויזיה והוא אמר לי שהטלוויזיה של החברה XXX ראיתי שהטלוויזיה ממש לא שלהם והמוכר אומר שכן שלהם והחברה אומרת שלא! ובגלל זה אין לי אחריות למסך עכשיו אני עם החנות בתביעה והוא גם רק לאחר חודש חתם לי שהטלוויזיה שלהם עם 3 שנים אחריות .. עכשיו שדיברתי עם הנציגה של הטלוויזיה היא אמרה לי בפירוש שהמסך לא שלהם היא אמרה לי להקריא לה תמודל קוד וחשבתי שהמודל קוד הייה מחוק ...... המודל קוד אומר לך מאיפה המסך הגיע עכשיו מאחורי המסך הייה רשום לי S/N קוד והוא כן מחוק אתה התבלבלתי בין המודל קוד ל S/N קוד .. אז הקלטתי את הנציגה שאמרתי לה שהקוד מחוק עכשיו אני רוצה פשוט לבוא לבית משפט עם ההקלטה עכשיו הבעיה שבהקלטה אמרתי שהמודל קוד מחוק וטעיתי ואני רוצה להקליט אותה שוב שהיא אומר שלפי המודל קוד המסך לא שלהם עכשיו איך אפשר לציין שטעיתי שהמודל קוד מחחוק והתבלבתי בין המודל קוד לS/N כי את כול ההקלטה שלי אני רושם במכתב את הכול ... אז איך אפשר לרשום את זה בדיוק בבקשה תודה!

ivgy1980

New member
קצת סדר בבלאגן

אתה כנראה בעצמך קצת מבולבל מרוב ההקלטות . באופן כללי, מה שלא נכתב - לא נאמר. המוכר אמר את הנאמר, אך אתה רכשת את המצוי בביתך. עצם הרכישה עשוייה להתפרש כהסכמה לשינוי בתנאים / סוג / דגם ועוד. כמובן, עפ"י הצורך מוצע ייעוץ משפטי פרטני.

scintillator

New member
עו"ד ומשרד באילת

שלום, חברים, אני עו"ד בתחום הנזיקין ועובד בתל אביב. בעקבות הצעת עבודה של החלק השני שלי אנו מעתיקים מקום מגורים לאילת... השאלה היא גביי - אני עוסק בנזיקין, עבודה הכוללת הופעה ודיונים רבים בבתי משפט/בתי דין לעבודה וכן ייצוג בוועדות. האם אני יכול באופן רשמי להחזיק משרד באילת - עיר בה גר, כאשר פגישות עם לקוחות וכד' יהיו בתל אביב (למשל, לרכז פגישות עם לקוחות בימים מסויימים בשבוע במשרד בתל אביב) אודה לתגובותיכם ולהצעותיכם - מה מקובל במקרים כאלה, איך אני מתנהל... תודה

hoomi

New member
צריכה כיוון של מחירים של פורמט חוזה

עסקי של ספקים מול מפיק (חתונות) וכן אשמח להמלצות על העוסקים בדבר. תודה רבה!

N יxוe כלל

New member
מחפשת עורך דין כדי לתבוע את אורנג!

לה'ו לפני כחודשים קניתי מכשיר אייפון חדש! ומאז הוא כל הזמן בתיקון כבר 5 פעמים ולי נמאס!!!! אין לי צטורך לשלם על מכשיר שלא עובד! ובנוסף בפעם האחרונה שחזר מתיקון החזירו לי ללא כרטיס SIM וכמובן שאני בינתיים משלמת על החבילה בלי לדבר בכלל!! אני מעוניינת להתנתק ובשל כך דורשים ממני לשלם 4 וחצי אלף שקל על מכשיר שלא עובד ועוד עמלה של 716 שקל! אני לא ממתכוונת לשלם על מכשיר שלא עובד וכל שני וחמישי בתיקון ואין צורך להגיד שכל זמן שהוא בתיקון אני מושבתת בלי טלפון כי אין טלפון זמני במקום אייפון 4 ומפספסת שיחות חשובות! ושלא נדבר על עוגמת הנפש! בנוסף ביקשתי להוציא תדפיסים של כל התלונות והשיחות שהתקשרתי כדי לתעד הם אמרו שזה רק עם צו בית משפט.. מה דעתם? יש קייס?!

שלום N יxוe כלל

מצטערת לקרוא את הודעתך על תיקון לקוי של מכשיר האייפון שברשותך. אני מבקשת לנסות לסייע בהקדם האפשרי. אנא שלחי לי את מספר ה-Orange שלך ואעביר את העניין לטיפול מיידי. בברכה, יפעת קשרי לקוחות פרטנר

למעלה