שאלות....

N יxוe כלל

New member
מקפיצה!!

לה'ו אשמח להיענות רצינית בנושא@!! או למספר טלפון של עורך דין שמתמחה בנושא!תודה!

borogon

New member
לכי על תביעה קטנה

הכי משתלם וסביר בנסיבות העניין.

nitzansh3

New member
טביעת אצבע....

האם מותר היה לפרקליט חיפאי להחתים את אימי ניצולת שואה על הסכם טיפול ומכירת בית אביה לעצמו -באמצעות טביעת אגודלה על ההסכם בינהם??? כמובן שאימי צלולה לחלוטין-אבל שיכנע אותה לחתום למרות שהסתייגה(קונוטציות שליליות מהעבר)

YBM3884

New member
ייעוץ עם עורך דין בנוגע להפגנה

שלום רב , אני הייתי רוצה להתייעץ , ייעוץ ראשוני עם עורך דין בנוגע לעניין הפגנה , אני לא ממש בטוח היכן זה נופל כלומר לאיזה דינים זה שייך העניין דיי חסוי וסודי , וצריך להישאר כך לכן לא אוכל לפרט יותר מידי , רק אפרט שזה קשור לעניין הדלק , ועליית המחירים הבלתי שפויה , והפגנה הקשורה בנושא , אשמח לקבל תשובות כי הנושא דיי דחוף ( כלומר אנחנו רוצים לבצע את זה בשבועיים הקרובים ) בתודה רבה מראש ! YBM

לגבי החוק החדש נגד קנסות יציאה

שאלה לי - ואני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאול בו. אם זה לא - אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון... הבנתי שאם אני רוצה היום לעבור לחברה סלולרית אחרת החברה הנוכחית כבר לא יכולה לחייב אותי בקנס יציאה אלא בסכום של 8% מהחשבונית החודשית כפול מספר החודשים שנותרו לי. הבנתי את זה מפה אגב... http://www.globes.co.il/news/article.aspx?QUID=1056,U1296548101925&did=1000618951 העניין איתי הוא שאני לא רוצה לעבור אלא רוצה לבטל את החשבון מכיוון שאני בחו"ל לתקופה בלתי מוגבלת ואין לי כלל צורך בחשבון באף חברה סלולרית בארץ. האם אני רשאי להודיע להם שאני מעוניין לבטל את המנוי ולשלם 8% כפול מספר החודשים שנותרו לי גם אם אני לא עובר לחברה מתחרה? האם אני בכלל חייב להם מידע לגבי התכנית שלי להמשך הדרך? והכי חשוב מהכל - מישהו כבר עשה את זה? אני יודע שהחוק נכנס לתוקף רק היום ומעניין אותי לדעת אם החברות הסלולריות מכבדות אותו או שמצאו פרצה שלהי כמו שבדרך כלל הן עושות? תודה! נחום.

daniellegirl

New member
מחפשת עו"ד

רגיש, אחראי ובעל ניסיון רב שמעוניין לשמש כאפוטרופוס עבור אבי, נכה צה"ל. לפרטים נוספים ניתן לשלוח מסר

מנסיון אישי, יש לי את הבן אדם המתאים!

אני יכולה להמליץ לך על עו"ד נח קאפלין, בן אדם מקסים שהגעתי אליו במקרה, ועשה בשבילי יותר ממה שהתחייב, זמין לכל שאלה ונותן שרות מעולה, אני סומכת עליו בעיניים עצומות!

panter1001

New member
המלצה לעורך דין טוב המומחה בפירוק חברות

חברה בע"מ חייבת לי כסף בגין הלוואה שנתתי לה לשם פעילות שוטפת למרות פניות חוזרות ונשנות, החברה דוחה, מכל מיני סיבות,את הסדרת החזרי החוב. מעוניין בעורך דין טוב ולא יקר לטיפול בעניין.

razharel

New member
משרד עו"ד - רז הראל שחם ושות'

שלום, אנו משרד שמתמחה בין היתר במשפט מסחרי. נשמח לשמוע יותר לעומק כדי להבין במה מדובר, ולסייע לך. אתה מוזמן להגיע אלינו לפגישת ייעוץ ראשונית במשרדנו ברמת השרון, עם עו"ד עידית רז-הראל. עלות פגישת ייעוץ היא 500 ש"ח + מע"מ, כאשר עלות הפגישה תקוזז בהמשך, במידה ותחליט לשכור את שירותינו. טלפון לקביעת פגישות: 03-5479696 או 03-5491760. בברכה, רז הראל שחם ושות', עו"ד.

sahar sh

New member
אתר לכינוס נכסים

שלום, איזה אתר לכינוס נכסים הוא הטוב ביותר לאיתור הזדמנויות נדל"ן? תודה.

מיני5

New member
מחפש עו"ד לתביעה נגד ביטוח לאומי .

מחפש עו"ד בעל ניסיון לתביעה שהיגשתי נגד ביטוח לאומי בגין תשלום ביטוח לאומי בעבור הכנסה שלא מעבודה . פרוט בקיצור : בעקבות דרישה לתשלום מצד ביטוח לאומי ופתיחה בהליך גביה אגרסיבי נאלצתי להוציא צו מניעה ובעקבותיו היגשתי תביעה לביטול החוב . כפי שכתבתי כל הפעולות נעשו ואני עומד לפני הדיון המישפטי ( הוכחות ) בעוד חודש וחצי ! הדיון בסוגיה הוא מיוחד ועקרוני גם לביטוח הלאומי ...עפ"י דיברי השופטת ( בקדם ) העניין כל כך עקרוני שכנראה לא יסתיים בערכאה הזאת ( הדיון בבי"ד לעבודה בחיפה ) . אני מחפש מישהו רציני שיוכל ללמוד את הסוגיה ( אין פיסקי דין בנושא הזה )ולייצג אותי בכבוד בערכאה הזאת ובזאת שתבוא אחריה . אני מחיפה והדיון יהיה בחיפה . אני מבקש לפנות במסר או במייל : [email protected]

יואב1010

New member
כמה דברים

דבר ראשון נתחיל מזה שאסור לך לפטר אותה ככה סתם, אפילו שהיא לא עובדת אצלך 6 חודשים. בסעיף 2 לחוק שוויון הזדמנויות בעבודה יש איסור אפליה גורף, בין היתר מחמת מצב רפואי והורות. היום אפילו אסור לשאול בראיון עבודה אם יש כוונה להיכנס להריון ואם יש ילדים. לפני כמה ימים ניתן פס"ד בעניין שבו המעביד פיטר עובדת בלי קשר להריון והוא אפילו לא ידע שהיא בהריון כשהוא פיטר אותה. רק כשהוא הודיע לה על הפיטורים היא סיפרה שהיא בהריון. בימ"ש חייב את המעביד לפצות אותה. מה שאתה צריכה לעשות זה לפנות לממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת ולהסביר מדוע את רוצה לפטר אותה ורק אם תקבלי מהם אישור את יכולה לפטר אותה.

יואב1010

New member
תביעה לסילוק יד

היא צריכה להגיש תביעה לסילוק יד. את העניין הכספי היא לא חייבת לפטור כרגע אפשר להגיש אח"כ תביעה כספית. תביעה לסילוק יד מתבררת בד"כ תוך 3-4 חודשים. אח"כ לוקח עוד כ-2-3 חודשים עד הפינוי עצמו.

למעלה