מתי מתחיל סוף הדרך2?
E elado11 New member 15/8/05 #4 איך אפשר להרשם לתוכנית בעונה הבאה? איך אפשר להרשם לתוכנית לעונה הבאה ?\ בסוף העונה הקודמת שלחתי מייל בו אמרתם שתפרסמו בטלויזיה ובמדיה את הרישום לתוכנית. אודה אם תוכלו ליצור קשר או לפרסם אם תהיה עונה הבאה..
איך אפשר להרשם לתוכנית בעונה הבאה? איך אפשר להרשם לתוכנית לעונה הבאה ?\ בסוף העונה הקודמת שלחתי מייל בו אמרתם שתפרסמו בטלויזיה ובמדיה את הרישום לתוכנית. אודה אם תוכלו ליצור קשר או לפרסם אם תהיה עונה הבאה..
O ofrasch1 New member 15/8/05 #46 שאלה מוזרה לי האם אחת הנשים בתוכנית היא טרנסית (טרנסג'נדרית, כלומר נולדה כזכר אך חיה כאשה)? אין צורך לענות לי בשם, אני אסתפק בכן או לא. ותודה רבה.
שאלה מוזרה לי האם אחת הנשים בתוכנית היא טרנסית (טרנסג'נדרית, כלומר נולדה כזכר אך חיה כאשה)? אין צורך לענות לי בשם, אני אסתפק בכן או לא. ותודה רבה.
T Trilian New member 15/8/05 #48 לא ככל הידוע לי, אבל אני לא אתפלא אם יתגלה שהיא, ונראה לי שאת יודעת בדיוק למי אני מתכוונת, היתה גבר לשעבר...
לא ככל הידוע לי, אבל אני לא אתפלא אם יתגלה שהיא, ונראה לי שאת יודעת בדיוק למי אני מתכוונת, היתה גבר לשעבר...
O ofrasch1 New member 15/8/05 #49 תודה. פשוט הייתי סקרנית האם זה נאמר במפורש בתוכנית או שזה רק עיני מטעות אותי.
T TEENAGER1 New member 15/8/05 #11 ../images/Emo35.gif שרשור שאלות ../images/Emo35.gif שימו לב - לא שאלות לאירוח, שאלות כלליות!
I idan000 New member 15/8/05 #12 שאלה חשובה מאוד....על המתמודדים... מה השם משפחה של גניה ועובד... או של איימי לי ורותי? או מה תאיריכ הלידה שלהם? ושל המתמודדים האחרים??? תודה רבה זה חשוב
שאלה חשובה מאוד....על המתמודדים... מה השם משפחה של גניה ועובד... או של איימי לי ורותי? או מה תאיריכ הלידה שלהם? ושל המתמודדים האחרים??? תודה רבה זה חשוב
S smeile New member 15/8/05 #13 אני רוצה תשובה יש עונה 9? מאיזה גיל מקבלים לתוכנית סוף הדרך? ומתי מתחילים המיונים לעונה ה-3 אם בכלל יש? אני ממש רוצה ללכת זה נראה ממש ממש ממש כיף
אני רוצה תשובה יש עונה 9? מאיזה גיל מקבלים לתוכנית סוף הדרך? ומתי מתחילים המיונים לעונה ה-3 אם בכלל יש? אני ממש רוצה ללכת זה נראה ממש ממש ממש כיף
S skarlet ohara New member 15/8/05 #16 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסוף הדרך 3../images/Emo65.gif האם תתקיים תוכנית סוף הדרך 3?