שרשור שאלות

Trilian

New member
הבן של עוזי כהן

משתתף בכלל ברצים לדירה (טפו) אבל הוא חמוד הוא

מטורפת24

New member
../images/Emo99.gifאנשים חמודים עזרו לי בבקשה

מישהו אולי יודע מה השם משפחה של אוהד תודה תודה תודה לכל מי שיענה לי...

e f i f 1 2 1 2

New member
היי שאלה חשובה!

בפרק של הגמר,כשעובד עשה את המשימת אקסטרים,הוא שר שיר שהיה ממש ממש מוכר לי ואני לא מצליחה להיזכר איזה שיר זה!מישהו אולי יכול לעזור לי? תודה רבה!!! וז'ניה ועובד-כל הכבוד לכם!!מגיע לכם!!!!!!!!

inbar21

New member
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות....

איך נקרא השיר סיום של התוכנית??????. איך אפשר לראות את האירוח של עובד וג'ניה שהיה באתר?? ושאלה אחרונה מה פירוש השם פזלס'טה????? (או איך שלא כותבים את זה) תודה..... :)

Trilian

New member
תשובות

"סוף הדרך" של להקת אנזים, זה שיר שנכתב במיוחד לתוכנית. נראה לי שהאירוח עוד לא עלה לארכיון, אבל כשהוא יעלה תוכלי למצוא אותו פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp פז'לסטה זה "בבקשה" ברוסית, וז'ניה, שנוטה להשתמש הרבה בתחנוני "נו פז'לוסטה" למינהן זכתה לכינוי הנ"ל מעובד וכל עם ישראל.

ofrasch1

New member
למה לימור ואריאל ניצחו את יהודית וא

על איזו הצגה למצלמות מדברים שאומרים שלימור ואריאל ניצחו את אירית ויהודית לא בצורה הוגנת? פשוט לא ראיתי את הפרקים ויש לי חור

Rachel1987

New member
עזרה דחווווווווווווווווופ../images/Emo13.gif

מישהו יודע אם יש לג'ניה המושלמת כתובת שאפשר לשלוח לה מכתבים לשם?אני ממש רוצה לשלוח לה מכתב אבל לא יודעת לאן.. תודה לכל העוזרים!(חח וגם לאלו שלא )
קבלו חיבוקיייי

../images/Emo3.gifשאלה חשובה מאוד!!

זוכרים שעובד אמר לז'ניה שאם הוא היה פנוי אז הוא היה מתחיל איתה..משהו כזה???? אז למה הוא התכוון..לא הבנתי

MoRRy

New member
חחח גם אני לא הבנתי

עובד אמר לז'ניה "אם לא הייתי פנוי הייתי מתחיל איתך אבל מזל שאני פנוי" חח לא הבנתי לכום מהמשפט הזה

MoRRy

New member
נראה לי

שהוא אמר את זה כי הוא לא רוצה להתחילאיתה! חחחח

ה ו ד י ש

New member
אותו המשפט במילים אחרות:

אם הייתה לי חברה, הייתי מתחיל איתך. מזל שאין לי חברה. חחח הבנתם?

למה עובד התכוון???

למה הוא התכוון שהוא אמר לז'ניה שאם הוא היה פנוי או משהו כזה הוא היה מתחיל איתה!! למה הוא התכוון?? כבר פתחתי שאלה אחת כזאת ולא עניתם!!

sababa789

New member
תעזרו לי!!!!דחוף!!!!!! ../images/Emo2.gif

מישהו יודע איך נכנסים לאירוח של משתתפי הגמר???? (עובד וז'ניה או אוהד וישאל) תודה!

היה אירוח רק עם ז'ניה אבל מאחר

שזה היה רק אתמול תוכל/י לראות את זה רק בעוד כמה ימים בתפוז אירוחים.. יש שם גם אירוח ישן שלה מלפני כמה שבועות (עובד הבריז כבר פעמיים
)

למעלה