שרשור שאלות

smeile

New member
רוצה תשובה!../images/Emo53.gif

האם יש עונה 3? ומאיזה גיל מקבלים ובכלל מתי המיונים?

rainprincess

New member
שאלה דחופה

מישהו יודע מה שם המשפחה של עובד ובאיזה עיר הוא גר?

מאיו1

New member
תגידו.. בגלל שאני באיחור...

יש מצב לראות איפשהו את האירוח של ג'ניה ועובד? או לקרוא את שאלות שלכם והתשובות שלהם ?? אני אשמח לראות בוידיאו הזה יהיה אפילו יותר טוב אני פשוט לא מבינה בזה כל כך.... תודה מראש

mayan174

New member
כן, תיכנסי לקישור שבפורום זה:

"אירוח הזוג המנצח" ואז למעלה ירוצו לך כל מיני כתוביות של אירוחים, תלחצי על הכתובית של ז'ניה ותראי...

mayan174

New member
אז ככה:../images/Emo6.gif

המשימה התחילה בכך שאת הפתק למשימה הראשונה הזוגות יצטרכו לקבל רק לאחר שיצללו 15 מטר מתחת לפני הים, שם חיכה להם הפתק למשימה הבאה. הזוגות הגיעו לנמל יפו וניסו להשיג סירות שיקחו אותם למצוף, משם הם יצללו.. אך רק לאחר שהגיעו לשם הם הבינו שבכוחות עצמם לא יוכלו לצלול וחזרו חזרה לנמל בכדי להשיג צוללן מקצועי שיבצע את המשימה עבורם. עובד וז'ניה השיגו ראשונים, הבנים והבנות רבו על הצוללנים ולבסוף הבנים היו שניים והבנות שלישיות. המשימה הבאה הייתה להגיע לגג העגול של מגדלי עזריאלי, מראש הגג העגול נמתח חבל תחתון ומעליו חבל עליון, כאשר החבל מסתיים בראש הגג המשולש. הזוגות היו צריכים להגיע ע"י הליכה על החבל התחתון והיאחזות בעליון, לחצי הדרך שמשם הם צריכים לתפוס את הפתק למשימה הבאה ואז להמשיך עד ראש המגדל המשולש. עובד וז'ניה הגיעו ראשונים והצליחו לבצע גם את כל המשימה כולה בפעם הראשונה בזכות עובד התותח, אח"כ אוהד ביצע את המשימה והצליח בפעם הראשונה ולבסוף אמילי גם הצליחה בפעם הראשונה, אך הן היו אחרונות שסיימו מסימה זו. הגיע זמן מכרז והבנות ועובד וז'ניה הימרו על אתו סכום וילו יש-אל ואוהד הימרו על סכום נמוך יותר...(אח"כ הבנות ועובד ןז'ניה המשיכוולא התעכבו) המשימה הבאה הייתה לזהות את המקום שמופיע על צג המחשב האישי של כל אחד מן הזוגות, המקום היה מגדל דוד שבירושליים - תערוכת רכבות ששם והתמונה התמקדה בתחילה על חלק מהמקום וכל 15 דקות שעברו, התמונה גילתה יותר רמזים. בשלב זה של המשחק ההפקה החליטה להעיף את הזוג האחרון שמגיע למשימה זאת והזוג היה הבנות (למרות שאוהד ויש-אל התעכבו בהמתנה, הבנות התברברו רבות כדי לנסות לפתור את המשימה). אח"כ משם הזוגות היו צריכים להגיע לכיכר ספרא שליד בניין העירייה שבירושלים ובמשימת קומבינה זו היה עליהם לאסוף 420 איש שיסכימו לרקוד ריקוד י עם. המתח היה בשיאו והבנים שמו לז'ניה ועובד מוקש ואז הם החזירו להם, אבל במרחק שניות ספורןת הזוג שניצח היה ז'ניה ועובד (ובסוף הוא גם הסכים לחבק אותה) וזהו....

Hollaback girl

New member
אולי תשימו לב למה שאנשים שולחים?

יש פה איזה שש פעמים "מה עם סוף הדרך 3" וחמש פעמים תשובה לשאלה על איתי ירוזלם ז"ל. במקום להסתכל קצת.

gold ayelet

New member
מישהו יודע איפה אפשר

למצוא ולהוריד את השיר שמושמע בכל סוף "פרק" של סוף הדרך? איך קוראים לו??????

sally85

New member
השם של השיר

לשיר קוראים סוף הדרך ואפשר להוריד אותו בכל מקום שאפשר...

מאיו1

New member
לאן ההודעה שלי נעלמה? יש לי שאלה

בגללשפיספסתי את האירוח של המנצחים הגדולים...... יש מצב לראות איפשהו שוב את הראיון הזה <שאלות ותשובות> עם ז'ניה ועובד?? אני ממש רוצה לראות או לפחות לראות מה הם ענו תודה מראש. עובד ייצג את הצפון כמו שצריך!!!

er 4ever

New member
../images/Emo8.gifשאלה! כנסו!

מישהו יודע אם יהיה שידור חוזר לפרק של הגמר???

TEENAGER1

New member
כרגע אין שידור חוזר בתיכנון.

אם יהיה עידכונים - נודיע בפורום.

Prophet

New member
מתי יהיה שידור חוזר?

אני מת לראות את הפרק האחרון ופספסתי היום יש שידור חוזר מתישהו?

risible

New member
שיר הנושא

השיר בסוף כל פרק של סוף הדרך הוא של להקת אנזים? איך קוראים לשיר? האם יש אפשרות להוריד אותו?

mayan174

New member
לי יש אותו, שלח/י לי את

המייל שלך. ללהקה שמבצעת את השיר קוראים:אינזים

arTT916

New member
מישהו פה קרוב משפחה של עובד?

היי. מישהו פה קרוב/ת משפחה של עובד ורוצה או מוכן להכיר לי אותו אז שיצור קשר.אני דתייה טובת לב ונראית טוב. אפשר ליצור איתי קשר כאן דרך תפוז.ביי.

למעלה