שרשור שאלות...

Horse Wishper

New member
בקשה

נכון שביקשתי את זה בשרשור התמונות הגדול שלי אבל כמעט אף אחד לא שם עליי...
אני רוצה תמונת רקע יפה של:
-אינויאשה וקגומה
-סאנגו ומירוקו
אחד משניהם... תודה

תגידו לי

אני רוצה לדעת את השמות של הפרקים באנגלית, למישהו יש קישור או משהו? וגם - אני רוצה לדעת יותר פרטים על הסרטים, איפה אפשר לקרוא? אפילו אם זה באנגלית :)

דורבל

New member
שאלות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג את הסרטים
ולמה קאגומה קוראת לפעמים לסאנגו סאנגו צ'אן

y a r d e n 1 1

New member
שאלה חשובה...

זה לא קשור לאינויאשה אבל בכל זאת אם מישו יודע.... לפני כמה ימים הלכתי לספרית הוידאו ורציתי להשכיר סרט לדיוידי חיפשתי (בז'אנר מתח) ומצאתי 2 סרטים מפחידים המנסרים מטקסס 1 (שאותו ראיתי 7 פעמים אבל לקחתי שוב) ו פחד דוט קום (שלא ראיתי אף פעם) השכרתי אותם ביום חמישי והחלטתי שאני יראה אותם בלילה האחרון שמותר לי לשמור אותם וזה היה יום ראשון קיצר ראיתי אותם ומזה אהבתי את פחד דוט קום ואני רוצה להוריד אותו למחשב!!אז אם מישו יכול להגיד לי מאיפה...בקשה!!..

זאת שאלה ממש חשובה!

אל תסקלו אותי על זה שפתחתי שירשור חדש ;--; אני רוצה לעשות קליפ ואני מחפשת תמונות של אינויאשה מנקה ת'בית עם המתפחת עם הראש P: מה שיש בגלריה לא עוזר לי אולי מיש'ו מוכן לתרום לי עוד?

MayaChan

New member
תשובות...|../images/Emo3.gif|

את הסרטים אפשר להשיג בקאזה או בכל תוכנה אחרת...יש גם אתרים שאפשר להשיג אותם אבל זה לא חוקי לפרסם כאן... |
|
היא קוראת לה ככה כי היא חושבת שהיא חמודה(וזה נכון!) צ'אן=כינוי למישהו חמוד. מקווה שעזרתי!

לי Li

New member
XDDDDDDDDDD

איזה פרצוף קורע XDDDDDD ^_^ אני אוהבת פרצופי אנימה/מנגה ^_^

love Jay

New member
זה כזה מוזר....אבל....

אתם לא שמים לב שכל הזמן שיש לו את החולצה ומראים לו את הידים שהחולצה עליו הידיים שלו נראות דקות אבל שהוא בלי חולצה הוא שרירי?? אני מדברת על אינויאשה...

לי Li

New member
ומה המסקנה מכל זה?

צריך להראות את אינויאשה בסדרה בלי חולצה (לרוב)
והמ, עכשיו ברצינות, לא ממש שמתי לב לזה, לא ראיתי יותר מידי שוני ^^"

למעלה