שרשור שאלות...

Hadassmn

New member
יאא אנשים יודעים לצייא ממש ממש יפה

איך אתם עושים את זה לעזאזל?!?! (לא מבקשת באמת הסבר.. זה סתם משגע אותי)

לי Li

New member
../images/Emo6.gif

*נזכרת שסוף סוף צילמתי את הציורים שלי אבל הם ממש מעל 250KB ><*

לי Li

New member
זה דיי בעיה

כי הם כבר שמורים בתור gpj הקטנת תמונה הורסת את האיכות שלה 0.0 ואני לא בטוחה עד כמה קיבוץ שלהם בעזרת תוכנה יעזור...
אבל אפשר לנסות 0.0

לי Li

New member
../images/Emo2.gif הצלחתי!

שכחתי בכלל מהתוכנה לעריכת תמונות שיש לי
אעלה את התמונות בקרוב ^_^

tofy

New member
היי, יש לי שאלה..

אני מחפשת פרקים בהם אינויאשה מגיע לזמן של קגומה כבר מלא זמן... מישהו יכול לעזור לי ולתת לי מספר של פרקים? תודה..

tofy

New member
וואו ממש מצטערת....

רק עכשיו ראיתי מתחתיי שרשור שאלות... סורי:-\

adarva

New member
הממ יש לי שאלה...

אני מזה מתנצלת, נכון שאני בורה ומטופשת וכולו, אבל אני חייבת לדעת, דמט, מי זה היפה המוזר הזה שמופיע בשיר סיום?! אני התחלתי לראות רק מפרק 15, ונדמה לי שהוא פתח את העלילה או משהו כזה, כי אחרת הוא לא היה מופיע בשיר סיום ובקטע הזה, לא? בבקשה תעזרו לי!!

Fay Wood

New member
אההה מי?

יש לך תמונה שלו? יכול להיות נאראקו אם הבנתי אותך נכון... אבל בכל מקרה יש לך תמונה?

לי Li

New member
פירוט באמת לא יזיק ../images/Emo13.gif

יש באינויאשה הרבה יפים שמופיעים בשירי הסיום ^^"

Hadassmn

New member
היא מדברת על סשומארו

ה"בישי" שלכן חח זה שמופיע בשיר סיום של העונה השניה? זה ה"בישי" של בנות הפורום (חוץ ממני)

לי Li

New member
אבל זה לא בהכרח הוא

יש עכשיו שיר סיום שונה ויש שם את אינויאשה ומירוקו, ושניהם גם מוזרים (וגם בישים... 0.0)

Fay Wood

New member
ההאא?! מישהו מוכן להסביר לי מה הולך

פה?!?!?! באתר הזה :http://web.utk.edu/~bborchar/episodes/iyscreencaps.html יש תמונות מכל דבר שקשור באינויאשה, כולל השירים של ההתחלה והסיום, אני אודה למי שפתחה את השירשור הזה אם היא תמצא את מי שהיא מתכוונת אליו פה ^_^

Hadassmn

New member
שאלה

מה יהיה בסוך אם האהבה של קגומה ואינויאשה? הם יתוודו או משו בסגנון? ועם מירוקו וסאנגו? (חוץ מזה שהוא יציע לה לעשות לו הרבה ילדים.. את זה אנ בטוחה שהוא יעשה)

למעלה