שרשור שאלות...

נצל"ש

אני חיה! לא התפגרתי לכם ^_^ (סתם אות חיים מצידי, כי משעמם בקיבוץ הנידח עד מוות. תתעלמו.
)

נ. ב.

שוטטתי לתומי באחד מיני רבים של אתרי אינויאשה.. ונתקלתי במשו הזוי לחלוטין. קישור, באתר באנגלית של אינויאשה ל...: תגובה ראשונית: היי... יש פה מילה קטנה בעברית. קומיקאזה. בטח אחד מהחוכמות של הקידוד הגאוני באינטרנט, שבאמצע מילים יפניות הוא שם אות בעברית. תגובה שנייה: אולי בכל זאת אנסה ללחוץ שם. מקסימום יפול שוב המחשב. הוא עושה את זה כל הזמן. תגובה שלישית: 0.0; האתר הזה... הוא.. בעברית! *מבט של עגל שקיבל מכה חזקה מדי בראש* *נסקלת בעגבניות רקובות למוות*

blck angel1

New member
עונה

1. תשאלי בקומונה כי אסור לדבר על `השגת` סרטים באינטרנט בפורומים. 2. ממ צאן זה מין סיומת כזאת שמדביקים לשם בדרך כלל לבנות , וזה מסמל כינוי חברות בין שתי בנות, תקנו אותי אם אני טועה

Kagome13

New member
אמממ..

אם אסור בפורום..אז למי שיש את אחד הסרטים לא משנה איזה!!! אז שישלח לי באיסי או במסן 336247304 מבן: [email protected]

גם לי!!!

אם מישהו יכול לשלוח לי לאימייל שלי אז בבקשה אני מתחננת אני חייבת לראות את הסרטים ובעיקר את הסרט השני אז בבקשה!! אימייל: [email protected] בבקשה תשלחו לי את הסרטים!!!!!

blck angel1

New member
נראה לי בגלל שככה הדם שלו מתחמם

והופך לשד, השד שבתוכו מתחזק ומגן עליו.. נראה לי 0.0

HAN2005

New member
הוא הופך לשד מתי שקורה משהו...

לטאסאיגה כי זה הדבר היחיד שמפריד בין חצי השד לשד האמיתי

לי Li

New member
אם אני לא טועה

זה קשור גם לטסייאגה אשר נאמר שהיא שומרת על השד של אינויאשה מלפרוץ החוצה. כאשר אינויאשה עומד למות לרוב טסאייגה לא לידו (ולכן הוא עומד למות 0.0) כך שאם אין את טסייאגה שתמנע מהשד שבתוכו לצאת ואינויאשה נמצא בסכנת חיים האינסטינקטים של יתחילו לפעול יותר טוב בכדי שהוא ישרוד (XD איזה ניתוח ביולוגי ^^") ולשד מלא יש סיכויי השרדות יותר טובים... אז הוא יהפוך לשד. בקיצור, הוא הופך לשד כי אין את טסייאגה, כי אחרת הוא ימות וגם כי במהלך קרב כשהוא הולך למות הרצון שלו לחיות והכעס מעוררים את השד שבו ^^"

ZuzuGirl

New member
זה...

זה לא מהסרט...זה מהפרק שאינויאשה קאגומה וססשומארו נמצאים בקבר של אבא של אינו וססאשו וססשומארו מנסא לקחת את טאסינגה נראה לי...

ZuzuGirl

New member
יש אתר של הפרקים

עד העונה הרביעית אם אני לא טועה http://www.kylesfaves.com/inuyasha/episodes.html http://www.inuyashaworld.com/screencaps.cfm ועל הסרטים אני לא יודעת...

סתכלו על החבורה בצד...

איזה פוצופים..... קגומה מתרגשת.... ומה שאינו עושה לשיפו מזכיר לי סצנה אחרת אינו חיבק את קגומה לפני שהוא זרק אותה לבאר מירוקו עשה אותו דבר שליפו "עזובתי! מה קורה שם?!" מירוקו: "זה לא לילדים" ויאזה הבעה על הפנים של אינו..... וממתי מירוקו מפסד הזדמנות לנשנש תחת?

Fay Wood

New member
זאת תמונה כל כך יפה!!!!!!!!!!!!!!!!

אלוהים זה כל כך יפהההה!!!... מתי משהו דומה לזה יקרה בסדרה?!?!?!?!!?

למעלה