הכה את הנייט-אימו

The Cat Woman

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo216.gifהכה את הנייט-אימו../images/Emo70.gif../images/Emo216.gif../images/Emo35.gif

גם הפעם הפינה נפתחה היום במקום אתמול, לא נרא... תתגברו
תזכורת למקרה ששכחתם-
זה הזמן לשלוף |לום|, |נבוט|, |אגד-ארטילרי|, זמן טוב לגייס כוחות גרילה, להצטרף לג'יהאד או לפחות לכת של גלוחי ראש ו- להכות את האימו! כן, כן... זה זמן טוב להתנקם! בכל פעם נתנקם במישהו אחר ע"י הצבת שאלות נוראיות מאין כמוהן, מביכות, מציקות ובעיקר.... מאתגרות! וכמובן- איך לא- אחרי כל ההשתעשעות על חשבון הקורבן, גם שאלות שבאמת מעניינות אתכם, דברים שהייתם רוצים לדעת על הקורבן השבועי.
קורבן השבוע שלנו, למעשה- קורבנית, היא |תופים| קארין! |סתופים| כי אני חשה צורך להתנקם בך, יקירתי, על עניין גיבורות העל...
אז קדימה, להתחיל לשרשר שאלות ל BrowN EyeD GirL1 !
כמו כן- שימו לב
בשבוע הבא מצפה הפתעה קטנה בפינה שלי תיפתח ביום רביעי כמו שאמור להיות...
יש למה לחכות!

איי!ענבר נוקמת בי../images/Emo10.gif

אבל מה שאמרתי על גיבורות העל באמת נכון

Super Alonit

New member
אל תדאגי קארין, זה לא נורא כמו

שזה נשמע
עד שאני נכנסת לתמונה

dralan

New member
קארין, היי חזקה...

וכסחי כל אחד שייסחף עם השאלות שלו! :-]

LadySilkworm

New member
אע קאריןןןןןןןן!!!

אין לי מה לשאול אותך כי אנחנו כבר מכירות טוב P: אבל אני אוהבת אותך מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא!

Itay Simons

New member
קארין!

מה נשמע? למה? מאיפה את? למה? באיזו מגמה את לומדת? למה? נכון שמזל שור שולט?
למה? מה השיר האהוב עלייך של נייטוויש?למה? והאלבום? למה? והשיר האהוב עלייך כרגע בכללי?למה? והאלבום?למה? מה הספר האהוב עלייך? למה? והסרט האהוב עלייך? למה? תוכנית טלויזיה אהובה? למה? ערוץ אהוב? למה? מה לעזאזל את מוצאת בכדורגל? למה? איך חוגגת את היומולדת עוד שבועיים?
למה? ואת זוכרת מתי אני? |סמיילימגלגלעיניים| למה?
איך אני בתור מנהל?
(זכרי, הכל נרשם!) למה? מה המאכל האהוב עלייך? למה? והמשקה האהוב עלייך? למה? אוהבת אלכוהול? למה? השתכרת פעם?
למה? היית פעם בחו"ל? למה? איפה? למה? איך היה? למה? נכון שאת רוצה להרוג אותי עכשיו?
למה? טוב...די

עונה:)

מה נשמע?נחמד,אבל יכול להיות טוב יותר. למה?ככה. מאיפה את?מקרית ים. למה?לא יודעת,ככה יצא. באיזו מגמה את לומדת?חברתית. למה?כי אני טיפשה. נכון שמזל שור שולט? נכון מאוד!
למה?איתי,אתה יכול בקלות להחליף את הילד המציק מהפרסומת לכללית
מה השיר האהוב עלייך של נייטוויש?למה?ווישמאסטר,כי הוא הראשון שלהם ששמעתי וכי זה שיר ממש יפה. והאלבום?ווישמאסטר.
למה?באמת צריך להסביר למה? והשיר האהוב עלייך כרגע בכללי?למה?וואה..אני אגיד ש-Fairytale של אדגאיי,כי זה שיר יפה:) והאלבום?למה?ממ כרגע?The Black Halo של קמלוט,כי אני חורשת עליו כבר די הרבה זמן. מה הספר האהוב עלייך?שרה"ט והסימריליון!
למה?כי טולקין גאון
והסרט האהוב עלייך?גלדיאטור
למה?כי זה סרט מדהים,וכי ראסל קרואו מלך! תוכנית טלויזיה אהובה?אין
למה?כי אין לי עצבים לעקוב אחרי סדרות. ערוץ אהוב?כל ערוצי הסרטים למינהם. למה?כי אני אוהבת סרטים. מה לעזאזל את מוצאת בכדורגל?הרבה מאוד.כדורגל זה משחק שכיף לשחק בו וכיף לצפות בו. למה?ככה.כי מגיל קטן הייתי הולכת עם אבא למשחקים וככה נדבקתי בקדחת הכדורגל. איך חוגגת את היומולדת עוד שבועיים?האמת שאני עוד לא יודעת.כרגע אני צפויה ל"חגוג" אותה בלמידה למתכונת בפסיכו'.
למה?כי לבנה היא כלבה מרשעת! ואת זוכרת מתי אני? |סמיילימגלגלעיניים|...כמובן!ב22.4!:) למה?כי אני טובה בזכירת תאריכים:) איך אני בתור מנהל? (זכרי, הכל נרשם!)-מצוין!מעולה!פנטסטי!נהדר!
למה?כי אמרת שהכל נרשם
..(ועכשיו ברצינות-איתי,אתה באמת מנהל טוב). מה המאכל האהוב עלייך?שוקולד
למה?כי אני פרה
והמשקה האהוב עלייך?קולה
למה?כי זה טעים! אוהבת אלכוהול?בערך. למה?ככה. השתכרת פעם?בערך.כאילו,שתיתי הרבה ולא נראה לי שזה השפיע עלי כ"כ מלבד קצת כאבי ראשי
למה?כובע. היית פעם בחו"ל?לא
למה?פשוט לא יצא. איפה?........ למה?....... איך היה?... למה?... נכון שאת רוצה להרוג אותי עכשיו?האמת שכן |שולפת חרב| למה?כי שאלת 'למה' כבר 20 פעמים,ואני שונאת כששואלים אותי את אותה שאלה יותר מפעם אחת!

למעלה