הכה את הנייט-אימו

dralan

New member
אם הייתי במקומה

הייתי חורט לך את המילה למה על המצח בעזרת פגיון קהה...

dralan

New member
ואל תשכח גם את

הקשת הורודה הקטלנית שלך *קורץ ברשעות*

אבל דניאל,זה לא נשק שימושי במיוחד.

מה כבר אפשר לעשות קשת ורודה?למשוך פקצות?להבהיל פריקים? לא שימושי במיוחד. עדיף כלי נשק מחודד ומשונן

פייי כשהצטרפת לפורום פאוור אז הייתה

הפינה הזאת עליי, וזה גם היה עם ה"למה" הזה
איתי, תחדש את עצמך!

Super Alonit

New member
קארין, הכיני את עצמך לנורא מכל!../images/Emo123.gif

אם תיכננת לקפח את חייך בזמן הקרוב, עכשיו זה הזמן המתאים!
(בצחוק קארין!, שלא תעזי לחשוב על זה אפילו!
) ועכשיו....... ~פם פם פם~ השאלות! 1. אי פעם עשית משהו שממש לא תואם את האישיות שלך? אם כן, מה? 2. אי פעם ניסית להתאים את עצמך ולהשתנות למשהו שאתה לא? אם כן, לֶמה ולָמה? 3. את משייכת את עצמך לסטיגמה או קבוצה כלשהי בחברה? (וברצינות, אל תעשי לי "אני פריקית אעאע בלעעע ראררר!!~") 4. אי פעם פינטזת על נקבה? 5. מה הכי רחוק שאי פעם הגעת (עם בחור\בחור\ילד קטן\חיית מחמד\אנאערף)? 6. מה הציון הכי נמוך שאי פעם היה לך? במה? 7. והכי גבוה? 8. אי פעם היית מכורה\אובסיסיבית למשהו? 9. אתה עכשיו מכורה\אובסיסיבית למשהו? 10. אי פעם היה לך חלום\שאיפה ממש גדול והגשמת אותו? אם כן, איזה? אם לא, למה לא? 11. אם היית יכול לקבל כוחות על טבעיים ולהפוך לבלתי נראית, לאן היית הולכת\מה היית עושה? 12. " " " " " " " ולהיות מסוגלת לקרוא מחשבות, אבל רק של בנאדם ספיציפי אחד(!), של מי היית בוחרת ולמה? 13. עד איזה גיל ישנת עם בובה כלשהי במיטה? 14. אי פעם הייתה לך הזדמנות לעשות משהו ולא עשית אותו ועכשיו במבט לאחור אתה מתחרטת על זה? אם כן, תפרטי. 15. אם הייתה לך הזדמנות להחזיר את הגלגל אחורה, ולשנות משהו אחד(!) בלבד, מה היית משנה ולמה? 16. אתה ממש שונאת אותי עכשיו נכון?
17. נכון שאת לא באמת אוהבת את סונטה ואת רק מעמידה פנים כדי שהפורום לא יסקול אותך? (מותר לך להודות, זה בסדר, עובדה שאני עדיין חיה) 18. ווינטרז טיר של סיילם זה אחד השירים הקסומים אוור, נכון? (זאת שאלת כן\לא. תשמעי את השיר ותעני) 19. מה החוויה הכי קסומה ובלתי נשכחת שאי פעם הייתה לך? 20. מה הפאטיש הכי חולני ומוזר שלך? (אם יש לך פאטיש לכפות רגליים אני מחרימה אותך. איכ.) 21. מה הדבר שלפי חוות דעתך אתה הכי טובה בו? 22. ו- " " " " " " " רעה " ? 23. אם היו אומרים לך "קארין, קחי את הג'וק הענק המגעיל והמקומצ'ץ' הזה, עם הרגליים האלה והמחושים הפיכסים, תאכלי אותו ביחד עם איזה חשופית רירית ושמנמנה אחת, ותקבלי מיליון דולר" היית אוכלת אותם? אם כן, למההההה חולה נפש שכמותךךךך????!!#@~!#@~ 24. מה תוכנית הילדות הכי נוסטאלגית שלך? 25. מי הוא המודל לחיקוי שלך ולמה? 26. אי פעם רצית להיות בלשית? אם כן, גם אני, ואם לא, אין לך שאיפות מגניבות בחיים! 27. מה הפחד הכי גדול שלך? 28. את יודעת לבשל? מה? 29. מה הכי הרבה ימים ברציפות שלא התקלחת? ולמה, מה עם היגיינה האישית בתאדם?! 30. האם אי פעם בכית מאושר? מתי? 31. מה התכונה שהכי חשובה לך בבנאדם? 32. יופי חיצוני או פנימי? 33. את מאמינה שאני יכולה להיות יותר חטטנית ממה שאני עכשיו? (התשובה היא כן) 34. היה לך פעם גשר (לשיניים, נו)? 35. מה האיחור הכי גדול שאי פעם היה לך? 36. מה היה הדייט הכי קסום שלך? ולמה? (אם היה בכלל, לי למשל, לא היה מעולם דייט קסום ומנצנץ ושות' ~שוקעת ברחמים עצמיים~
) 37. אי פעם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? (ולא מתפוז) 38. אי פעם הלכת עם ניטים ושות' (
)? 39. אי פעם ברחת מהבית? 40. אי פעם היית חולה במחלה סופנית?
41. אי פעם חשבת על להשאיל קצת ציצים לילדות אומללות שלא התברכו בשפע כמו שלך? 42. אי פעם דיברת כל הלילה בטלפון? 43. את חוסכת כרגע כסף למשהו מסויים? 44. את אוהבת אותי?
45. מה הקשר הכי ארוך שאי פעם היה לך? 46. והכי קצר? 47. מה הזיכרון הראשון שלך? (יענו הראשון שאת זוכרת...) 48. אי פעם נפצעת פציעה ממש חמורה? איזו ואיך? 49. מה הספר האהוב עלייך? 50. מה הסרט האהוב עלייך? 51. כמה שעות ביום בממוצע את על המחשב? 52. ועל הטלויזיה? 53. יש לך רישיון? 54. את משחקת בסימס
? 55. משהו שאת יכולה להעיד על עצמך שבחיים לא תעשי: 56. אי פעם עישנת סגריות\נרגילה\עשית סמים\זנות\אלכוהול? 57. אי פעם היית בהופעה? של מי? 58. רואים עליי שנגמרו לי הרעיונות לשאלות?
59. כשאת עצובה את...(תשלימי) 60. כשאת שמחה את...(כנ"ל) 61. את עוסקת באומנות? :] 62. נכון שהקשת הורודה של איתי ממש מצחיקה אותך אבל פשוט לא נעים לך להודות בכך?
63. אי פעם היית מאוהבת? אם כן, מי הוא בר המזל? 64. באיזה חוגים היית במהלך חייך? 65. מי היא גיבורת העל האהובה עלייך?
66. וגיבור העל? (אין מצב שסופרמן, הוא כזה הומו
) 67. הלהקה האהובה עלייך? (~אהמ~נייטוויש~אהמ~) 68. החיה האהובה עלייך? 69. הדבר הכי מגעיל בעולם כולו? 70. לג'ים אין טעם במוזיקה? ~שאלה רטורית~
זהו! נמאס! יותר מדי דרישות יש לך, קארין! חוצפנית!
מצטערת על כל החפירה וזה, ענבר הכריחה אותי בעקיפין.
מקווה שאת בסדר

למה לקפח את חיי...

כשאני יכולה לקפח את חייך?
..|שולפת חרב| אלונה,אם אני יוצאת מזה בחיים אני מגיעה עד לנס ציונה ונוקמת בך
1. אי פעם עשית משהו שממש לא תואם את האישיות שלך? אם כן, מה?ממ אני מניחה שעשיתי.לא זוכר לי כרגע. 2. אי פעם ניסית להתאים את עצמך ולהשתנות למשהו שאתה לא? אם כן, לֶמה ולָמה?לא שזכור לי. 3. את משייכת את עצמך לסטיגמה או קבוצה כלשהי בחברה? (וברצינות, אל תעשי לי "אני פריקית אעאע בלעעע ראררר!!~")-אני פריקית האהאהאההאהאה!!!!!..סתם,ברצינות-לא. 4. אי פעם פינטזת על נקבה?לא. 5. מה הכי רחוק שאי פעם הגעת (עם בחור\בחור\ילד קטן\חיית מחמד\אנאערף)?אפשר לא לענות על זה?
...היי,אבל אל תטילו ספק בתמימותי-עד הסוף עוד לא הגעתי
...אלונה באמת,ילד קטן?אני לא פדופילית.אני לא תומאס
.וחיית מחמד?אני לא בקטע. 6. מה הציון הכי נמוך שאי פעם היה לך? במה?38.במת'.בכיתה ז'
7. והכי גבוה?100 כמובן
8. אי פעם היית מכורה\אובסיסיבית למשהו?ממ שוקולד נחשב להתמכרות?
9. אתה עכשיו מכורה\אובסיסיבית למשהו?כן.עדיין מכורה קשות לשוקולד,ולא מתכננת להגמל. 10. אי פעם היה לך חלום\שאיפה ממש גדול והגשמת אותו? אם כן, איזה? אם לא, למה לא?הא?..שאלה חפרנית מדי.חחח 11. אם היית יכול לקבל כוחות על טבעיים ולהפוך לבלתי נראית, לאן היית הולכת\מה היית עושה?עוקבת אחרי המורה לפסיכו' כדי לגלות האם השמועות אודות זה שהיא לסבית נכונות
12. " " " " " " " ולהיות מסוגלת לקרוא מחשבות, אבל רק של בנאדם ספיציפי אחד(!), של מי היית בוחרת ולמה?וואה..שאלה קשה.אה,יש מישהו!אבל אני לא אגיד לך מי זה
13. עד איזה גיל ישנת עם בובה כלשהי במיטה?ממ עד גיל 5-6 בערך. 14. אי פעם הייתה לך הזדמנות לעשות משהו ולא עשית אותו ועכשיו במבט לאחור אתה מתחרטת על זה? אם כן, תפרטי.-מממ יש משהו..אבל נו,באמת.זה לא לפה. 15. אם הייתה לך הזדמנות להחזיר את הגלגל אחורה, ולשנות משהו אחד(!) בלבד, מה היית משנה ולמה?ממ את המוות של סבתא שלי.זה כ"כ לא צודק.
16. אתה ממש שונאת אותי עכשיו נכון?עוד לא ממש האמת.אבל אני משחיזה את החרב
17. נכון שאת לא באמת אוהבת את סונטה ואת רק מעמידה פנים כדי שהפורום לא יסקול אותך? (מותר לך להודות, זה בסדר, עובדה שאני עדיין חיה)-לא,אני באמת אוהבת אותם,למרות שכבר לא כ"כ שומעת אותם. 18. ווינטרז טיר של סיילם זה אחד השירים הקסומים אוור, נכון? (זאת שאלת כן\לא. תשמעי את השיר ותעני)-אין לי כוח
19. מה החוויה הכי קסומה ובלתי נשכחת שאי פעם הייתה לך?ממ יש הרבה.לא יודעת איזו מהן הכי. 20. מה הפאטיש הכי חולני ומוזר שלך? (אם יש לך פאטיש לכפות רגליים אני מחרימה אותך. איכ.)-איכס כפות רגליים.נו,מה אני נראית לך?! 21. מה הדבר שלפי חוות דעתך אתה הכי טובה בו?לפטפט.חחח סתם.להקשיב לאחרים ולתמוך בהם
22. ו- " " " " " " " רעה " ?בקניית מתנות.אני ממש גרועה בזה
23. אם היו אומרים לך "קארין, קחי את הג'וק הענק המגעיל והמקומצ'ץ' הזה, עם הרגליים האלה והמחושים הפיכסים, תאכלי אותו ביחד עם איזה חשופית רירית ושמנמנה אחת, ותקבלי מיליון דולר" היית אוכלת אותם? אם כן, למההההה חולה נפש שכמותךךךך????!!#@~!#@~...........-זהו,שלא.אני לא עד כדי כך נואשת לכסף
24. מה תוכנית הילדות הכי נוסטאלגית שלך?ממ צבי הנינג'ה כמובן.וואי,ממש אהבתי אותם
25. מי הוא המודל לחיקוי שלך ולמה?סבתא שלי ז"ל.אישה חזקה ומדהימה. 26. אי פעם רצית להיות בלשית? אם כן, גם אני, ואם לא, אין לך שאיפות מגניבות בחיים!ממ כן..בטח כשהייתי בכיתה א' וראיתי את חושחש הבלש באלפי
27. מה הפחד הכי גדול שלך?בדידות. 28. את יודעת לבשל? מה?חחח אני בקושי יודעת להכין חביתה!
29. מה הכי הרבה ימים ברציפות שלא התקלחת? ולמה, מה עם היגיינה האישית בתאדם?!איכס!אין דבר כזה אצלי.כל יום מקלחת.אני אוהבת להתקלח! 30. האם אי פעם בכית מאושר? מתי?כן.כשחברה שלי התחתנה.אבל בכיתי בקטנה כזה,שלא יימרח לי האיפור
31. מה התכונה שהכי חשובה לך בבנאדם?כנות. 32. יופי חיצוני או פנימי?שונאת ת'שאלה הזאת.אבל בסופו של דבר..ממ כן..יופי פנימי ללא ספק. 33. את מאמינה שאני יכולה להיות יותר חטטנית ממה שאני עכשיו? (התשובה היא כן)-ממ נלך על התשובה שלך-כן! 34. היה לך פעם גשר (לשיניים, נו)?לא.רק זה חסר לי בחיים
35. מה האיחור הכי גדול שאי פעם היה לך?איזה איחור?איחור לכיתה?איחור לפגישה?איחור במחזור?
36. מה היה הדייט הכי קסום שלך? ולמה? (אם היה בכלל, לי למשל, לא היה מעולם דייט קסום ומנצנץ ושות' ~שוקעת ברחמים עצמיים~)-אהמ..תני לחפור בנבכי מוחי החלוד......ממ לא היה ממש דייט קסום
37. אי פעם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? (ולא מתפוז)-חח האמת שלא. 38. אי פעם הלכת עם ניטים ושות' ()?לא. 39. אי פעם ברחת מהבית?לא. 40. אי פעם היית חולה במחלה סופנית?ראה לך שהייתי עונה לך עכשיו אילו חילתי במחלה סופנית?
..באמת,אלונה!קצת היגיון. 41. אי פעם חשבת על להשאיל קצת ציצים לילדות אומללות שלא התברכו בשפע כמו שלך?ממ לא.אם אני אשאיל לא יהיו לי ציצים.מצטערת:)חוץ מזה,אין לי ציצים גדולים. 42. אי פעם דיברת כל הלילה בטלפון?לא. 43. את חוסכת כרגע כסף למשהו מסויים?ל.חח איזה חוסכת,אני בזבזנית
44. את אוהבת אותי? כמובן!
45. מה הקשר הכי ארוך שאי פעם היה לך?איזה סוג של קשר?רומנטי?סתם חברות?הסבירי את עצמך.
46. והכי קצר?ראי סעיף 45. 47. מה הזיכרון הראשון שלך? (יענו הראשון שאת זוכרת...)-חחח לא זוכרת
48. אי פעם נפצעת פציעה ממש חמורה? איזו ואיך?ממ פעם חתכתי לעצמי בטעות את הרווח שבין האגודל לאצבע ביד.זה היה בכיתה ג' נראה לי.זה כאב רצח.זה כלל תפרים וזריקה כואבת במיוחד. 49. מה הספר האהוב עלייך?שרה"ט והסילמריליון!
50. מה הסרט האהוב עלייך?גלדיאטור!
51. כמה שעות ביום בממוצע את על המחשב?ממ בסה"כ נראה לי 4 שעות בערך. 52. ועל הטלויזיה?בקושי שעתיים. 53. יש לך רישיון?כמובן!:) 54. את משחקת בסימס?לא. 55. משהו שאת יכולה להעיד על עצמך שבחיים לא תעשי:באנג'י.חתום וסגור שלעולם לא אעשה זאת. 56. אי פעם עישנת סגריות\נרגילה\עשית סמים\זנות\אלכוהול?לא.אני ילדה טובה
57. אי פעם היית בהופעה? של מי?חח הייתי בהרבה הופעות. 58. רואים עליי שנגמרו לי הרעיונות לשאלות?ממ לא ממש. 59. כשאת עצובה את...(תשלימי)..מתרחקת מכולם. 60. כשאת שמחה את...(כנ"ל) מחייכת:) 61. את עוסקת באומנות? קצת. 62. נכון שהקשת הורודה של איתי ממש מצחיקה אותך אבל פשוט לא נעים לך להודות בכך?לא ממש האמת.היא מדאיגה אותי. 63. אי פעם היית מאוהבת? אם כן, מי הוא בר המזל?כן.בר המזל היה סתם אחד שלא הגיע לו שאני אוהב אותו. 64. באיזה חוגים היית במהלך חייך?ציור,וגם ממנו פרשתי אחרי שני שיעורים.
65. מי היא גיבורת העל האהובה עלייך?ג'ין גריי
66. וגיבור העל? (אין מצב שסופרמן, הוא כזה הומו)-איכסס!אני שונאת את סופרמן!!!שונאת,שונאת שונאת!הוא כזה חנון מעפן!!!ממ וולברין נראה לי.הוא כ"כ מאגניב:) 67. הלהקה האהובה עלייך? (~אהמ~נייטוויש~אהמ~)-גם

בעע לא שלח הכל../images/Emo122.gif

הנה ההמשך.. 67. הלהקה האהובה עלייך? (~אהמ~נייטוויש~אהמ~)-גם נייטוויש.אבל קודם כל-בליינד גארדיאן
68. החיה האהובה עלייך?סוס
69. הדבר הכי מגעיל בעולם כולו?עכבישים
70. לג'ים אין טעם במוזיקה? ~שאלה רטורית~...דווקא לג'ים יש טעם מצוין במוזיקה.אלונה,אם את אומרת שלא,אז לך אין טעם טוב במוזיקה

למעלה