הכה את הנייט-אימו

dralan

New member
טוב נו גם אני אשאל משו

ספרי 5 דברים שאם מישהו יעשה לך אותם סופו לא יהיה נחמד (יצא קצת עילג אבל לא נורא)

מממ..

1.ישאל אותי את אותה שאלה יותר מפעם אחת. 2.ישקר לי. 3.לא יאותת כשהוא עובר נתיב/יוצא מחניה. 4.יעקוף אותי בתור למכוניות המתנגשות בלונה פארק!
5.ידבר אליי ויחפור לי כשאני רואה היאבקות ומתעצבנת על כך שסינה שוב יצא אלוף(אהמ-אחי-אהמ).

מה הקבוצת כדורגל האהובה עלייך?

למה? |בורחת| |חוזרת| ועוד שאלה.. חתמת על העצומה להביא את נייטוויש לארץ?

נמנמנ...

מהארץ-מכבי חיפה!
מהעולם-ריאל מדריד!
..וגם הייתה תקופה שבה ממש אהבתי את מנצ'סטר יונייטד,אבל זה היה מזמן
וכמובן שחתמתי על העצומה:)

אחרייך אני הולך.. מוכן למות למענך..

חושב עלייך כל היום.. ו-מ-י שלא קופץ -א-ד-ו-ם!!!

The Cat Woman

New member
אהה חשבתי שהתכוונת אלי... ../images/Emo3.gif

הווו מכבי ת"א... מגיל 0 עד עכשיו! רק מכבי אצלי בבית! ת'כלס זה נורא הזוי גם שכל מי שיצאתי איתו היה אוהב מכבי 0_ס

כי מכבי הקבוצה הכי טובה במדינה..

תמיד לובש צהוב כחול.. ל-מ-כ-ב-י אתן הכלל. הממ, אני אזכור את זה למקרה שתתחילי איתי פעם.. עוד דבר, זה היה לגבייך רק בכותרת
אבל מה, קשה לי לחשוב על מי שלא חושב עלי חזרה
לפחות זה, זה יותר ממה ששאר האנשים בפורום מקבלים
תשמחי?

The Cat Woman

New member
כשיהיה לי משבר גיל מעבר מתישהו

ואני החליט להתחיל עם בחורים שקטנים ממני- אתה תהיה הראשון
עד אז אין לך מה לדאוג...
ומה זת'ומרת לא חושבים עליך בחזרה?
בטח שחושבים עליך בחזרה! ואני לא רק שמחה, אני מאושרת
נרגעת?

אני לא../images/Emo7.gif

פשוט אין לכם טעם בכדורגל. וכנראה ששכחתם שהייתה תקופה לפני לא הרבה זמן שמכבי ת"א הייתה בית אבות.

lacrimosa girl

New member
קארין!!

הממממ. 1. הרגשת פעם צורך נוראי ממש לתלוש למישהו את השער? 2. הרסת פעם משהו שאת אוהבת. [זה יכול להיות חומרני וזה יכול להיות, אהמ, בנאדם ] 3. את משתמשת בשירותי הסבא הפקיסטני?|אליהו| 4. את תומכת בהפיכת כביש אילון לנהר זורם יפה ופסטורלי?:) 5. מה השיר שגדלת עליו? להקה אם את לא זוכרת 6. מי הבנאדם שהכי השפיע עליך? 7. אם תראי בנאדם טובע בים ישרא בעודו לבוש בורוד
, מה תעשי? 8. מה הדבר שאת הכי לא סובלת בנייטוויש? אל תגידי לי אין כזה!
אוקי, התייבשתי ._. שאלות מעפנות. נו טוב. :)

עונה:)

1. הרגשת פעם צורך נוראי ממש לתלוש למישהו את השער?-כמובן.זה קרה כמה פעמים.הפעם שהכי זכורה לי שזה לאיזו פקצה מהכיתה שלי.אבל זה הסתכם ברצון בלבד. 2. הרסת פעם משהו שאת אוהבת. [זה יכול להיות חומרני וזה יכול להיות, אהמ, בנאדם ]-ממ אני כמעט הרסתי את המחשב שלי אתמול.זה נחשב?
3. את משתמשת בשירותי הסבא הפקיסטני?|אליהו|-אכן.אין על על הסבא:) 4. את תומכת בהפיכת כביש אילון לנהר זורם יפה ופסטורלי?:)-לא ממש משנה לי. 5. מה השיר שגדלת עליו? להקה אם את לא זוכרת-מממ לא זוכרת כרגע
6. מי הבנאדם שהכי השפיע עליך?אמממ..שאלה קשה...אני צריכה לחשוב על זה..חח 7. אם תראי בנאדם טובע בים ישרא בעודו לבוש בורוד , מה תעשי?אתפלל שיטבע כמה שיותר מהר,כדי שהוורוד יעלם כמה שיותר מהר. 8. מה הדבר שאת הכי לא סובלת בנייטוויש? אל תגידי לי אין כזה!-אממ..את הקול של תומאס באסטרל רומאנס(חעחע יצא חרוז
)

למעלה