הכה את הנייט-אימו

אלאנקה

New member
../images/Emo10.gifאני לא.

איך המורה הרוחנית שלך יכולה להיות מטומטמת?-.-

dralan

New member
סופסוף סיימתי ><

נכון שהצבעת לעצמך בסקר החדש? נכון
מה אתה מעדיף- חרב ממש חדה כמו בקיל ביל, מאג שכידוע מסוגל לירות צרורות או גרזן דו להבי משונן? אפשר את שניהם
? אממ אני מעדיף את הגרזן ^^ תן הגדרה* ללהקות/זמרים/וואט אבר שלהלן ולאחר מכן תן ציון מ1 עד 10: (חלק אני לא מכיר מספיק כדי להביע דעה - יסומנו ב-0) Evergrey פאוור ממצוע לדעתי (כרגע לפחות) 7 Epica ממש ממש
10 Arwen לפי מה ששמעתי 8 Edguy 8 Avril Lavigne פעם אהבתי 2 או 3 Barry White 0 Backstreet Boys נחמד 3 Alice In Chains 0 Bee Gee's 0 Artic Monkeys 0 agalloch 0 Aerosmith 0 Blackfield 0 Blind Guardian ממש טובים ^^ 9.5 Blink 182 אממ...4 Bonny M 0 ABBA 4 charon 0 ColdPlay 6 Creed 0 Daft Punk 0 Depeche Mode 6 Dimmu Borgir פשוט 10 ^^ Dire Straits 0 Dream Theater 0 Dream Evil 7 Dragonforce לא אוהב אותם... נו באמת, 7 דקות שיר שמתוכו 4 דקות סולו X_X??? Draconian גם.. 10 Disturbed די טובים - 8 Duran Duran 0 elton john 0 Faith No More 0 Fall Out Boy לא משו... 4 My Chemical Romance כנ"ל - 3 Evanescence - פעם טובים ועכישו לא - ניתן להם ממוצע של 6 Fintroll 0 Franz Ferdinand 0 green day אממ 4 Guns N' Roses 0 System Of a Down 5 QUEEN 6 R.E.M 0 Roxette 0 skazi 1 Incubus 6 infected mushroom 0 HIM אמ 8 Judas Priest 0 Jimmy Eat World 0 Lacuna Coil 0 LifeHouse 0 Leaves Eyes 0 Linkin Park פעם ממש ממש אהבתי אותם... בעצם גם עדיין מדי פעם כיף לי לשמוע...8 Muse 0 Led Zeppelin 0 Opeth 0 Pantera 8 Panic! At The Disco 1 pink floyd 0 Savage Garden 0 Scorpions 7 Sonata Arctica 10 Strapping Young Lad 0 The Darknes 0

dralan

New member
ולפני שאתם קופצים עלי איך אני לא מכיר

כ"כ הרבה... מה לעשות שבתחלתי לשמוע מוזיקה נורמלית לפני קצת פחות משנה? ושאין לי אינטרנט? וגם אצל דודה שלי לוקח לי יותר משבוע להוריד אלבום?
לא נורא, בשביל זה פיתחתי חוש ניצול מיוחד שגורם לי לנצל את כל מי שמסביבי להוריד או להעביר לי דברים

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifספיישל שידרוג פינה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בגלל שלדניאל יש חור רציני בהשכלה והוא לא רוצה שנתנפל עליו בגלל זה (ובכל זאת יש לו גרזן...) כל אדם ששואל אותו שאלה צריך להמליץ על להקה שנראה לו שדניאל לא מכיר או סתם לספר על להקות מהרשימה... ותתחיל לשמוע MTV2 (אם יש לך) ככה תכיר להקות אינדי שנמצאות ברשימה... ממש עצוב שנתת לאבריל 2 או 3 ולגאנס ולעוד מלא טובים נתת 0... לפחות מתת לסונטה 10

The Cat Woman

New member
כמו שאתם רואים, יש לילד חור רציני בהשכלה...

ונתת לקווין רק 6
וואט דה פאק?! תזכיר לי לצרוב לך איזה 48937569874 אלבומים... טוב?

The Cat Woman

New member
אגב- אוורגריי זה לא פאוור, זה פרוגרסיב!

למרות שראיתי איפשהו שמשייכים אותם לז'אנר הפאוור מטאל

אוורגריי זה גם לא בדיוק פרוגרסיב

אוורגריי משלבים אלמנטים פרוגרסיביים עם אווירה קודרת ואפלה כזו שמזכירה דום אפילו, עם מוזיקה כבדה שכזו, ועל כן הסגנון שלהם בישראל - Evergrey, כי אין פשוט שום דרך לשייך אותם לסגנון כלשהו.

The Cat Woman

New member
דום?!

בחיים לא הייתי משייכת אותם לדום... ת'כלס הסגנון שלהם זה פשוט אוורגריי... אבל כשהסתכלתי בכל מני אתרי מטאל למיניהם- כותבים שהם פאוור/פרוגרסיב.

הם לא דום!!! התכוונתי שהאווירה שלהם היא

כה קודרת ואפלה שהיא מזכירה קצת דום.. אבל לא יותר מדי, זה בעקיר בסאונד.

Super Alonit

New member
../images/Emo2.gif

לא שמתי לב לזה... לא רציתי להאמין! ~דרמטית~ מי חינך אותו דאמיט?:X

Super Alonit

New member
סונטה 10? אוורגריי 7? הימ 8?!

הימ וסונטה ביחד שווים לסוליה של הנעל שלי! פויה.

הים 8?!?!? אוורגריי פאוור?!??! אתה דפוק?!

דרים 0?! קווין 6???? ברגע זה פסלת את ההתייחסות שלי אליך אי פעם.

dralan

New member
0 זה לא באמת 0 אלא שאני לא מכיר

מספיק שירים להביע דעה... ובנוגע לאיום שלך, נראה לך שבאמת אכפת לי? *מבט קפוא*

למעלה