לא, מצטערת לאכזב אותך../images/Emo3.gif../images/Emo123.gif
~כל השאלות שמנוסחות בלשון נקבה (לא היה לי כוח לשנות) תתייחס אליהם כאילו הם בלשון זכר~ תהנה
1. אי פעם עשית משהו שממש לא תואם את האישיות שלך? אם כן, מה? 2. אי פעם ניסית להתאים את עצמך ולהשתנות למשהו שאתה לא? אם כן, לֶמה ולָמה? 3. את משייכת את עצמך לסטיגמה או קבוצה כלשהי בחברה? (וברצינות, אל תעשי לי "אני פריקית אעאע בלעעע ראררר!!~") 4. אי פעם פינטזת על זכר? 5. מה הכי רחוק שאי פעם הגעת (עם בחור\בחור\ילד קטן\חיית מחמד\אנאערף)? 6. מה הציון הכי נמוך שאי פעם היה לך? במה? 7. והכי גבוה? 8. אי פעם היית מכורה\אובסיסיבית למשהו? 9. אתה עכשיו מכורה\אובסיסיבית למשהו? 10. אי פעם היה לך חלום\שאיפה ממש גדול והגשמת אותו? אם כן, איזה? אם לא, למה לא? 11. אם היית יכול לקבל כוחות על טבעיים ולהפוך לבלתי נראית, לאן היית הולכת\מה היית עושה? 12. " " " " " " " ולהיות מסוגלת לקרוא מחשבות, אבל רק של בנאדם ספיציפי אחד(!), של מי היית בוחרת ולמה? 13. עד איזה גיל ישנת עם בובה כלשהי במיטה? 14. אי פעם הייתה לך הזדמנות לעשות משהו ולא עשית אותו ועכשיו במבט לאחור אתה מתחרטת על זה? אם כן, תפרטי. 15. אם הייתה לך הזדמנות להחזיר את הגלגל אחורה, ולשנות משהו אחד(!) בלבד, מה היית משנה ולמה? 16. אתה ממש שונאת אותי עכשיו נכון? 17. נכון שאת לא באמת אוהבת את סונטה ואת רק מעמידה פנים כדי שהפורום לא יסקול אותך? (מותר לך להודות, זה בסדר, עובדה שאני עדיין חיה) 18. האם אי פעם רצית להיות צמחונית? 19. מה החוויה הכי קסומה ובלתי נשכחת שאי פעם הייתה לך? 20. מה הפאטיש הכי חולני ומוזר שלך? (אם יש לך פאטיש לכפות רגליים אני מחרימה אותך. איכ.) 21. מה הדבר שלפי חוות דעתך אתה הכי טובה בו? 22. ו- " " " " " " " רעה " ? 23. אם היו אומרים לך "דניאל, קח את הג'וק הענק המגעיל והמקומצ'ץ' הזה, עם הרגליים האלה והמחושים הפיכסים, תאכל אותו ביחד עם איזה חשופית רירית ושמנמנה אחת, ותקבל מיליון דולר" היית אוכל אותם? אם כן, למההההה חולה נפש שכמותךךךך????!!#@~!#@~ 24. מה תוכנית הילדות הכי נוסטאלגית שלך? 25. מי הוא המודל לחיקוי שלך ולמה? 26. אי פעם רצית להיות בלשית? אם כן, גם אני, ואם לא, אין לך שאיפות מגניבות בחיים! 27. מה הפחד הכי גדול שלך? 28. את יודעת לבשל? מה? 29. מה הכי הרבה ימים ברציפות שלא התקלחת? ולמה, מה עם היגיינה האישית בתאדם?! 30. האם אי פעם בכית מאושר? מתי? 31. מה התכונה שהכי חשובה לך בבנאדם? 32. יופי חיצוני או פנימי? 33. את מאמינה שאני יכולה להיות יותר חטטנית ממה שאני עכשיו? (התשובה היא כן) 34. היה לך פעם גשר (לשיניים, נו)? 35. מה האיחור הכי גדול שאי פעם היה לך? 36. מה היה הדייט הכי קסום שלך? ולמה? (אם היה בכלל, לי למשל, לא היה מעולם דייט קסום ומנצנץ ושות' ~שוקעת ברחמים עצמיים~) 37. אי פעם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? (ולא מתפוז) 38. אי פעם הלכת עם ניטים ושות' (
)? 39. אי פעם ברחת מהבית? 40. אי פעם היית חולה במחלה סופנית? 41. יש לך חפציאדה של נייטוויש\להקות אחרות? אם כן, מה? 42. אי פעם דיברת כל הלילה בטלפון? 43. את חוסכת כרגע כסף למשהו מסויים? 44. את אוהבת אותי? 45. מה הקשר הכי ארוך שאי פעם היה לך? (יענו מע' יחסים, בן זוג...- קארין לא הבינה את השאלה כששאלתי אותה) 46. והכי קצר? 47. מה הזיכרון הראשון שלך? (יענו הראשון שאת זוכרת...) 48. אי פעם נפצעת פציעה ממש חמורה? איזו ואיך? 49. מה הספר האהוב עלייך? 50. מה הסרט האהוב עלייך? 51. כמה שעות ביום בממוצע את על המחשב? 52. ועל הטלויזיה? 53. יש לך רישיון? 54. אתה משחק בסימס? 55. משהו שאת יכולה להעיד על עצמך שבחיים לא תעשי: 56. אי פעם עישנת סגריות\נרגילה\עשית סמים\זנות\אלכוהול? 57. אי פעם היית בהופעה? של מי? 58. רואים עליי שנגמרו לי הרעיונות לשאלות? 59. כשאתה עצוב את...(תשלים) 60. כשאתה שמח את...(כנ"ל) 61. את עוסק באומנות? :] 62. נכון שהקשת הורודה של איתי ממש מצחיקה ולא יעזור לו כלום, אבל כלום, ואנחנו נמשיך לצחוק על זה לנצח נצחים? 63. אי פעם היית מאוהבת? אם כן, מי הוא בר המזל? 64. באיזה חוגים היית במהלך חייך? 65. מי היא גיבורת העל האהובה עלייך? (נו, זה הניק שלך, אבל אין לי רעיון לשאלה) 66. וגיבור העל? (אין מצב שסופרמן, הוא כזה הומו) 67. הלהקה האהובה עלייך? (~אהמ~נייטוויש~אהמ~) 68. החיה האהובה עלייך? 69. הדבר הכי מגעיל בעולם כולו? 70. מאיפה לך כל הרוע הזה? 71. מה התחביבים שלך? 72. מה היית רוצה שהפורום ידע עליך? 73. מה לא היית רוצה שהפורום ידע עליך? (עכשיו הוא ידע! חה!
) 74. אי פעם התהדרת בפרטי לבוש נשיים? 75. אי פעם הייתה לך קשת ורודה? 76. אי פעם היה לך שיער ארוך? אם כן, עד איפה? אם לא, למה?!
זהו. נמאס לי. ~עייפה~