אוי ואבוי... טוב, מתחילים
. אי פעם עשית משהו שממש לא תואם את האישיות שלך? אם כן, מה? אני יודעת... בהתחלה, למשל, לשמוע נייטוויש?
2. אי פעם ניסית להתאים את עצמך ולהשתנות למשהו שאתה לא? אם כן, לֶמה ולָמה? לא שזכור לי, האמת. לשמחתי
3. את משייכת את עצמך לסטיגמה או קבוצה כלשהי בחברה? (וברצינות, אל תעשי לי "אני פריקית אעאע בלעעע ראררר!!~") לא... עד כמה שאני יודעת אני לא שייכת לשום סטיגמה מוכרת
4. אי פעם פינטזת על נקבה? לא ממש פיטזתי אי פעם. מספיק טוב בשבילך? (כאילו, אני כן מסתכלת על כמה אנשים ואומרת "וואו, כמה שהם ראים טוב" אבל לא ממש יותר מזה...) 5. מה הכי רחוק שאי פעם הגעת (עם בחור\בחור\ילד קטן\חיית מחמד\אנאערף)? לא התנשקתי אפילו עם בן. תעזבי אותי בשקט
6. מה הציון הכי נמוך שאי פעם היה לך? במה? אממ.. נראה לי שקיבלתי 60 שנה שעברה במבחן בהבעה או משו 7. והכי גבוה? 100? עם... 103 בפיזיקה בגלל בונוס של 5 נק' כי לא הברזתי ביום אחד של שביתה
8. אי פעם היית מכורה\אובסיסיבית למשהו? אממ... מוזיקה! 9. אתה עכשיו מכורה\אובסיסיבית למשהו? מוזיקה!!! 10. אי פעם היה לך חלום\שאיפה ממש גדול והגשמת אותו? אם כן, איזה? אם לא, למה לא? לא נראה לי
11. אם היית יכול לקבל כוחות על טבעיים ולהפוך לבלתי נראית, לאן היית הולכת\מה היית עושה? הומ, קשה. הייתי... הולכת ושומעת מה אנשים אומרים עלי מאחורי הגב
12. " " " " " " " ולהיות מסוגלת לקרוא מחשבות, אבל רק של בנאדם ספיציפי אחד(!), של מי היית בוחרת ולמה? של ... וואו, לא יודעת. האמת, נראה לי הייתי מעדיפה לא לקרוא מחשבות. זה מפתה- אבל זה מפחיד. לא רוצה לדעת מה אנשים חושבים עלי... אני מעדיפה להאמין לאנשים. 13. עד איזה גיל ישנת עם בובה כלשהי במיטה? אממ.. 5 בערך. 14. אי פעם הייתה לך הזדמנות לעשות משהו ולא עשית אותו ועכשיו במבט לאחור אתה מתחרטת על זה? אם כן, תפרטי. אני לא ממש זוכרת בדיוק... אני מניחה שהיו, אבל דברים קטנים כאלה... 15. אם הייתה לך הזדמנות להחזיר את הגלגל אחורה, ולשנות משהו אחד(!) בלבד, מה היית משנה ולמה? אולי... בעצם לא. לא הייתי משנה. מכל דבר רע שקרה לי למדתי משהו... עדיף ככה וזהו 16. את ממש שונאת אותי עכשיו נכון? לא. השאלות מעניינות דווקא
(מצד שני, כשאני אגיע לשאלה 100000, התשובבה לשאלה הזאת בטח תהיה "כן") 17. נכון שאת לא באמת אוהבת את סונטה ואת רק מעמידה פנים כדי שהפורום לא יסקול אותך? (מותר לך להודות, זה בסדר, עובדה שאני עדיין חיה) אני לא מאוד אוהבת אותם, יש להם כמה שירים שאני די מחבבת. ואני לא מעמידה פנים- פשוט אף אחד מעולם לא שאל אותי
18. האם אי פעם רצית להיות צמחונית? לא 19. מה החוויה הכי קסומה ובלתי נשכחת שאי פעם הייתה לך? ההומ... ראיתי זיקוקים ממש מקרוב (וזה היה ממש יפה!) הייתי בכל מיני מקומות באירופה והם היו ממש יפים
ו... יום שישי הזה אני מופיעה!!!!
(וגם החרה הגנרלית היתה מדהימה!) 20. מה הפאטיש הכי חולני ומוזר שלך? (אם יש לך פאטיש לכפות רגליים אני מחרימה אותך. איכ.) אין לי פאטיש עד כמה ששמתי לב עד היום... 21. מה הדבר שלפי חוות דעתך אתה הכי טובה בו? המממ... לעודד אנשים, נראה לי. בימים של אובר-מצב-רוח-טוב יש לי נטייה לגרום לכולם מסביבי לצחקק (לא בהכרח איתי אלא עלי אבל שטויות
) וחוצמזה, כר היו לי כמה שיחות במסנג'ר או בטלפון עם כמה חברים טובים בימים ממש רעים שלהם והם אמרו לי שממש עזרתי להם. 22. ו- " " " " " " " רעה " ? הכל? סתם סתם... להציג את עצמי. ~חוסר-ביטחון-עצמי~
23. אם היו אומרים לך "ענבר, קחי את הג'וק הענק המגעיל והמקומצ'ץ' הזה, עם הרגליים האלה והמחושים הפיכסים, תאכלי אותו ביחד עם איזה חשופית רירית ושמנמנה אחת, ותקבלי מיליון דולר" היית אוכלת אותם? אם כן, למההההה חולת נפש שכמותךךךך????!!#@~!#@~ ג'וק אחד תמורת מליון דולר? יש מצב... למה? כי אני רוצה את הכסף
$$$ 24. מה תוכנית הילדות הכי נוסטאלגית שלך? אממ... טלטאביז? ~טראומה~ 25. מי הוא המודל לחיקוי שלך ולמה? אין לי ממש מודל לחיקוי, אבל יש כמה אנשים שאני מאוד מעריכה. ההורים שלי, הבמאי של ההצגה בבצפר, חברים וחברות שלי (כמה מהם). מכל אחד לוקחים קצת
26. אי פעם רצית להיות בלשית? אם כן, גם אני, ואם לא, אין לך שאיפות מגניבות בחיים! יש מצב שרציתי פעם, אבל כנראה שכחתי מזה בינתיים
27. מה הפחד הכי גדול שלך? לאבד מישהו ממש קרוב. או לחלופין- שיקרה לי משהו ממש רע. (אני לא מפחדת למות, למשל, אבל אני מפחדת לחיות בלי 2 רגליים ועין) 28. את יודעת לבשל? מה? פחחח הצחקת אותי. אני יודעת *אולי* לחתוך סלט, וגם הוא יוצא די גרוע. אני יודעת להכין סנדויץ'
29. מה הכי הרבה ימים ברציפות שלא התקלחת? ולמה, מה עם היגיינה האישית בתאדם?! 2 (כאילו- יום אחד שלא התקלחתי) וזה היה בגלל שהייתי ממש חולה ולא רק שלא יצאתי מהבית- בקושי יצאתי מהמיטה. 30. האם אי פעם בכית מאושר? מתי? לא שזכור לי... כשאני מאושרת אני מחייכת חיוך ממש גדול
31. מה התכונה שהכי חשובה לך בבנאדם? כנות- שאני אוכל לסמוך עליו, ואישיות. 32. יופי חיצוני או פנימי? פנימי 33. את מאמינה שאני יכולה להיות יותר חטטנית ממה שאני עכשיו? (התשובה היא כן) בטח שכן, לצערנו הרב
34. היה לך פעם גשר (לשיניים, נו)? כן... לשנה. למזלי זה באמת היה רק שנה, ולא 3 שנים כמו בסיפורי האימה של חברות שלי 35. מה האיחור הכי גדול שאי פעם היה לך? איחרתי בשעה לחזרה הראשונה של הבימוי של ההצגה כי חזרתי מחיפה באוטובוס... לא זוכרת בדיוק, נו 36. מה היה הדייט הכי קסום שלך? ולמה? (אם היה בכלל, לי למשל, לא היה מעולם דייט קסום ומנצנץ ושות' ~שוקעת ברחמים עצמיים~) היו לי בדיוק שני דייטים- ומי שהיה איתי היה הבנאדם הכי חסר אישיות שפגשתי. ישבתי שעתיים (כל פעם
) והשתעממתי רצח. (אגב, הוא היה ממש חתיך, וזאת ההוכחה שיופי פנימי יותר חשוב...) 37. אי פעם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? (ולא מתפוז) לא, אבל אני אפגוש פיני חביב עוד שבוע וחצי בערך, ודיברתי איתו באי-מייל. נחשב? 38. אי פעם הלכת עם ניטים ושות' ()? לא... 39. אי פעם ברחת מהבית? לא 40. אי פעם היית חולה במחלה סופנית? לא
41. יש לך חפציאדה של נייטוויש\להקות אחרות? אם כן, מה? יש לי חולצת אושןבורן
42. אי פעם דיברת כל הלילה בטלפון? לא 43. את חוסכת כרגע כסף למשהו מסויים? לא ממש... אבל הרווחתי מעבודה בפלאפל של אבא שלי ידיד שלי כסף בדיוק לכרטיס למסיבה הזאת בשבועות... 44. את אוהבת אותי? בטח!
45. מה הקשר הכי ארוך שאי פעם היה לך? (יענו מע' יחסים, בן זוג...- קארין לא הבינה את השאלה כששאלתי אותה) לא היה... 46. והכי קצר? כנ"ל. אלא אם כן שני דייטים נחשב
47. מה הזיכרון הראשון שלך? (יענו הראשון שאת זוכרת...) אני וסבא שלי ז"ל על המיטה במלון בפריז משחקים ארץ עיר כשהייתי בת 6 (כן, זיכרון ממש מאוחר, אני יודעת) היינו באות א', ובקטגוריה דומם, ואני אמרתי "אופניים" (ואין לי מושג איך אני זוכרת את זה. אולי פשוט בגלל שזה הזיכרון האחרון שלי מסבא שלי לפני שהוא חלה באלצהיימר) 48. אי פעם נפצעת פציעה ממש חמורה? איזו ואיך? לא... 49. מה הספר האהוב עלייך? אין לי ממש ספר אהוב. די באסה 50. מה הסרט האהוב עלייך? כנ"ל..