הכה את הנייט-אימו

blacknwhite

New member
הו, שאלה מעניינת

1. לא עונים לי על שאלות, וסתם מתחמקים למרות שאין מצב שאני אכעס או משהו בגלל התשובה (למשל, כשניסיתי לקבל מחברה את את האי-מייל של הבסיסטית הפינית, והיא אמרה לי לא, אז שאלתי אותה למה והיא אמרה לי "נחשוב עליך" אלף פעם בלי לענות. מה הבעיה פשוט להגיד לי למה דמט?) 2. לא מתייחסים למשהו שאני אומרת\עושה\חושבת\אוהבת\מרגישה וכו' ברצינות. אין לי בעיה עם בדיחות (ממש לא) אבל רצינות מינימלית... זהלא עד כדי כך הרבה לבקש 3. אומרים לי מה לעשות ואיך לעשות כשאין להם שום סיבה בעולם להגיד לי דבר כזה. לא מישהו שנותן לי הצעה או מנסה לעזור, אלא סתם מישהו שדוחף את האף ומנסה לנהל לי את העניינים. 4. מרביצים לי או משהו כזה (בצורה כואבת אבל, לא בקטנה) בלי שום סיבה בעולם ואח"כ מתפלאים שאני מעיפה להם סטירה (ואין לי סטירות חזקות... סתם בוכים!) 5. כשמתייחסים אלי פתאום בתור "הגאון" או "חכמה" ומתחילים להגיד דברים כמו ,כן, אבל ענבר בטוח יודעת... היא חכמה". אתם יכולים לחשוב שאני מדברת שטויות, אבל זה ממש מעצבן אותי. אפשר לחשוב שאני עושה לכולם דווקא ויודעת דברים (ואגב, אני הרבה פעמים ממש לא יודעת דברים) כדי לעצבן. זהו
(בינתיים, לפחות... אני רואה שאנשים ממשיכים לששר שאלות בכיף)

danduuu

New member
טוב יאללה פעם אחת גם אני אשאל ../images/Emo3.gif

תרשמי את 10 האנשים שהכי חשובים לך בעולם: ו-5 אנשים שאת לא יכולה לסבול: 10 שירים שעושים לך הכי טוב- 5 אלבומים הכי טובים ששמעת- 10 חלומות/ציפיות שיש לך לעתיד- 5 סרטים שאת ממליצה עליהם- 10 ציפיות שיש לך לשנה הבאה- 5 דברים שאת ממש לא מצפה להם- 10 דברים שאת אוהבת בנייטוויש- 5 דברים שאת הכי אוהבת בפורום נייטוויש- באיזה עוד פורומים/קומונות את מגיבה? מה האהוב מביניהם? כמה זמן את בתפוז? 10 אתרים הכי טובים שהיית בהם- 5 ספרים מומלצים- כמה את אוהבת אותי?

blacknwhite

New member
וואי, נראה לי אני הולכת לייבש אותך...

תרשמי את 10 האנשים שהכי חשובים לך בעולם: אמא, אבא, אח, אחות, סבא, סבתא (זה נשמע בנאלי, זה לא), חבר ממש טוב שלי, חברה ממש טובה שלי (שמות הרי לא יעזרו לכם, נכון?) עוד חברה טובה שלי, ובשביל להיות מקוריים- המורה שאיתנו בהצגה בביה"ס יא פשוט אחד האנשים הכי מקסימים שיצא לי לפגוש ו-5 אנשים שאת לא יכולה לסבול: ילדה שהיתה איתי פעם בכיתה ואתמול בערב עצבנה אותי חבל על הזמן, אמ... זהו, בערך
אני נוטה לסבול אנשים דווקא 10 שירים שעושים לך הכי טוב- אוו... יש כל כך הרבה... wander-kamelot away know why the knightingale sings fantasmic dead boy's poem slaying the dreamer (מה? זה ממש נותן תחושת הקלה) יום יבוא, בגרסה של ההצגה
אתה שייך (הצגה) אם (הצגה) lagoon, יותר מהכל בערך (כן, אני יודעת שזה הרוב נייטוויש\הצגה פה, זה לפי היומיים האחרונים...) 5 אלבומים הכי טובים ששמעת- האמת שלא שמעתי עד כדי כך הרבה... אתם יכולים לנחש לבד לפי רשימת הלהקות שמככבת לי בפלייליסט
(נייטוויש,אפיקה,קמלוט) 10 חלומות/ציפיות שיש לך לעתיד- זה די עצוב, אבל אין לי ממש. אני פשוט רוצה להיות מאושרת... אין תכנונים ספציפיים. אין לי שום חלום שאני ממש ממש רוצה. 5 סרטים שאת ממליצה עליהם- בעע... עזבו אותי. אני בקושי רואה סרטים, במיוחד לאחרונה 10 ציפיות שיש לך לשנה הבאה- 1. להתרגל לפנימיה??? 2. לפגוש המון המון אנשים (בפנימיה
) 3. למצוא מקום אחד שיש בו לימודים של בצפר, אבל מעניינים... 4. לחרוש את קניון מלחה בי-ם... מסתבר שכולם שם בפנימיה עושים את זה 5. למצוא זמן להפגש עם כל האנשים מהכיתה שלי עכשיו, ומהשכונה שלי 6. וכמובן- למצוא זמן גם להיות עם המשפחה מדי פעם
7. ו... לחיות
אני רוצה לנסות כן לשחק טניס מדי פעם 8. האמת? אולי להתנסות מגוף בראשון במה שאנשים קוראים לו "אהבה" 9. אולי די? אני מתחילה לחשוב שעדיף את השאלות של אלונה... אני בנאדם די משעמם, אין לי כל כך הרבה מה להגיד
5 דברים שאת ממש לא מצפה להם- עומס... (כלומר...) חוסר חיים פרידה מהמשפחה פרידה מהכיתה די... 10 דברים שאת אוהבת בנייטוויש- 1. את המוזיקה
2. את המילים
כמה מקורי מצידי, אה? פירוט בהמשך... 3. את הרגש שיש בכל השירים 4. את הבלדות הממש יפות, שעוצרות לי את הנשימה 5. את השירים הרועשים שכיף לשמוע, ואפשר לפרוק איתם אגרסיות 6. את המילים שממש גורמות לי לחשוב על דברים בצורה אחרת לפעמים 7. את זה שהשירים יכולים לגרום לי להרגיש הרבה יותר טוב (אפילו פיזית! זה מרפא כאב ראש
) בכל מצב 8. את זה שהם פתחו לי את הדרך לעולם שלם של מוזיקה 9. ואת הדרך לפורום הזה... 10. הכל?
5 דברים שאת הכי אוהבת בפורום נייטוויש- את האנשים
(ולא, אני לא סתם אומרת) אנשים פה גם נחמדים, גם תומכים, גם עמוקים, גם מעניינים וגם משעשעים. מה עוד צריך? את הדיונים על נושא הפורום, כמובן (כשיש כאלה הם אחלה) את הדיונים על נושאים אחרים, וחשובים לא פחות ואפילו יותר (למשל מה שענבר הביאה אתמול ממקושרים) את זה שאני פשוט אוהבת להיות פה את זה שהכרתי פה אנשים שאני יכולה לסמוך עליהם שהם יתנו מילה טובה, או חיבוק וירטואלי כשאני צריכה. וזה הרבה. באיזה עוד פורומים/קומונות את מגיבה? אממ... אני לא
כתבתי איזה שתי הודעות בקומונה של אפיקה, אבל...
מה האהוב מביניהם? - כמה זמן את בתפוז? אני כותבת פה בפורום מאחד בינואר (יצא לי יפה כזה
) וזה בערך הזמן שאני בתפוז... 10 אתרים הכי טובים שהיית בהם- אמממ... אין ממש. 5 ספרים מומלצים- לא קראתי הרבה (או בכלל... באסה) ספרים בזמן האחרון. שנה שעברה קראתי את "אנג'ליק", למי שמכיר, וזה ספר ממש יפה. קראתי עד אמצע ההמשך השישי שלו ואז נשברתי... אבל יש עוד
כמה את אוהבת אותי? מאוד מאוד מאוד!

dralan

New member
וואי דנה ה``פעם אחת`` שלך מבהילה!

מה עשית, אגרת רשעות בכל הפינות עד עכשיו והוצאת את הכול החוצה? /tapuzforum/images/emo122.gif

danduuu

New member
סורי אם השאלות מעצבנות../images/Emo122.gif

איי לאב יו וורי מאץ' יקירה

Super Alonit

New member
את מעדיפה את השאלות שלי?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

חהחה! דנה את יותר גרועה ממני!

blacknwhite

New member
לא! דנה לא גרועה בכלל../images/Emo7.gif

וגם את לא
רק ניסיתי להגיד שהשאלות שלך דורשות פחות מחשבה בשביל לענות עליהן (אבל תאמיני לי שהשקעתי הרבה מחשבה) גם את וגם דנה נפלאות!

lacrimosa girl

New member
ענבר!!!

את יודעת שאם לא הייתי דתיה פנאטית שנה שעברה יינו לומדות שנה הבאה באותו בצפר? ;[ כמעטכמעט התקבלתי ליאס"א. רק בגלל שהייתי פוסטמה פנאטית וציינתי את זה [ועוד כמה דברים טפשיים אחרים] אני תקועה במצב שלי היום ;[ הו כן. ואת חמודה :)

blacknwhite

New member
לא ידעתי!../images/Emo2.gif באסה... היה נחמד אם הייתה שם עוד

מישהי שאפשר לדבר איתה על דברים חשובים באמת. נגיד, מוזיקה.
יש! תודה

למעלה