הכה את הנייט-אימו

blacknwhite

New member
טוב, ממשיכים...

51. כמה שעות ביום בממוצע את על המחשב? וואו, זה ממש תלוי... יש ימים (כמו היום
) שפשוט נשארתי בבית אז אני כמעט כל הבוקר על המחשב... ויש ימים שאני בקושי חצי שעה כי אין לי זמן 52. ועל הטלויזיה? אני כמעט בכלל לא רואה טלויזיה. 53. יש לך רישיון? לא... אני בת 14! 54. אתה משחק בסימס? שיחקתי פעם, עד שזה התקלקל. מצד שני, מדי פעם אני מתנחלת לאחותי על המחשב... 55. משהו שאת יכולה להעיד על עצמך שבחיים לא תעשי: יש בטח כמה דברים, אבל אני לא מצליחה לחשוב על משהו ממש ספציפי (כאילו- בטוח יש המון דברים, אני לא ממש daredevil, אבל אין לי כוח לרעיון מיוחד) 56. אי פעם עישנת סגריות\נרגילה\עשית סמים\זנות\אלכוהול? לא, לכולם 57. אי פעם היית בהופעה? של מי? לא
58. רואים עליי שנגמרו לי הרעיונות לשאלות? לא ממש... לצערי זה נראה כאילו את לגמרי בשוונג 59. כשאתה עצוב את...(תשלים) או בוכה, או (במקרה היותר רע) מכבה את האור בחדר, מכבה את המסך של המחשב, מכבה את המוזיקה, ושוכבת על המיטה עם ידיים על האוזניים ומחכה שזה יעבור. היו כמה ימים רעים
60. כשאתה שמח את...(כנ"ל) או מחייכת חיוך ממש! גדול... או צוחקת הרבה מכל דבר קטן כמו מטומטמת
או קופצת
61. את עוסקת באומנות? :] לא... אני יודעת לצייר איש-קו. זה נחשב? האמת שכתבתי פעם איזה 3-4 סיפורים קצרים, אבל הם גם היו גרועים, וגם אני חושבת שאיבדתי אותם... 62. נכון שהקשת הורודה של איתי ממש מצחיקה ולא יעזור לו כלום, אבל כלום, ואנחנו נמשיך לצחוק על זה לנצח נצחים? החלק הראשון די נכון, למרות שזה נעשה קצת שחוק, החלק השני, לצערו של איתי, נכון ב-100% 63. אי פעם היית מאוהבת? אם כן, מי הוא בר המזל? לא 64. באיזה חוגים היית במהלך חייך? אממ... הייתי בבלט כשהייתי קטנה (כמה לא מפתיע
) ואח,כ גם בג'אז ואירובי (כלומר- חוגי ריקוד משעשעים לבנות), ניגנתי פסנתר איזה 5 שנים, ואני משחקת טניס
65. מה הפירוש של הניק שלך? שחור ולבן
ניק מטומטם למדי, מה לעשות... 66. כמה זמן את כבר בפורום? מהראשון בינואר... זה יצא יפה כזה:) 67. הלהקה האהובה עלייך? (~אהמ~נייטוויש~אהמ~) נייטוויש!
68. החיה האהובה עלייך? אממ... ללטף או לראות? בתור חיית מחמד אני מניחה שכלב (יש לי שניים, מה אני אעשה) וחיות יפות- סוסים הם חייה מדהימה, דולפינים ממש חמודים
וכו' וכו'... 69. הדבר הכי מגעיל בעולם כולו? זוכרים את הדיווח הזה על האיש שרצח את החתול המסכן? דברים כאלה
70. אם היית יכולה, היית הורגת מישהו? יש מצב שאת האיש מלמעלה, אבל ממש לא בטוח. לא בגלל שאני מפחדת מדם או משהו, אני פשוט... לא יודעת. לא אוהבת את הרעיון של להעניש אנשים אלימים (בזוועתיות) באלימות סתם. 71. מה התחביבים שלך? מוזיקה
וטניס 72. מה היית רוצה שהפורום ידע עליך? הא? אממ... שאני אוהבת את כולכם מאוד מאוד?
~חנפנית~ 73. מה לא היית רוצה שהפורום ידע עליך? (עכשיו הוא ידע! חה!) שאני באמת גבר זקן בן 78 בלי חיים? סתם
74. מה היית רוצה להיות כשתיהי גדולה? אולי רופאה... לכיוון של מוח, מוח הוא אחד מהדברים הכי מעניינים שקיימים 75. אי פעם הייתה לך קשת ורודה? כן, כשהייתי בכיתה א'-ב' בערך... סיימתי!!! ישששש! את רואה אלונה? אני עדיין אוהבת אותך

Super Alonit

New member
איכס! אל תאהבי אותי!

יא גבר זקן בן 78 שכמותך! פדופילית!
קשת ורודה

ענבר....

את אוהבת את השיר black and white של סונטה?(אני יודעת שהכינוי לא משם אבל לא משנה...)

dralan

New member
חחח עשיתם לי חשק לשחק בזה שוב...

רק חבל שאין לי זמן ושהמשחק לא תומך בXP- P:

blacknwhite

New member
הממ... לא מכירה.

אבל אולי אני צריכה להכיר, רק בשביל האירוניה

Itay Simons

New member
ענבר!

מה קורה? איך החיים? תזכירי לי מאיפה את?
איך היה במפגש פסח? נכון מתאימה לי צמה? ^^ מה השיר האהוב עלייך של נייטוויש כרגע? ושיר לא של נייטוויש? איזה עוד להקות את אוהבת? סרט אהוב? תוכנית טלויזיה אהובה? היית פעם בחו"ל? ומחוץ לעיר?
אוף, אני גרוע, אין לי כוח

blacknwhite

New member
טוב, עונים.

תאמינו לי שאחרי הבליץ של אלונה זה כלום... מה קורה? הכל טוב, תודה איך החיים? היו יכולים להיות יותר טובים (הצגה!!!
) אבל בסדר תזכירי לי מאיפה את? ת"א איך היה במפגש פסח? כיף מאוד
נכון מתאימה לי צמה? ^^ כן!^^ מה השיר האהוב עלייך של נייטוויש כרגע? אני חייבת לציין שזה חכם להוסיף את המילה "כרגע". אתמול בערב שמעתי את slaying the dreamer ממש חזק... אבל זה היה בגלל נסיבות חיצוניות. אני אלך על deep silent complete
ושיר לא של נייטוויש? אויייי... שירי ההצגה?
טוב, להפסיק לבכות! run for a fall של אפיקה (נכון לעכשיו) איזה עוד להקות את אוהבת? אני יודעת... אפיקה, קמלוט (בעיקר שתי אלה, האמת. שוב, כרגע) ועוד כל מיני מפה ומשם. סונטה, ו... אין לי כוח לחשוב עכשיו. נגיד arwen כי שיר שלהם תקוע לי בראש סרט אהוב? אין תוכנית טלויזיה אהובה? אין. טוב, בעצם האוס
היית פעם בחו"ל? יאפ ומחוץ לעיר? ... לא, מה פתאום. למה שאני אצא מגבולות תל אביב? ודניאל- שקט. אל תתן לו רעיונות מיוותרים

dralan

New member
והשאלה הקבועה שלי

מהם 5 הדברים שאת הכי שונאת שעושים לך?

למעלה