חלק א'
1. אי פעם עשית משהו שממש לא תואם את האישיות שלך? אם כן, מה? כן. התגייסתי. 2. אי פעם ניסית להתאים את עצמך ולהשתנות למשהו שאתה לא? אם כן, לֶמה ולָמה? בעצם זה תיאור של כל גיל 16 שלי... אבל הכל לטובה
3. את משייכת את עצמך לסטיגמה או קבוצה כלשהי בחברה? (וברצינות, אל תעשה לי "אני פריק אעאע בלעעע ראררר!!~") אני אמור לענות כבחורה? אוקיי.. נגיד שלא.. אהמ קבוצה כלשהי? גיקים-פריקים שכאלו... 4. אי פעם פינטזת על זכר? לא ממש... בעצם על ג'וני דפ אבל ממש לא בקטע מיני או משו XD 5. מה הכי רחוק שאי פעם הגעת (עם בחורה\בחור\ילד קטן\חיית מחמד\אנאערף)? מה אני בן 12?! 6. מה הציון הכי נמוך שאי פעם היה לך? במה? 36 במתמטיקה... אבל קיבלתי 80 בחוזר
7. והכי גבוה? 115 8. אי פעם היית מכור\אובסיסיבי למשהו? תמיד 9. אתה עכשיו מכור\אובסיסיבי למשהו? לא 10. אי פעם היה לך חלום\שאיפה ממש גדול והגשמת אותו? אם כן, איזה? אם לא, למה לא? כן. שכותב שאני מעריך יעריך שיר שלי וזה קרה לא מזמן (קובי פרחי המלך!) 11. אם היית יכול לקבל כוחות על טבעיים ולהפוך לבלתי נראה, לאן היית הולך\מה היית עושה? את צעירה מידי בשביל דברים כאלו
12. " " " " " " " ולהיות מסוגל לקרוא מחשבות, אבל רק של בנאדם ספיציפי אחד(!), של מי היית בוחר ולמה? המממ לא יודע
13. עד איזה גיל ישנת עם בובה כלשהי במיטה? חצי שנה או משו בסגנון... 14. אי פעם הייתה לך הזדמנות לעשות משהו ולא עשית אותו ועכשיו במבט לאחור אתה מתחרט על זה? אם כן, תפרט. הרבה דברים... פעם רציתי להמר על משו ולא עשיתי זאת, ואם הייתי מהמר הייתי זוכה בסכום כסף לא קטן. 15. אם הייתה לך הזדמנות להחזיר את הגלגל אחורה, ולשנות משהו אחד(!) בלבד, מה היית משנה ולמה? "כן, אני אמשיך יג'-יד'"
16. אתה ממש שונא אותי עכשיו נכון? לא ממש 17. נכון שאתה לא באמת אוהב את סונטה ואת רק מעמידה פנים כדי שהפורום לא יסקול אותך? (מותר לך להודות, זה בסדר, עובדה שאני עדיין חיה) לא ממש.. אני די מחבב אותם
18. האם אי פעם רצית להיות צמחוני?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. אה זה רציני? לא.... 19. מה החוויה הכי קסומה ובלתי נשכחת שאי פעם הייתה לך? הנשיקה הראשונה עם מיכל
20. מה הפאטיש הכי חולני ומוזר שלך? (אם יש לך פאטיש לכפות רגליים אני מחרימה אותך. איכ.) שוב, את צעירה מידי
21. מה הדבר שלפי חוות דעתך אתה הכי טוב בו? להפחיד ילדים קטנים. 22. ו- " " " " " " " רע " ? לפסול אנשים על רקע מוזיקלי 23. אם היו אומרים לך "עידן, קח את הג'וק הענק המגעיל והמקומצ'ץ' הזה, עם הרגליים האלה והמחושים הפיכסים, תאכל אותו ביחד עם איזה חשופית רירית ושמנמנה אחת, ותקבל מיליון דולר" היית אוכל אותם? אם כן, למההההה חולה נפש שכמותךךךך????!!#@~!#@~ כן כי זה פאקינג מיליון דולר ובשביל סבל רגעי זה שוה את זה
24. מה תוכנית הילדות הכי נוסטאלגית שלך? הרובוטריקים (המקוריים!) 25. מי הוא המודל לחיקוי שלך ולמה? לא חושב שיש אחד כזה 26. אי פעם רצית להיות בלש? אם כן, גם אני, ואם לא, אין לך שאיפות מגניבות בחיים! האמת שכן
27. מה הפחד הכי גדול שלך? חוסר שליטה 28. אתה יודע לבשל? מה? דברים שיש להם מתכונים
29. מה הכי הרבה ימים ברציפות שלא התקלחת? ולמה, מה עם היגיינה האישית בנאדם?! יומיים... טיול שנתי, למי שי זמן וכוח? 30. האם אי פעם בכית מאושר? מתי? לא 31. מה התכונה שהכי חשובה לך בבנאדם? כנות 32. יופי חיצוני או פנימי? נו נהיה קיצ'ים-פנימי 33. אתה מאמין שאני יכולה להיות יותר חטטנית ממה שאני עכשיו? (התשובה היא כן) אני מקווה שלא 34. היה לך פעם גשר (לשיניים, נו)? כן 35. מה האיחור הכי גדול שאי פעם היה לך? יום... בקטנה, לא? 36. מה היה הדייט הכי קסום שלך? ולמה? (אם היה בכלל, לי למשל, לא היה מעולם דייט קסום ומנצנץ ושות' ~שוקעת ברחמים עצמיים~) ארוחת ערב עם מיכל, לא מזמן
37. אי פעם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? (ולא מתפוז) כן 38. אי פעם הלכת עם ניטים ושות' ()? כן כן 39. אי פעם ברחת מהבית? לא 40. אי פעם היית חולה במחלה סופנית? בטח! איידס /m\ 41. יש לך חפציאדה של נייטוויש\להקות אחרות? אם כן, מה? אהמ... כן.. הרבה דברים.. דגלים, מחזיק מפתחות, םאצ'ים, חולצות. 42. אי פעם דיברת כל הלילה בטלפון? כן 43. אתה חוסך כרגע כסף למשהו מסויים? לא 44. אתה אוהב אותי? עד כדי שגעון 45. מה הקשר הכי ארוך שאי פעם היה לך? (יענו מע' יחסים, בן זוג...- קארין לא הבינה את השאלה כששאלתי אותה) שנה וחודשיים 46. והכי קצר? חודשיים 47. מה הזיכרון הראשון שלך? (יענו הראשון שאתה זוכר...) מה אמור להביע הסוגריים? כונן של 10 ג'יגהבייט? אהמ... קשה להגיד... לא זוכר
48. אי פעם נפצעת פציעה ממש חמורה? איזו ואיך? לא.. רק פתיחת ראש וכאלו 49. מה הספר האהוב עלייך? "לעולם לא עולם"-ניל גיימן 50. מה הסרט האהוב עלייך? מאטריקס!! 51. כמה שעות ביום בממוצע אתה על המחשב? 3-4 52. ועל הטלויזיה? כנ"ל 53. יש לך רישיון? יאפ
54. אתה משחק בסימס? כן 55. משהו שאתה יכול להעיד על עצמך שבחיים לא תעשה: פירסינג 56. אי פעם עישנת סגריות\נרגילה\עשית סמים\זנות\אלכוהול? כן 57. אי פעם היית בהופעה? של מי? הייתי בהרבה 58. רואים עליי שנגמרו לי הרעיונות לשאלות? אף פעם לא ראו אחרת 59. כשאתה עצוב אתה...(תשלים) שובר משהו