הכה את הנייט-אימו

dralan

New member
קיים בך איזה יצר מזוכיסטי?

או שגם אתה הבנת שכדאי להיפטר מזה לפני שהשאלות של אלונה יחצו את סף ה100-? (;

אני מוכן להתערב, שלא משנה כמה שאלות

תשימו לי, אני לא מתייאש ולא סובל מזה.

Beyond The Veil

New member
../images/Emo6.gif איזה אושר שבחיים לא יעשו לי את הפינה הזאת

טוב... אז דוד עידן... 1.איך זה להיות דוד? 2.למה לא באתם ביום שני?! 3. אתה מודע לעובדה שאני סוחטת שאלות פה, נכון?
4.תזכיר לי מה אתה עושה בצבא?
5. היה לך פעם כלב\חתול\תוכי\אוגר\ערפד? 6.ומה לגבי חיות מחמד אחרות? 7.כמה זמן אתה מנהל את פאוור? 8.כמה זמן שומע נייטוויש? 9.שמעת את הסינגל החדש? 10. אם כן, מה דעתך עליו? 11.אם לא, מה אתה מצפה שיהיה בו? 12.איך נראה לך שתהיה הסולנית החדשה? 13. כדאי להפסיק עם השאלות פה? 14. באמת? טוב, אז אני אפסיק
תהנה!

Blade Of Fire

New member
לה לה לה

1.איך זה להיות דוד? זה גורם לך להיות רעב! כשאתה אוכל ושתי בנות 3 מסביבך שואלות כל רגע "מה אתה אוכל? אפשר גם?" זה גורם לאוכל שלך להצתמצם! 2.למה לא באתם ביום שני?! סיבות שונות ומשונות 3. אתה מודע לעובדה שאני סוחטת שאלות פה, נכון? נגיד 4.תזכיר לי מה אתה עושה בצבא? עזבי, זה גם סודי וגם לא תביני
5. היה לך פעם כלב\חתול\תוכי\אוגר\ערפד? לא לא לא לא כמעט 6.ומה לגבי חיות מחמד אחרות? כמו לכולם, היו לי גוזלים שמתו שלב מסוים בחייהם הקצרים 7.כמה זמן אתה מנהל את פאוור? אההה.. שנתיים.. עוד מעט 3... 8.כמה זמן שומע נייטוויש? 5 שנים בערך 9.שמעת את הסינגל החדש? עוד לא, הרגע ירד 10. אם כן, מה דעתך עליו? לה לה 11.אם לא, מה אתה מצפה שיהיה בו? כוסית 12.איך נראה לך שתהיה הסולנית החדשה? מוצלחת ביותר אבל שונה מאוד 13. כדאי להפסיק עם השאלות פה? לא 14. באמת? כן

Super Alonit

New member
אתה מטורף! אתה אשכרה נהנה מהשאלות!../images/Emo6.gif

ואם זה סודי מחובתי לדעת על זה!

Super Alonit

New member
היכונו לאימת הפינה!- 100 שאלות!../images/Emo123.gif

1. אי פעם עשית משהו שממש לא תואם את האישיות שלך? אם כן, מה? 2. אי פעם ניסית להתאים את עצמך ולהשתנות למשהו שאתה לא? אם כן, לֶמה ולָמה? 3. את משייכת את עצמך לסטיגמה או קבוצה כלשהי בחברה? (וברצינות, אל תעשה לי "אני פריק אעאע בלעעע ראררר!!~") 4. אי פעם פינטזת על זכר? 5. מה הכי רחוק שאי פעם הגעת (עם בחורה\בחור\ילד קטן\חיית מחמד\אנאערף)? 6. מה הציון הכי נמוך שאי פעם היה לך? במה? 7. והכי גבוה? 8. אי פעם היית מכור\אובסיסיבי למשהו? 9. אתה עכשיו מכור\אובסיסיבי למשהו? 10. אי פעם היה לך חלום\שאיפה ממש גדול והגשמת אותו? אם כן, איזה? אם לא, למה לא? 11. אם היית יכול לקבל כוחות על טבעיים ולהפוך לבלתי נראה, לאן היית הולך\מה היית עושה? 12. " " " " " " " ולהיות מסוגל לקרוא מחשבות, אבל רק של בנאדם ספיציפי אחד(!), של מי היית בוחר ולמה? 13. עד איזה גיל ישנת עם בובה כלשהי במיטה? 14. אי פעם הייתה לך הזדמנות לעשות משהו ולא עשית אותו ועכשיו במבט לאחור אתה מתחרט על זה? אם כן, תפרט. 15. אם הייתה לך הזדמנות להחזיר את הגלגל אחורה, ולשנות משהו אחד(!) בלבד, מה היית משנה ולמה? 16. אתה ממש שונא אותי עכשיו נכון? 17. נכון שאתה לא באמת אוהב את סונטה ואת רק מעמידה פנים כדי שהפורום לא יסקול אותך? (מותר לך להודות, זה בסדר, עובדה שאני עדיין חיה) 18. האם אי פעם רצית להיות צמחוני? 19. מה החוויה הכי קסומה ובלתי נשכחת שאי פעם הייתה לך? 20. מה הפאטיש הכי חולני ומוזר שלך? (אם יש לך פאטיש לכפות רגליים אני מחרימה אותך. איכ.) 21. מה הדבר שלפי חוות דעתך אתה הכי טוב בו? 22. ו- " " " " " " " רע " ? 23. אם היו אומרים לך "עידן, קח את הג'וק הענק המגעיל והמקומצ'ץ' הזה, עם הרגליים האלה והמחושים הפיכסים, תאכל אותו ביחד עם איזה חשופית רירית ושמנמנה אחת, ותקבל מיליון דולר" היית אוכל אותם? אם כן, למההההה חולה נפש שכמותךךךך????!!#@~!#@~ 24. מה תוכנית הילדות הכי נוסטאלגית שלך? 25. מי הוא המודל לחיקוי שלך ולמה? 26. אי פעם רצית להיות בלש? אם כן, גם אני, ואם לא, אין לך שאיפות מגניבות בחיים! 27. מה הפחד הכי גדול שלך? 28. אתה יודע לבשל? מה? 29. מה הכי הרבה ימים ברציפות שלא התקלחת? ולמה, מה עם היגיינה האישית בנאדם?! 30. האם אי פעם בכית מאושר? מתי? 31. מה התכונה שהכי חשובה לך בבנאדם? 32. יופי חיצוני או פנימי? 33. אתה מאמין שאני יכולה להיות יותר חטטנית ממה שאני עכשיו? (התשובה היא כן) 34. היה לך פעם גשר (לשיניים, נו)? 35. מה האיחור הכי גדול שאי פעם היה לך? 36. מה היה הדייט הכי קסום שלך? ולמה? (אם היה בכלל, לי למשל, לא היה מעולם דייט קסום ומנצנץ ושות' ~שוקעת ברחמים עצמיים~) 37. אי פעם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? (ולא מתפוז) 38. אי פעם הלכת עם ניטים ושות' (
)? 39. אי פעם ברחת מהבית? 40. אי פעם היית חולה במחלה סופנית? 41. יש לך חפציאדה של נייטוויש\להקות אחרות? אם כן, מה? 42. אי פעם דיברת כל הלילה בטלפון? 43. אתה חוסך כרגע כסף למשהו מסויים? 44. אתה אוהב אותי?
45. מה הקשר הכי ארוך שאי פעם היה לך? (יענו מע' יחסים, בן זוג...- קארין לא הבינה את השאלה כששאלתי אותה) 46. והכי קצר? 47. מה הזיכרון הראשון שלך? (יענו הראשון שאתה זוכר...) 48. אי פעם נפצעת פציעה ממש חמורה? איזו ואיך? 49. מה הספר האהוב עלייך? 50. מה הסרט האהוב עלייך? 51. כמה שעות ביום בממוצע אתה על המחשב? 52. ועל הטלויזיה? 53. יש לך רישיון? 54. אתה משחק בסימס? 55. משהו שאתה יכול להעיד על עצמך שבחיים לא תעשה: 56. אי פעם עישנת סגריות\נרגילה\עשית סמים\זנות\אלכוהול? 57. אי פעם היית בהופעה? של מי? 58. רואים עליי שנגמרו לי הרעיונות לשאלות? 59. כשאתה עצוב אתה...(תשלים) 60. כשאתה שמח אתה...(כנ"ל) 61. אתה עוסק באומנות? :] 62. נכון שהקשת הורודה של איתי ממש מצחיקה ולא יעזור לו כלום, אבל כלום, ואנחנו נמשיך לצחוק על זה לנצח נצחים? 63. אי פעם היית מאוהב? אם כן, מי הוא בר\ת(
) המזל? 64. באיזה חוגים היית במהלך חייך? 65. מה הפירוש של הניק שלך? 66. כמה זמן אתה כבר בפורום? 67. הלהקה האהובה עלייך? (~אהמ~נייטוויש~אהמ~) 68. החיה האהובה עלייך? 69. הדבר הכי מגעיל בעולם כולו? 70. אם היית יכולה, היית הורגת מישהו? 71. מה התחביבים שלך? 72. מה היית רוצה שהפורום ידע עליך? 73. מה לא היית רוצה שהפורום ידע עליך? (עכשיו הוא ידע! חה!) 74. מה היית רוצה להיות כשתהיה גדול (יותר)? 75. אי פעם הייתה לך קשת ורודה? 76. האם אי פעם הטרדת מינית ילדות קטנות? 77. וילדים? 78. ברכותיי! אם תומאס יפוטר אנחנו יודעים שיש לנו תחליף הולם!
79. אם היו אומרים לך "עידן, תשכב עם גבר ועם כלבלב או שתתנזר ממין לעד!", במה היית בוחר?
80. אם היה נולד לך בן, איך היית קורא לו? ולבת? 81. נכון שאישתך תהיה הגבר במערכת היחסים?
82. מתי תפסיק לדבר עם מיכל בטלפון ותבוא כבר לצ'אט? 84. עוגת גבינה או שוקולד? 85. פירסינג או קעקוע? 86. שיער ארוך או קצר? 87. פורום פאוור מת?
88. אתה חושב שבגלל שאתה הרודן האכזר של פאוור יהיו לך פריבילגיות בנייטוויש?! ככה? הא? 89. הימור- אני אגיע למאה שאלות או לא? 90. אי פעם חשבת לעבור ניתוח לשינוי מין? 91. אי פעם חשבת לעבור כל ניתוח שהוא? 92. נכון שאתה מודד בסתר בגדי נשים? נכון? ידעתי! 93. ובגדי גברים?
94. מה יותר מגעיל- אישה שמנה עם שומניים נוזליים מכל פינה שנראית כמו גוש מהלך, או, אישה רזה כ"כ, אנורקסית כזאת, שכל העצמות שלה בחוץ? 95. אני אכשל בבגרות במת'?
96. אי פעם עשית שעווה? 97. אי פעם גילחת איזשהו מקום בגוף שהוא לא הראש או הפנים? 98. אי פעם שמת לק? 99. אי פעם התגנבת לארון בגדים של אמא ומדדת את חזיות התחרה שלה? 100. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 השאלה המאה! אתה מאמין??? זהו:] have fun

Blade Of Fire

New member
חלק א'

1. אי פעם עשית משהו שממש לא תואם את האישיות שלך? אם כן, מה? כן. התגייסתי. 2. אי פעם ניסית להתאים את עצמך ולהשתנות למשהו שאתה לא? אם כן, לֶמה ולָמה? בעצם זה תיאור של כל גיל 16 שלי... אבל הכל לטובה:) 3. את משייכת את עצמך לסטיגמה או קבוצה כלשהי בחברה? (וברצינות, אל תעשה לי "אני פריק אעאע בלעעע ראררר!!~") אני אמור לענות כבחורה? אוקיי.. נגיד שלא.. אהמ קבוצה כלשהי? גיקים-פריקים שכאלו... 4. אי פעם פינטזת על זכר? לא ממש... בעצם על ג'וני דפ אבל ממש לא בקטע מיני או משו XD 5. מה הכי רחוק שאי פעם הגעת (עם בחורה\בחור\ילד קטן\חיית מחמד\אנאערף)? מה אני בן 12?! 6. מה הציון הכי נמוך שאי פעם היה לך? במה? 36 במתמטיקה... אבל קיבלתי 80 בחוזר
7. והכי גבוה? 115 8. אי פעם היית מכור\אובסיסיבי למשהו? תמיד 9. אתה עכשיו מכור\אובסיסיבי למשהו? לא 10. אי פעם היה לך חלום\שאיפה ממש גדול והגשמת אותו? אם כן, איזה? אם לא, למה לא? כן. שכותב שאני מעריך יעריך שיר שלי וזה קרה לא מזמן (קובי פרחי המלך!) 11. אם היית יכול לקבל כוחות על טבעיים ולהפוך לבלתי נראה, לאן היית הולך\מה היית עושה? את צעירה מידי בשביל דברים כאלו
12. " " " " " " " ולהיות מסוגל לקרוא מחשבות, אבל רק של בנאדם ספיציפי אחד(!), של מי היית בוחר ולמה? המממ לא יודע
13. עד איזה גיל ישנת עם בובה כלשהי במיטה? חצי שנה או משו בסגנון... 14. אי פעם הייתה לך הזדמנות לעשות משהו ולא עשית אותו ועכשיו במבט לאחור אתה מתחרט על זה? אם כן, תפרט. הרבה דברים... פעם רציתי להמר על משו ולא עשיתי זאת, ואם הייתי מהמר הייתי זוכה בסכום כסף לא קטן. 15. אם הייתה לך הזדמנות להחזיר את הגלגל אחורה, ולשנות משהו אחד(!) בלבד, מה היית משנה ולמה? "כן, אני אמשיך יג'-יד'"
16. אתה ממש שונא אותי עכשיו נכון? לא ממש 17. נכון שאתה לא באמת אוהב את סונטה ואת רק מעמידה פנים כדי שהפורום לא יסקול אותך? (מותר לך להודות, זה בסדר, עובדה שאני עדיין חיה) לא ממש.. אני די מחבב אותם:) 18. האם אי פעם רצית להיות צמחוני?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. אה זה רציני? לא.... 19. מה החוויה הכי קסומה ובלתי נשכחת שאי פעם הייתה לך? הנשיקה הראשונה עם מיכל:) 20. מה הפאטיש הכי חולני ומוזר שלך? (אם יש לך פאטיש לכפות רגליים אני מחרימה אותך. איכ.) שוב, את צעירה מידי
21. מה הדבר שלפי חוות דעתך אתה הכי טוב בו? להפחיד ילדים קטנים. 22. ו- " " " " " " " רע " ? לפסול אנשים על רקע מוזיקלי 23. אם היו אומרים לך "עידן, קח את הג'וק הענק המגעיל והמקומצ'ץ' הזה, עם הרגליים האלה והמחושים הפיכסים, תאכל אותו ביחד עם איזה חשופית רירית ושמנמנה אחת, ותקבל מיליון דולר" היית אוכל אותם? אם כן, למההההה חולה נפש שכמותךךךך????!!#@~!#@~ כן כי זה פאקינג מיליון דולר ובשביל סבל רגעי זה שוה את זה
24. מה תוכנית הילדות הכי נוסטאלגית שלך? הרובוטריקים (המקוריים!) 25. מי הוא המודל לחיקוי שלך ולמה? לא חושב שיש אחד כזה 26. אי פעם רצית להיות בלש? אם כן, גם אני, ואם לא, אין לך שאיפות מגניבות בחיים! האמת שכן:) 27. מה הפחד הכי גדול שלך? חוסר שליטה 28. אתה יודע לבשל? מה? דברים שיש להם מתכונים
29. מה הכי הרבה ימים ברציפות שלא התקלחת? ולמה, מה עם היגיינה האישית בנאדם?! יומיים... טיול שנתי, למי שי זמן וכוח? 30. האם אי פעם בכית מאושר? מתי? לא 31. מה התכונה שהכי חשובה לך בבנאדם? כנות 32. יופי חיצוני או פנימי? נו נהיה קיצ'ים-פנימי 33. אתה מאמין שאני יכולה להיות יותר חטטנית ממה שאני עכשיו? (התשובה היא כן) אני מקווה שלא 34. היה לך פעם גשר (לשיניים, נו)? כן 35. מה האיחור הכי גדול שאי פעם היה לך? יום... בקטנה, לא? 36. מה היה הדייט הכי קסום שלך? ולמה? (אם היה בכלל, לי למשל, לא היה מעולם דייט קסום ומנצנץ ושות' ~שוקעת ברחמים עצמיים~) ארוחת ערב עם מיכל, לא מזמן:) 37. אי פעם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? (ולא מתפוז) כן 38. אי פעם הלכת עם ניטים ושות' ()? כן כן 39. אי פעם ברחת מהבית? לא 40. אי פעם היית חולה במחלה סופנית? בטח! איידס /m\ 41. יש לך חפציאדה של נייטוויש\להקות אחרות? אם כן, מה? אהמ... כן.. הרבה דברים.. דגלים, מחזיק מפתחות, םאצ'ים, חולצות. 42. אי פעם דיברת כל הלילה בטלפון? כן 43. אתה חוסך כרגע כסף למשהו מסויים? לא 44. אתה אוהב אותי? עד כדי שגעון 45. מה הקשר הכי ארוך שאי פעם היה לך? (יענו מע' יחסים, בן זוג...- קארין לא הבינה את השאלה כששאלתי אותה) שנה וחודשיים 46. והכי קצר? חודשיים 47. מה הזיכרון הראשון שלך? (יענו הראשון שאתה זוכר...) מה אמור להביע הסוגריים? כונן של 10 ג'יגהבייט? אהמ... קשה להגיד... לא זוכר
48. אי פעם נפצעת פציעה ממש חמורה? איזו ואיך? לא.. רק פתיחת ראש וכאלו 49. מה הספר האהוב עלייך? "לעולם לא עולם"-ניל גיימן 50. מה הסרט האהוב עלייך? מאטריקס!! 51. כמה שעות ביום בממוצע אתה על המחשב? 3-4 52. ועל הטלויזיה? כנ"ל 53. יש לך רישיון? יאפ:) 54. אתה משחק בסימס? כן 55. משהו שאתה יכול להעיד על עצמך שבחיים לא תעשה: פירסינג 56. אי פעם עישנת סגריות\נרגילה\עשית סמים\זנות\אלכוהול? כן 57. אי פעם היית בהופעה? של מי? הייתי בהרבה 58. רואים עליי שנגמרו לי הרעיונות לשאלות? אף פעם לא ראו אחרת 59. כשאתה עצוב אתה...(תשלים) שובר משהו

Blade Of Fire

New member
וחלק ב'

60. כשאתה שמח אתה...(כנ"ל) בד"כ מחייך 61. אתה עוסק באומנות? כתיבת שירים וסיפורים 62. נכון שהקשת הורודה של איתי ממש מצחיקה ולא יעזור לו כלום, אבל כלום, ואנחנו נמשיך לצחוק על זה לנצח נצחים? אני חושב שהבדיחה הזיעה את עצמה 63. אי פעם היית מאוהב? אם כן, מי הוא בר\ת() המזל? מיכלי, כמובן:) 64. באיזה חוגים היית במהלך חייך? סיירות וג'ודו 65. מה הפירוש של הניק שלך? חפץ מאיזה סיפור 66. כמה זמן אתה כבר בפורום? מההתחלה 67. הלהקה האהובה עלייך? (~אהמ~נייטוויש~אהמ~) אדגאי 68. החיה האהובה עלייך? דרקון:) 69. הדבר הכי מגעיל בעולם כולו? קיא 70. אם היית יכולה, היית הורגת מישהו? כן 71. מה התחביבים שלך? קריאה, כתיבה, מוזיקה 72. מה היית רוצה שהפורום ידע עליך? שאני לא כה זקן כמו שנאי נראה
73. מה לא היית רוצה שהפורום ידע עליך? (עכשיו הוא ידע! חה!) אה-הא 74. מה היית רוצה להיות כשתהיה גדול (יותר)? סופר 75. אי פעם הייתה לך קשת ורודה? לא ממש 76. האם אי פעם הטרדת מינית ילדות קטנות? כן
77. וילדים? לא ממש 78. ברכותיי! אם תומאס יפוטר אנחנו יודעים שיש לנו תחליף הולם! חה חה 79. אם היו אומרים לך "עידן, תשכב עם גבר ועם כלבלב או שתתנזר ממין לעד!", במה היית בוחר? להתנזר ממין.. כי אם לא, זה טראומה מינית! 80. אם היה נולד לך בן, איך היית קורא לו? ולבת? תומאס ואוריאן 81. נכון שאישתך תהיה הגבר במערכת היחסים? אני לא חושב.. נכון, מיכלי?
82. מתי תפסיק לדבר עם מיכל בטלפון ותבוא כבר לצ'אט? כמו שעניתי-אף פעם! 84. עוגת גבינה או שוקולד? שוקולד 85. פירסינג או קעקוע? קעקוע! 86. שיער ארוך או קצר? ארוווווווווווווך 87. פורום פאוור מת? פורום פאוור לעולם לא ימות, הוא רק נח זמנית. 88. אתה חושב שבגלל שאתה הרודן האכזר של פאוור יהיו לך פריבילגיות בנייטוויש?! ככה? הא? כן 89. הימור- אני אגיע למאה שאלות או לא? כן! אני מתערב איתך על 100 דולר שכן! 90. אי פעם חשבת לעבור ניתוח לשינוי מין? לא ממש 91. אי פעם חשבת לעבור כל ניתוח שהוא? לא 92. נכון שאתה מודד בסתר בגדי נשים? נכון? ידעתי! מה לעשות, חשפת אותי. 93. ובגדי גברים? מידי יום ויומו 94. מה יותר מגעיל- אישה שמנה עם שומניים נוזליים מכל פינה שנראית כמו גוש מהלך, או, אישה רזה כ"כ, אנורקסית כזאת, שכל העצמות שלה בחוץ? מצטער, אני נאלץ לא לבחור פה 95. אני אכשל בבגרות במת'? לא נראה לי 96. אי פעם עשית שעווה? לא 97. אי פעם גילחת איזשהו מקום בגוף שהוא לא הראש או הפנים? אני חושב שעניתי על זה לא מזמן 98. אי פעם שמת לק? לא 99. אי פעם התגנבת לארון בגדים של אמא ומדדת את חזיות התחרה שלה? מה עובר עליך, אישה?! 100. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 השאלה המאה! אתה מאמין??? כן! את חייבת לי 100 דולר! זהו!

Blade Of Fire

New member
אני לא עונה על זה מפאת חוסר מקוריות

והכל לא משו, תקוע שישבת בבסיס... איזה כיף!!!

Blade Of Fire

New member
בשר.

כל סוג שלו, פחות או יותר... אם חייבים להיות ספציפיים-אנטריקוט.

למעלה