הכה את הנייט-אימו

Shusho

New member
עידן!!!

בגלל בקשות מחברי הפורום לשמור על זה צנוע וכאלה אני אוותר על השאלות שרציתי לשאול בהתחלה
. 1. מסטיק בננה או תפוח? 2. ג'וני דפ או אני? 3. היקי או סימן נשיכה? 4. אתה אוהב אותי? 5. כמה? 6. בטוח? 7. בטוח בטוח? 8. ועכשיו? 9. ועכשיו? 10. and thannnnnnnnnnnn? 11. and than and than and than and than and than??!?!?!?!! 12. ספר בדיחה 13. עכשיו ספר בדיחה פרטית שחוץ ממך ובן אדם אחד (לאו דווקא אני, דהה) מבין 14. שאלה היפותטית ששירה שאלה אותי: אם יום אחד היית קם והיית מגלה שאתה קרנף. והיית יוצא לסלון ומגלה שכל החפצים בבית מעופפים. והזנב שלך היה עולה באש. איזו גלידה היית מעדיף לאכול? 15. גרמלינס או גרמלינס 2? 17. מה החלום שלך? מבחינת חיים, תכניות לעתיד. 18. לחיות בתוך הדיסק של רוני סופרסטאר לנצח או לרצוח אותי? 19. מה דעתך לגדל שפם צרפתי, להחליף את השם לז'אן פול ולקחת אותי לפריז? 20. להתנשק עם גורילה שאכלה חמישה טון שום או לרקוד הורה עם ארקדי גאידמק בעירום? 21. לאפ דאנס ע"י רוזאן (מינוס חמש נקודות אם אתה לא מכיר את השחקנית!!) או נשיקה עם פרס? 22. מה הסרט הכי דפוק שראית בחייך? 23. נכון שלא שמת לב שאין שאלה 16? 24. מה חלמת הלילה? 25. מה אתה רוצה לקבל ליומולדת 21 הממשמש ובא, יא זקן? 26. לא, עידן, אתה זקן. 27. תפסיק להתווכח, אתה יודע שזה נכון! 28. גרנדופילית שכמוני
29. מהי דעתך לגבי חצילים? 30. ותרד? 31. אוכל של אמא, סבתא או צבא? 32. משבצות או פסים? 33. מדים של חיל האויר, היבשה או המים? נו כן אני יודע שיש לזה שמות אבל תכלס - בז', לבן או חאקי? 34. איזה סרט דיסני אתה הכי אוהב? 35. סין או יפן? 36. ספר על החוויה הכי מרגשת בחייך 37. עלית לתורה בגיל 13? אני לא זוכרת אם עשית את זה או רק הטיול הזה לדיסנימשהו 38. בחר בין השניים: אישה עם המון ציצי, או אישה שלא מדברת? 39. פינלדנד או שוודיה? 40. אוקיי אני מתחילה להמציא סתם שאלות מפגרות, ביי.

Blade Of Fire

New member
תודה, את מעבירה לי ת'שיעמום

1. מסטיק בננה או תפוח? בננה 2. ג'וני דפ או אני? את. לך יש ציצים
3. היקי או סימן נשיכה? סימן נשיכה 4. אתה אוהב אותי? לא! ומעולם לא אהבתי אותך! מי את? לא מכיר! 5. כמה? הרבה 6. בטוח?לא 7. בטוח בטוח? לא לא 8. ועכשיו? די 9. ועכשיו? אמרתי די! 10. and thannnnnnnnnnnn? אני מתווכח עם שאלות כתובות מראש 11. and than and than and than and than and than??!?!?!?!! טוב עכשיו כן. 12. ספר בדיחה- שני זרעונים שוחים להם. פתאום אחד שואל ת'שני:"תגיד גבר, זה הביצית שם?" והשני עונה לו:"איזה ביצית? זה השקדים!" 13. עכשיו ספר בדיחה פרטית שחוץ ממך ובן אדם אחד (לאו דווקא אני, דהה) מבין:"שירותי נכים מינוס 4! ווהו!" 14. שאלה היפותטית ששירה שאלה אותי: אם יום אחד היית קם והיית מגלה שאתה קרנף. והיית יוצא לסלון ומגלה שכל החפצים בבית מעופפים. והזנב שלך היה עולה באש. איזו גלידה היית מעדיף לאכול? סלק. ותפסיקי להקשיב לשירה! 15. גרמלינס או גרמלינס 2? 1! 17. מה החלום שלך? מבחינת חיים, תכניות לעתיד. כבר נשאלתי!
18. לחיות בתוך הדיסק של רוני סופרסטאר לנצח או לרצוח אותי? אפשרות א' 19. מה דעתך לגדל שפם צרפתי, להחליף את השם לז'אן פול ולקחת אותי לפריז? הייסתי מוותר על שני הדברים הראשונים 20. להתנשק עם גורילה שאכלה חמישה טון שום או לרקוד הורה עם ארקדי גאידמק בעירום? השני, כי לפחות מזה היה יוצא כסף. 21. לאפ דאנס ע"י רוזאן (מינוס חמש נקודות אם אתה לא מכיר את השחקנית!!) או נשיקה עם פרס? הראשון, לצערי. 22. מה הסרט הכי דפוק שראית בחייך? וואי, קשה... "אחי איפה האוטו שלי" אבל הוא מבדר ברמות מטורפות! 23. נכון שלא שמת לב שאין שאלה 16? שמתי לב,בחרתי להתעלם. 24. מה חלמת הלילה? אין לי מושג 25. מה אתה רוצה לקבל ליומולדת 21 הממשמש ובא, יא זקן? מה ממשמש? את מי ממשמש? עוד 3 חודשים! תני לי את הזמן שלי! ואני לא הולך לעשות לך את זה קל!! 26. לא, עידן, אתה זקן. אני יודע 27. תפסיק להתווכח, אתה יודע שזה נכון! לא מתווכח כוס אוחתו! 28. גרנדופילית שכמוני ת'כלס 29. מהי דעתך לגבי חצילים? כדעתך 30. ותרד? פופאי במקצת 31. אוכל של אמא, סבתא או צבא? סבתא, כמובן! 32. משבצות או פסים? פסים 33. מדים של חיל האויר, היבשה או המים? נו כן אני יודע שיש לזה שמות אבל תכלס - בז', לבן או חאקי? את לא יכולה לשאול חיל ירוק מה הוא מעדיף! אנחו מחונכים לשנוא את השאר! 34. איזה סרט דיסני אתה הכי אוהב? מלך האריות 35. סין או יפן? יפן. היי טק! 36. ספר על החוויה הכי מרגשת בחייך. הכי מרגשת זה קשה... מהתקופה האחרונה-שקובי החזיר לי מייל:) 37. עלית לתורה בגיל 13? אני לא זוכרת אם עשית את זה או רק הטיול הזה לדיסנימשהו. עליתי בכאילו.. רק הברכות וכאלו. 38. בחר בין השניים: אישה עם המון ציצי, או אישה שלא מדברת? כאילו לבחור מה יותר שטחי
אישה עם המון ציצי. 39. פינלדנד או שוודיה? פינלנד ביי

Shusho

New member
עידן!!!2

נו זה שאלון מעניין ]:. תסבול בשקט 4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. 2. 3. 4. 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. 2. 3. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. 2. 3. 4. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. 2. 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. 2. 3. 4. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. 2. 3. 4. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. 4.

Blade Of Fire

New member
העברת שיעמום 2

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. להוציא לאור ספר 2. ללמוד לנגן בגיטרה 3. להקליט שיר 4. לסיים ת'צבא
4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. לשרוד שנה של קשר 2. לכתוב שיר אחד עמוק 3. להיות בהופעת גות' מטאל 4. ללכת להופעה של להקה שאני לא מכיר, רק כדי להכיר אותה 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. צי מכוניות 2. בית גדול מידי 3. הקמת אולפן הקלטות במרתף של הבית הנ"ל 4. לצאת מהצבא
4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. דיסק 2. ארוחה טובה 3. ספר טוב 4. סתם להכניס לארנק 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. avantasia-farewell 2. hannerfasll-dreams come true 3. dragonfoce-soldiers of the wasteland 4. dreamtale- new life 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. ספגטי בולונז 2. סטייק 3. כבד אווז 4. עוגת נשיקות 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אצחק 2. אוכיח שזה לא נכון 3. אגיד תודה 4. אלך בשקט 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. תודה 2. תודה 3. תודה 4. תודה 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אולי אני אברח מכאן 2. קפה. צריך קפה 3.8! למה כל כך מוקדם?! לישון! 4. מחר רואים את מיכלי:) 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. מסע האופל באיי מונשיי 2. מכשפי האופל 3. באר אופל (טרילוגיית איי מונשיי בקיצור) 4. הקוסם מארץ עוץ הגירסא המאוירת והמבוארת 4 דברים שאכלת היום: 1. גליליות 2. בשר בקר 3. תפו"א 4. אורז 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. הגופיה של נייטוויש 2. החולצה שאת עיצבת לי 3. המכנס בונדאג' 4. הגלימה

Super Alonit

New member
סתם מתוך התעניינות,

אם היו אומרים לך שאתה צריך לוותר על אחד מהנ"ל, על מה היית מוותר?: שמיעה, ראיה, טעם, או תחושה? ועוד שאלה, אם היו נותנים לך אופציה של לצאת מהצבא כרגע לנצח! או, להיות בהופעה של הלהקה האהובה עליך בחינם פה בארץ, מה היית בוחר? ועוד שאלה:] אם הייתה לך בחירה שאו שיסרסו אותך, או שיסרסו 3 חברים שלך, מה היית בוחר? ותענה בכנות! ועוד שאלה
מה הדבר שהכי מפחיד אותך בעולם כולו? ועוד אחת, היית מוכן לעבוד כדראג קווין באיזה מועדון של קוקסינלים (בטח יצא לך לפגוש שם כמה חבר'ה מהפורום) תמורת חמשת אלפים שקלים ליום? ועוד אחת אחרונה
מה עדיף, חבר ממש קרוב, או ידידה ממש קרובה? תהנה

Blade Of Fire

New member
חחחח טוב

אם היו אומרים לך שאתה צריך לוותר על אחד מהנ"ל, על מה היית מוותר?: שמיעה, ראיה, טעם, או תחושה? אני חושב שתחושה... למרות שהשאלה נורא קשה... אם היו נותנים לך אופציה של לצאת מהצבא כרגע לנצח! או, להיות בהופעה של הלהקה האהובה עליך בחינם פה בארץ, מה היית בוחר? חחחח מה אני אידיוט? לצאת מהצבא! אם הייתה לך בחירה שאו שיסרסו אותך, או שיסרסו 3 חברים שלך, מה היית בוחר? 3 חברים, למה מה קרה?! מה הדבר שהכי מפחיד אותך בעולם כולו? איבוד שליטה היית מוכן לעבוד כדראג קווין באיזה מועדון של קוקסינלים (בטח יצא לך לפגוש שם כמה חבר'ה מהפורום) תמורת חמשת אלפים שקלים ליום? מממ... אני חושב שכן.. מה עדיף, חבר ממש קרוב, או ידידה ממש קרובה? ידידה ממש קרובה. חברים נותים לנטוש אותך מהר מאוד.

Super Alonit

New member
:]

פתאום אתה עונה ברצינות לשאלות...
(למרות שאני עדיין לא מרגישה שהתשתי אותך
איך אפשר לענות על כ"כ הרבה שאלות?)

Shusho

New member
זה מה שאת היית עושה אם היית תקועה בשום מקום

במשך יומיים שלמים בלי שום דבר לעשות
.

למעלה