תודה, את מעבירה לי ת'שיעמום
1. מסטיק בננה או תפוח? בננה 2. ג'וני דפ או אני? את. לך יש ציצים
3. היקי או סימן נשיכה? סימן נשיכה 4. אתה אוהב אותי? לא! ומעולם לא אהבתי אותך! מי את? לא מכיר! 5. כמה? הרבה 6. בטוח?לא 7. בטוח בטוח? לא לא 8. ועכשיו? די 9. ועכשיו? אמרתי די! 10. and thannnnnnnnnnnn? אני מתווכח עם שאלות כתובות מראש 11. and than and than and than and than and than??!?!?!?!! טוב עכשיו כן. 12. ספר בדיחה- שני זרעונים שוחים להם. פתאום אחד שואל ת'שני:"תגיד גבר, זה הביצית שם?" והשני עונה לו:"איזה ביצית? זה השקדים!" 13. עכשיו ספר בדיחה פרטית שחוץ ממך ובן אדם אחד (לאו דווקא אני, דהה) מבין:"שירותי נכים מינוס 4! ווהו!" 14. שאלה היפותטית ששירה שאלה אותי: אם יום אחד היית קם והיית מגלה שאתה קרנף. והיית יוצא לסלון ומגלה שכל החפצים בבית מעופפים. והזנב שלך היה עולה באש. איזו גלידה היית מעדיף לאכול? סלק. ותפסיקי להקשיב לשירה! 15. גרמלינס או גרמלינס 2? 1! 17. מה החלום שלך? מבחינת חיים, תכניות לעתיד. כבר נשאלתי!
18. לחיות בתוך הדיסק של רוני סופרסטאר לנצח או לרצוח אותי? אפשרות א' 19. מה דעתך לגדל שפם צרפתי, להחליף את השם לז'אן פול ולקחת אותי לפריז? הייסתי מוותר על שני הדברים הראשונים 20. להתנשק עם גורילה שאכלה חמישה טון שום או לרקוד הורה עם ארקדי גאידמק בעירום? השני, כי לפחות מזה היה יוצא כסף. 21. לאפ דאנס ע"י רוזאן (מינוס חמש נקודות אם אתה לא מכיר את השחקנית!!) או נשיקה עם פרס? הראשון, לצערי. 22. מה הסרט הכי דפוק שראית בחייך? וואי, קשה... "אחי איפה האוטו שלי" אבל הוא מבדר ברמות מטורפות! 23. נכון שלא שמת לב שאין שאלה 16? שמתי לב,בחרתי להתעלם. 24. מה חלמת הלילה? אין לי מושג 25. מה אתה רוצה לקבל ליומולדת 21 הממשמש ובא, יא זקן? מה ממשמש? את מי ממשמש? עוד 3 חודשים! תני לי את הזמן שלי! ואני לא הולך לעשות לך את זה קל!! 26. לא, עידן, אתה זקן. אני יודע 27. תפסיק להתווכח, אתה יודע שזה נכון! לא מתווכח כוס אוחתו! 28. גרנדופילית שכמוני ת'כלס 29. מהי דעתך לגבי חצילים? כדעתך 30. ותרד? פופאי במקצת 31. אוכל של אמא, סבתא או צבא? סבתא, כמובן! 32. משבצות או פסים? פסים 33. מדים של חיל האויר, היבשה או המים? נו כן אני יודע שיש לזה שמות אבל תכלס - בז', לבן או חאקי? את לא יכולה לשאול חיל ירוק מה הוא מעדיף! אנחו מחונכים לשנוא את השאר! 34. איזה סרט דיסני אתה הכי אוהב? מלך האריות 35. סין או יפן? יפן. היי טק! 36. ספר על החוויה הכי מרגשת בחייך. הכי מרגשת זה קשה... מהתקופה האחרונה-שקובי החזיר לי מייל
37. עלית לתורה בגיל 13? אני לא זוכרת אם עשית את זה או רק הטיול הזה לדיסנימשהו. עליתי בכאילו.. רק הברכות וכאלו. 38. בחר בין השניים: אישה עם המון ציצי, או אישה שלא מדברת? כאילו לבחור מה יותר שטחי
אישה עם המון ציצי. 39. פינלדנד או שוודיה? פינלנד ביי