../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif כמה עופות ...

1) אני שוב חולה
נמאס לי כבר
אז כרגע חזרתי מבצפר כי היום אנחנו מצטלמים לספר מחזור [
] אז באתי רק ל - 5 דק' לבצפר להצטלם ו ... עכשיו אני בבית
. 2) שרונו'ש
רק עכשיו שמתי לב שהגבת להדעה על הבת - מצווה של חברות שלי ... אז טודע רבה
וכן , אני בכיתה ו' [ שולטת
]

A d i d a

New member
מוזאון הפלמ"ח../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

היום יצאנו לטיול למוזאון הפלמ"ח. אתם חייבים ללכת לשם, זה הדבר הכי מעיין בעולם. זה כ"כ מעורר השארה, למרות שהייתי שם כבר פעם אחת עם אמא שלי ואחותי זה נוגע לי בלב כל פעם מחדש. זה לא מוזאון רגיל, זה הדרכה כזו ואתם עוברים דרך חדרים ממש מגניבים ויש חדר אחד שמסתובב וזה ממש כיף

רעות 2003

New member
אני בשוק! אני בהלם! אני המומה../images/Emo85.gif

הרגע חזרתי מהביה"ס ותנחשו את מי ראיתי במתנ"ס שלי??????? את תום אבני הכוסון וה-
אני עדיין בשוק ממה שהיה!!

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif אנשימים ../images/Emo7.gif

אווווווווווווווווווווווף [
] עלה לי החום ויש לי 38.6
ואני מרגישה כ"כ חראאאאאא ואני קופאת מקור

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gifגם אני...

גם אני חולה!!!!!!!!!!!!!!! אמא שלי אמרה לי שכנראה יש לי שפעת ולעומר - שתבריאי הלוואי!!!!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

החלמה מהירה לכולם.

...

אני מאז הטיול שלי ליומיים (יום שלישי שעבר
) חולה... אני משתעלת, ומאז הטיול שחזרנו מהטיול, ביום רביעי בערב, אני לא הלכתי לביצפר. אבל היום הלכתי, ואני משתעלת עדיין
ככה שנראה לי שמחר אני ישאר בבית...רק אתמול היינו אצל רופא אף, אוזן, גרון (
), בגלל האוזן (שהייתה מאוט סתומה, וגם לילה אחד התעוררתי עם כאבים), וכבר אמא רוצה לקחת אותי אליו שוב היום, בגלל השיעול
והסירופ המגעיל לא עוזר... החלמה מהירה לכולכם
ו-לעומרו'ש-
+
.

RinRan

New member

אני לא חושבת שזה נושא מצחיק
אבל מילא... אמרו לי היום שאתמול נתנו לעיראק אולטימטום לעוד שבוע, ושיומיים אחרי זה יפציצו אותנו... אז כזה התקשרתי לאמא שלי: [אני:] "אמא, את יודעת שעוד שבוע ויומיים מפציצים אותנו, כן?" [אמא:] "מה שתגידי...
" [אני:] "טוב, כבר הזמנת טיסות?" [אמא:] "קארין, תעשי לי טובה... לא מפציצים אותנו עוד שבוע!
" [אני:] "שבוע ויומיים!
" [אמא:] "טוב, בסדר... מה שתגידי..." [אני:] "נו... אמא
" [אמא:] "בסדר... בסדר... מה שתגידי... אני מאמינה לך... בסדר... אני עסוקה, ביי..." *ניתוק*
איזה אמא מעצבנת יש לי

RinRan

New member

אה- שאלתי אותה אם היא הזמינה לנו טיסות כי היא אמרה לי שניסע להולנד כשיפציצו אותנו, ונהיה בדירה של אבא שלי...

...

כמובן שגם אני לא חושבת שזה נושא מצחיק, אני חושבת שהעובדה שבנובמבר 2001, כבר התכוננו למחלחמה והאמריקאים אמרו לישראל להתחיל להתכונן, ככה כמה חודשים ב2001, ואז ב-2002, כבר המלחמה נקבעה למועד, ובעיתונים כבר היה כתוב "בעוד שבוע-להכין חדר אטום. ואחר-כך, ב-2003, אמרו שבנובמבר תהיה מלחמה, ואז אמרו שבאוקטובר, ואז הביאו ת'פקחים, ורק אז, הגענו למצב של עכשיו (זה נשמע מוזר רק לי?)...בקיצור, אני אמרתי רק מה שאני זוכרת, כי אתמול ביצפאן (או שמא זה היה יום אחר ותוכנית אחרת
..) הוא הראה בערך 7 כתבות מהעיתון המלחמה, שמראות שהעיתונים כתבו כבר ב2001: "שרון אומר-להצטייד במסכות וללכת להחליף" וכבר נקבעו איזה 5 מועדים ונדחו, וכבר איזה 5 פעמים היינו בכוננות שיא, וכבר 5 שנים בוש שולח לשם חיילים, וכבר עכשיו כולם חשבו שזהו, זה המועד הסופי, לאחר כל הנאומים של בוש, כל ההתנגדויות, וכל החיילים (לא שאני רוצה שתהיה מלחמה...כן
) אבל זה כבר מעצבן... הוא כבר לא יכול לדחות את זה, כי כבר עוד מעט יהיה קיץ! [וחם שם נורא] אז להגיד עכשיו שאולי ידחו את האולטימטום, כי כבר האולטימטום לאולטימטום פג!
*ושוב, אני ל-א רוצה מלחמה!
* זה כבר ממש נראה כאילו בוש הוא לוזר! ואנחנו סתם משתגעים פה... אז הבנת, קארין? אני לא מנסה לצחוק על הנושא הכללי של המלחמה, אני צוחקת על מספר הכותרות האלו שראיתי בשלוש שנים האחרונות... וגם על כל הכותרות האלו: "עוד חודש-מלחמה" "לכין ציוד ומים" "נובמבר 2003-מלחמה בעיראק" "המלחמה בפתח" "ההכנות למלחמה בעיראק בעיצומן" אז זה כבר הצחיק אותי... דרך-אגב, סורי על ההרצאה, הייתי חייבת להוציא את זה

שיו אצלי זה כזה ההפך../images/Emo85.gifמותק

אמא: נועה תכיני תיק שעם ייקרה משוה ישר ניברח (בעיקרון אנחנו ניהיה עם יקרה משהו (טפו, טפו טפו) או בנסיכה באילת, או ברמת פולג או משהו כזה). נועה: נו אין לי כוח, כל שבוע אומרים שיש עוד שבוע מלחמה וכלום לא קורה (ואחרי זה אני גם שומעת שהסיכויים קטנים בכלל שיגדו לנו) אבל הם מעדפים שניהי המוכנים בכל זאת! אמא: אבל תכיני בכל זאת שיהיה נועה: יא יא (
)
אמא: כולם מפחידם אותי בקשר למחמה, כולם כבר הכינו דברים ורק אנחנו לא (טוב שהיא לא רשמה לאבא שלי להיבא את כל הסופר ועכשיו אנחנו תוקעים ואין מקום לעוד דברים בבית) נועה: אמרתי לך עבר חודש ואל קרה לכום עכישו אחנונ סתם תועים עם כל האוכל (וגם כל החברות) איך שאני שואלת אותן אז הם ישר די על תדברי איתי על זה איזה פחד עוד שבוע, עוד שבוע עוד שבוע איזה עוד שבוע?! טוב שכל שבוע לא אומרים שעוד שבוע אני לא אומרת שאני לא מפחדת, אני כן ופאילו מאוד מפחדת! אלב תקישוב אחרי כל שבוע אני פוחדת שאמור להיות עוד שבוע ובאמת לא קורה כלום, אז אני כבר לא מפחדת, ועם יהיה משהו נירד למלקטים או נסים את המסכות. וגם הסיכוי חלוש אומרים לנו את זה רק כדי שבכל זאת, ניהיה מוכנים ארצות הברית איתנו והיא תיתכוף להם את כל הנשק כדי שלו יוכלו לפהציץ אותנו, ועם עירק תיתקוף אותנו, הם הצטרכו גם לתקוף את (הפגסנסת) או עם {ט} איך שלו כותבים את זה :) כי אומרים שכדי להגיע עלינו הם צריכים לעבור דרכם או משהו כזה, עם תישמעו רדיו כל הזןמן אומרים שהיסוכי חלוש אז כולם כל הזמן דואגים למחלה שביינתים לא קורה כלום, קודם כל שאצרות הברית יתחלו לתקוף ואז תדברו ועם ייקרה משהו לנו (שהיסוכי חלוש עד מאוד) אז כבר את זה אמרתי: נשים מסכות,נרד למקלטים וגם עם ייקרה משהו, אז לא ישר מתחילם לפהציץ אותנו גם העירקים נונתים תאריך מתי הם - מתחילים ואז יש זמן לכולם להתארגן אז בואו נעשה קצת סדר בכל הבאלגן אני כל הזמן מתחילה בשועת שלישיות ויוצא לי לרואת מלא חדשות ותכניות הבוקר. נכון לכל אחד יש דעות שונות (ואי ממש ניסחפתי)
רק רציתי להגיב משהו קטן לפני שאני הולכת לישון
טוב שזה לא גילת אסתר
תראו כל אחד יש דעות משלו ופילוסופיות משלו כל אדם חשוב משהו אחרת, יש מליונים אנשים ומליונים דעות שונות בנוגעה למלחמה, בגדול התכוונתי: שכל הזמן אומרים כל שבוע ולא קורה כלום, עם יהי האז יהיה בל לדעתי אותנו לא התקפו, לא יהיה משהו אבל ואתנו לא התקפו, אפילו עם עירק התקפ, (שיו אפילו בפורום של התאומות) הגענו כבר עד לפה. ואני גם מדקיה כל טיעון שאתם תכתבו מה לעושת יש כל כך הרבה דעות שםגם אני לא ימשייך לכתוב כי אני הולכת לישון וזה תסם ביזבוז העירקים רק רוצים שנמשיך להילחץ אוהבת ולילה טוף - ושוב אני אומרת אני תמיד פה קוראת את ההוודעת שלכם:)|נישקה| מאוהו שמתי
שיש פה כמה חדשות שגם החתיהמ שלהם זה
אז יש לכם אנשים דומים לי
חחח סתם
יו! תמיד ולילה טוב זזתי.:)

../images/Emo6.gifמואואוהווהוהוהההההההההה../images/Emo85.gif

מואואואאאוווווווווווווווווווואאואואואואואואואואואואואואואואואואואואואואואואואואאאאההההה חחחחחחחח התגעגתי לזה

RinRan

New member

אני עכשיו בעבודה של אמא שלי
כיף פה
חחחחחח.... איזה מוזר זה לכתוב שכיף פה
אניוויי, סתם... רציתי להגיד ש... אני בעבודה של אמא שלי

למעלה