../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo43.gif

אוקיי , זה בקשר ל
זה רק לי , או שגם לכם יש בעיות בפורומים של
כאילו , כל הזמן כתוב לי בדף של הפורום [ אחרי שלוקח לו לפחות 2 דק' לעלות אותו ויש לי ADSL
] " אירעה שגיאה , אנא נסו מאוחר יותר " או משהו כזה
. גם לם זה ככה
כי זה כבר מתחיל לעצבן ...

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif

זה מאד מעצבן
טיפשת טיפשת טיפשת

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifגם לי זה קורה.... ועומר

כבר שאלתי אותך... זה לא -קצת- הרבה אייקונים

Bagit

New member
מתי אריאלה חוזרת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif

איראלה חוזרת ב - 21-22.3 [ או 21 או 22
]

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

ב-29, היא חוזרת, אם אני זוכרת נכון...

בלעעע
מישהו יודע מה עם הדס

mk a o

New member
ניצול שרשור....

תגידו זאת רק אני או שבקושי כתבו פה היום הודעות? מה קרה לכם אנשים? תתעוררו..... טוב, אז אני יודעת שזה לא ממש קשור אבל רציתי להגיד משהו.... אני יודעת שלה ממש הגבתי וכתבתי הרבה בפורום, אבל כל זה הולך להשתנות (למה?-->התקינו לי סוף סוף ADSL ) אז החלטתי לפתוח דף חדש עם הפורום ולהשתתף בו יותר מעכשיו... אז בואו נתחיל מחדש: שלום, קוראים לי עדי אני בת 14 ואני חדשה-ישנה בפורום רצית לשאול כמה דברים על המפגש פורום... 1. איפה הוא יערך? לפי דעתי צריך להפגש קודם במקום ציבורי (כמו למשל: קניון עזריאלי) ורק אז ללכת להפגש בבית של מישהו.... 2. מתי? לפי דעתי זה צריך להיות ביום חול (כי יש משפחות שמטיילות בסוף שבוע וכו') 3. באיזה שעה? לא מוקדם בבוקר אלא בצהריים--> נאכל ביחד... וגם אז יהיה מזג אוויר נוח... 4. מה נעשה במהלך המפגש? על זה אין לי רעיונות... אף פעם לא הייתי במפגש כזה... ורציתי רק לומר שיש לי לתרום למפגש (אבל בטח לכולם יש אותם) את הסרטים הבאים: -להרוויח את לונדון -הדרך לשם -לא מגלות לאף אחד -דרכון לפריז וזהו אני יודעת שזה לא הרבה אבל זה מה יש לי..... מקווה שלא שיעממתי אתכם ואולי נתתי לכם נקודות למחשבה
עדי נ.ב בבקשה תגיבו

mk a o

New member
ניצול שרשור....

תגידו זאת רק אני או שבקושי כתבו פה היום הודעות? מה קרה לכם אנשים? תתעוררו..... טוב, אז אני יודעת שזה לא ממש קשור אבל רציתי להגיד משהו.... אני יודעת שלה ממש הגבתי וכתבתי הרבה בפורום, אבל כל זה הולך להשתנות (למה?-->התקינו לי סוף סוף ADSL ) אז החלטתי לפתוח דף חדש עם הפורום ולהשתתף בו יותר מעכשיו... אז בואו נתחיל מחדש: שלום, קוראים לי עדי אני בת 14 ואני חדשה-ישנה בפורום רצית לשאול כמה דברים על המפגש פורום... 1. איפה הוא יערך? לפי דעתי צריך להפגש קודם במקום ציבורי (כמו למשל: קניון עזריאלי) ורק אז ללכת להפגש בבית של מישהו.... 2. מתי? לפי דעתי זה צריך להיות ביום חול (כי יש משפחות שמטיילות בסוף שבוע וכו') 3. באיזה שעה? לא מוקדם בבוקר אלא בצהריים--> נאכל ביחד... וגם אז יהיה מזג אוויר נוח... 4. מה נעשה במהלך המפגש? על זה אין לי רעיונות... אף פעם לא הייתי במפגש כזה... ורציתי רק לומר שיש לי לתרום למפגש (אבל בטח לכולם יש אותם) את הסרטים הבאים: -להרוויח את לונדון -הדרך לשם -לא מגלות לאף אחד -דרכון לפריז וזהו אני יודעת שזה לא הרבה אבל זה מה יש לי..... מקווה שלא שיעממתי אתכם ואולי נתתי לכם נקודות למחשבה
עדי נ.ב בבקשה תגיבו

mk a o

New member
סליחה על הפעמיים....נתקע לי ה-ADSL

וגם סליחה שלא הגבתי במקום הנכון.. הייתי צריכה להגיב תחת "מפגש".... אבל פשוט לא מצאתי את זה....

A d i d a

New member
תגידו...../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

מה עם מוטי? הוא בקושי כותב והוא לא עשה עידכון שבועי כבר חודש בערך!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

לפי מה שהוא אמר לי- 'אין לו כוח'. [צ'י, התנהגות נאותה למנהל
]

לפני בערך שבועיים גם אני פתחתי על זה הודעה
. ואז הוא כתב שהוא פה ... אבל הוא בקושי מגיב
מוזר

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gifהיי לכולם שוב...

רציתי רק להתעדכן ולשאול מה נסגר בסוף עם הפגישה
יש פרטים עליה-תאריך,מקום...

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gifמקפיצההההההההה

בלה בלה בלה בלה בלה אני ינצל את זה ויגיד שאני באמת נורא נורא מתגעגעת

למעלה