../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif קארינו'ש ../images/Emo70.gif דחוף../images/Emo26.gif

קארין [ RinRan ] , מה עם OlsenGames

../images/Emo36.gif../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif

בדיקת אייקונים + חתימה
לפעמים אני אכתוב בקוקי ולפעמים בעמרו'ש

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif

* בדיקה נוספת * של שני הדברים ...

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif

* בדיקת חתימה *
טיפש

בדיקת חתימה נוספת
. אוי ל
אם זה לא יעבוד עכשיו

Alexis14

New member
יאפה באט...../images/Emo148.gif../images/Emo113.gif

החתימה לא משו עובדת....

עכשיו היא כן ... אני אוהפת אותה
אנד ... טנ'קיו

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifאנשימים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

חזרתי
סופסוף
כבר נמאס לי
הדבר היחיד שרציתי לעשות בטיול זה ללכת הבייתה
איכס
הכל דוחה... (טוב, טוב, אסור להגיד דוחה על אוכל אז-לא טעים...)לא אכלתי כלום. טיילנו וירד גשם באותו הזמן
היו טונות דובונים-זחלים ארסיים כאלו. אם נוגעים בהם נורא שורף, ואם אחר כך מכניסים ת'יד לעיין, אפשר להיות עיוור
הקציר, היה חרא של טיול. הדבר הכי כייף שהיינו אמורים לעשות זה לרדת את הר ערבל, אבל ירד גשם...ולא יכולנו לרדת אותו
אז לא הי ה שומדבר כייף
טוף, חברה שלי תסרוק ת'תמונות ואני אשים כאן... מחר אני אפרט על הטיול... לאבבבבב י'א
לילה טוף, אני הולכת לישון אני הרוסה

sweetie tweety

New member
יוווו../images/Emo54.gif../images/Emo95.gif

זה באמת מבאס
לא היה לך מזל
כמו שהיה לנו היום בשיעור מורשת- תמיד תסתכל על חצי הכוס המלאה ולא הריקה
לא נורא נטע
(קחי פרח, תרגישי יותר טוף
) מה פרח
אני אביא לך זר
:
|פרח
אם זה לא יצא אמור להיות רשום שם "נטע"

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif נטע ,

פירסט ט'ינג - זה עמרוש
ז'תומרת קוקי ... ו ... אני שמחה ש"נהנת" בטיול
. יודעת מה
עדיף שיהיה טיול חרא מאשר שלא יהיה טיול בכלל . מיי פאק סקול
. מי שרוצה לשמוע את הסיפור האמיתי והמקורי והחראי של הטיולים השנתיים של שכבת ו' ביצפר "רעים" [ או גאד , דיס ניימ
] מרעות , רק תגידו ואני אשתף אתכם בצערי

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

כן , אתם לא הולכים לנחשונית
אתם לא הולכים מחר
(או שזה גם התבטל...)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

נטוש, דבר ראשון- וולקאם באק. דבר שני- [לנטע-] הטיול שלכם לא היה יותר חרא משלנו
[לעמר-] ברור שעדיף שלא יהיה טיול מאשר שיהיה טיול חרא! *אהם* הטיול שלי תודה לאל שעבר *אהם*

למעלה