brotos

New member
תשעמו משהו...

אני תלמיד בכיתה י"ב ואני לא ממש מצליח להבין את הקטע הזה שבנות יותר בוגרות מבנים. במה בדיוק זה מתבטא? בידע כללי נחות משל הבנים? מצפייה כרונית בטלנובלות? מקניות אובססיביות של בגדים כתוצאה מריקנות נפשית עצומה וחוסר מודעות להשלכותיה החמורות של צריכת יתר בחברה המערבית? מהנטייה שלהם להשתמש באינטואיציה במקום במוח? מכך שהם נוטות לצרוך תרבות נמוכה הרבה יותר? האם זוהי בגרות? יכול להיות שהקביעה מהי בגרות היא שרירותית באופן שמעורר חשד בזהות המינית של קובעיה? טוב, אני את שלי אמרתי- אפשר להתחיל לסקול אותי באבנים.

שמת לב שיצרת הכללה...

לרוב צפייה בטלנובלות היא לשם פורקן, או לפחות לצפות בתוכנית טלוויזיה במשהו שאין לבחורה עצמה בחייה.. קניות נעשות או לשם הנאה, או כתוצאה מכאב כלשהו {שלרוב הסיבה לכאב=בנים}... נניח הדגמתי לך את שני אלה, ולא כתוצאה מניסיון אישי. אבל למה החלטת שלבנות ידע נחות משל בנים? חשבת על זה אולי המצב הוא כזה בחברה בה אתה נוהג להסתובב..

עי ד ן

New member
אני גבר ואני אומר שהן בוגרות יותר

אגב "מהנטייה שלהם להשתמש באינטואיציה במקום במוח" כמה מאיתנו (בנים) עושים דברים לפי רגש ולא לפי מוח? לדוגמא בגידה- מחקרים מראים שאנחנו בוגדים הרבה יותר (אני אף פעם לא בגדתי ולא אבגוד). "מכך שהם נוטות לצרוך תרבות נמוכה הרבה יותר" אני מתערב איתך על כל דבר שרוב צופי "אמריקן פאי" ודומיו הם גברים (אני כלול בפנים). "מקניות אובססיביות של בגדים כתוצאה מריקנות נפשית עצומה וחוסר מודעות להשלכותיה החמורות של צריכת יתר בחברה המערבית" אחותי הקטנה מטורפת על דיויד בקהאם, והיא מספרת לי שבריאיון הוא אמר: "כשאני עצוב אני קונה בגדים ומכוניות". ת'אמת אין לי מושג למה אני מגן על הנשים כאן, זה גורם לי להראות רע

brotos

New member
על בגרות

קודם כול לפני שאני שוכח- דיוויד בקהאם, לפני שהוא גבר הוא קודם כול מטרו-סקסואל שמחובר יותר מידי לצד הנשי שבו. הסיבה שנשים לא רואות "אמריקן פאי" היא לא בגלל שהם מבינות שזו רמה נמוכה אלא דווקא כי הם כל כך מ-ז-ו-ע-ז-ע-ו-ת ממנו. בגידה היא ניתוח קר ומדויק של המצב- אישתך מכוערת ומעצבנת ואתה יכול לעשות מהצד אישה שנראית טוב הרבה יותר. בחורות צורכות את התרבות הנמוכה ביותר שהיא טלנובלות ואופרות סבון- שילוב של שמרנות ורמה נמוכה. אני מצטער על ההכללות אבל לפעמים צריך להשתמש בהם.

עי ד ן

New member
מחובר יותר מדי לנשיות שבו?

אז מה אתה חושב על הומוסקסואלים? קודם כל, אני בטוח שיש לא מעט נשים שראו אמריקן פאי, אבל רוב הצופים של זה היו גברים. למה אתה חושב שנשים היו מזועזעות מזה? כי לדעתן זה רדוד. יש לי חבר שבוגד בלי סוף בחברה שלו (היא לא מכוערת או מעצבנת).

icy rain drop

New member
אז זהו שלא

אם אשתך מכוערת ומעצבנת, hit the road אני לא עושה קניות אלא אם מכריחים אותי אני רואה אמריקן פאי... הקטע שבאמת זעזע אותי היה הקטע עם החרא של הכלב שההוא אכל. אבל זה מגעיל בלי קשר למין אז נא לא להכליל. אתה פשוט טועה.

ZBlaster

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo128.gif הן לא בוגרות יותר

והן גם לא ילדותיות יותר. כולנו בני אדם, וכולנו מתבגרים פחות או יותר באותו קצב ובאותה צורה השאלה היא מה אנחנו עושים עם זה. לא חסר ילדות בנות 15 שהן בוגרות כמו ילדות בנות 20 לפחות, ולא חסר ילדות בנות 20 שיש להן שכל והתנהגות של ילדות בכיתה ז', וכנ"ל לגבי בנים. יש ויש אי אפשר להגיד כולן ככה או כולן אחרת... Z-Blaster

בנגלה

New member
מסכים לגמרי..

שונא לעשות הכללות.. חוץ מזה שיש בוגרות יותר ובוגרות פחות או בוגרים יותר ובוגרים פחות יש בנים ובנות שונים זה מזה ככה שאי אפשר להשוות ביניהם! אני בטוח שאם אני אשווה בתגובות הערצה של בנים ושל בנות נגיע למסקנה שבנים הרבה יותר בוגרים מבנות שצורחות כאילו אין מחר ברגע שהן רואות את מושא ההערצה שלהן.. ובקשר להיערות של "אמריקן פאי".. המבנה ההורמנלי של בנים שונה משל בנות (הממ.. אני מדבר כאילו אני אשכרה מבין בהורמונים) אי אפשר לקבוע שבנים יותר ילדותיים בגלל זה! הנושא הזה יותר מצחיק בנים כי הנושא הזה יותר קרוב אליהם בלי שום קשר לילדותיות! בנות נוטות גם להפגע יותר בקלות והרבה פעמים גם משטויות, אז יש כאלה שיגידו שזה מחוסר בגרות אבל בסך הכל הן פשוט יותר רגישות מבנים וזה לא מעיד על בגרות בכלל..! בקיצור, אי אפשר להשוות בגרות של בנים ובנות! (דרך אגב- אני בן!)

SimplyMe1

New member
נתחיל בזה שהעובדה

שבנות בוגרות מבנים,היננה מדעית. וממש אין לי כוח להגיב לכול גיבוב השטויות שכתבת רק מפני שאתה מתבטא כמו מ**ר. .."מהנטייה שלהם להשתמש באינטואיציה במקום במוח?מכך שהם נוטות לצרוך תרבות נמוכה הרבה יותר?האם זוהי בגרות?" -התבלבלתי או שהתכוונת לבנות(זה אמור להיות "הן" ולא "הם"). ילדון קטון וחמודון,לפני שאתה מנסה(לא הצלחת.לכן עבורי זהו נסיון שלך)להפוך לדמגוג דגול בענייני בגרות מגדרית מהי,אני מציעה לך לחזור לכיתה ב'(כשכבר יודעים את הא'-ב' כי לימדו את זה שנה קודם)וללמוד שם להתבטא נכונה. דגש על שיבוצן של המילים במקום הנכון במשפט.כדוגמת: -הם. -הן. -שלהם. -שלהן. ולגבי זה שבנות משתמשות באינטואיציה ולא במוח,אז לפחות הן משתמשות באינטואיציה(לא שזה נכון,אבל אני זורמת איתך)ולא בז*ן. המוח שלכם לפעמים בתחתונים ולא איפה שהוא אמור להיות(בראש). והכללה שלי אינה גסה כמו שלך(.."מצפייה כרונית בטלנובלות?"--אני אישית לא צופה באופרות סבון ואפילו שונאת את הז'אנר הזה,אבל הכללת פה,ובגדול.) תדע לך שהמוח של הגבר מתוכנת "לעמוד" על המשמר ולהתביית על נשים שנראות בעלות כושר רבייה גבוה(כדוגמת שיער בלונד וחזה שופע). ועוד עובדה קטנה-עיניים של גברים מיועדות לציד,להתמקדות ישירה בקורבן שלהם,וקשה להם כשהם צריכים להתבונן בדברים שלא נמצאים בדיוק מול פרצופם. וכול מה שציינתי לעיל הוא מוכח מדעית\מחקרית. ולא הכול זה אופרות סבון ושופינג בקניון. חבל שעל-פי מה שאתה חווה בבית(אמא\אחיות\ידידות\חברות)אתה טוען שבנות לא באמת בוגרות מבנים. קניות אובססיביות-לא כולן(אני גם אוהבת שופינג,אבל אני צורכת באופן שקול ולא באופן שרירותי). לגבי עניין "תרבות נמוכה הרבה יותר",תלמד להתבטא גם פה.(לא אתייחס לזה אלא אם תבקש מפורשות,not!!). זה לא עניין של תרבות אלא של חינוך. קאפיש brotos? אם לא,חבל. ושוב אני מזכירה לך ללכת מחר להירשם לביצפר(כיתה ב') ו\או לאולפן עברית.

brotos

New member
יפה לך

זה כל כך נשגב מבינתי העברית הזאת... את מדברת על דמגוגיה שלי אך עושה בה שימוש, מושכל אומנם, לטובתך. אוי, אז כתבתי על נקבה בסיומת ם' במקום ן'- את באמת חושבת שזה העניין כאן? טוב, מעתה אכתוב בעברית נאותה- למען יראו ויראו. חוץ מזה- מה את רוצה, לעזאזאל? קהל היעד הגדול ביותר של טלנובלות הוא נשים- זוהי עובדה בדוקה. רוב הגברים שעושים זאת עושים כך מטעמי מטרוסקסואליות ורצון לשפה משותפת עם בנות הגזע השני. אם המוח הגברי נועד לעשות את כל הדברים שרשמת פה- מה תפקידה של האישה לפי הטבע? תני לי לנחש- להוליד צאצאים ולטפל בהם. ממש פעילות אינטלקטואלית ממדרגה ראשונה. מה זה הקטע המטומטם הזה להראות את תפקידו הפרימיטיבי של הזכר? את מי זה מעניין? בנות, ואת זה את מוזמנת לבדוק יקירתי הם(ן) צרכניות הרבה יותר לא- נבונות והרבה יותר בזבזניות. ותפסיקי להיעלב ולשחק משחקי כבוד מטופשים בנוסח: התגובה שלך היא פוגענית ולכן אני יתנהג כמו פרימדונה קצ'קעסית ולא אענה עליהם לאות מחאה! והמוח של הגברים לא נמצא בבייצים- הוא נמצא, לידיעתך, ברגליים.

SimplyMe1

New member
לא חושבת שהתגובה שלך פוגענית.

דווקא לא פוגענית,אלא ילדותית,נטו(אגב,גם אני י"ביניקית,אך כשאני מתבטאת באופן כוללני שכזה כפי שאתה התבטאת,אני לפחות מבססת את זה על דברים נכונים,לא כמוך.(ואולי איפה שאתה גר ומחונך רואים אופרות סבון כול היום וקונים בלי מחשבה). וברגע שכתבת "להוליד צאצאים ולטפל בהם.ממש פעילות אינטלקטואלית ממדרגה ראשונה.מה זה הקטע המטומטם הזה להראות את תפקידו הפרימיטיבי של הזכר?את מי זה מעניין?" -אז פוץ,עובדה שהתייחסת לזה.זו הייתה רק המחשה על מה שבאמת קורה בשטח.וכן זה הטבע,מה לעשות. הטבע הכתיב גם שנשים יולדות ילדים ומגדלות אותם.ככה זה.ולמה אתה מקשר את זה לפעילות אינטלקטואלית?-אני מוצאת בדברים שלך בעיקר טיפשוּת מרוכזת. כאילו כשיצאת מה**** של אמא שלך היא הייתה צריכה לחשב 1+1=2. אז תפרוש. וגידול ילדים זה מזמן לא רק "תפקיד". אישה היא הרבה יותר מעקרת בית,יש כבר הרבה נשים(אמהות)שגם מספיקות להאכיל את הילדים ולגדלם,וגם לפתח קריירה. חבל שאתה מציג את זה על בסיס מה שאתה רואה(בלבד)וחווה איפה שאתה נמצא(למרות שאני מבינה אותך,קשה לראות מעבר למה שיש מול העיניים,הרי צפייה באופרות סבון זה כ"כ נוראאאא). --אופרות סבון ושופינג באופן אובסיבי..אגב,לאישה שיש כסף(וכן,היא עובדת,לאו דווקא מוציאה כסף על חשבון בעלה)כי היא עובדת.למה שלא תצא לשופינג?!,אפשר לחשוב שגברים לא נהנים מגאדג'טים(אגב,אני בת ודווקא כן חושבת שצעצועים טכנולוגיים זה דבר נחמד,אבל במידה). והמשפט האחרון שלך רק חיזק את טענתי(ביצים.רגליים.ראש)- נו שוין. נ.ב:מיטל המנהלת המקסימה של הפורום, אמרה לי מקודם שלקחנו את הויכוח הזה יותר מדי ברצינות(מסקנה:הפורום ומה שמועלה בו,איננו רציני),אזי אנחנו צריכים להפסיק להתווכח,והיא גם הוסיפה שאין לה כוח לקרוא הכול. בכול מקרה,אתה בטח תישאר עם דעותיך,ואני עם דעותיי.

AltecLansing

New member
simply

את בכלל קוראת את מה שהוא כותב?? או שאת רק מרפרפת על כמה מילים וישר מתחילה בהתגוננות האגריסיבית שלך??? דרך אגב, מי הוכיח בצורה מדעית שנשים יותר בוגרות מגברים ? אם כבר אז הוכיחו שבנות מתבגרות מהר יותר מבנים וזה מתבטא בגילאים כמו 13-14 ולפעמים 15 , אף אחד לא הוכיח בצורה "מדעית" שנשים בוגרות יותר מגברים. ואת יכולה להפסיק עם ההתנשאות שלך. זה שהבחור לא כתב בצורה הכי נכונה שיש זה לא אומר שאת צריכה להיטפל לטפל ולא לעיקר!

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo45.gif

מסכים איתך.... באמת אין הוכחה מדעית שבנות בוגרות יותר מבנים (חוץ ממה שציינת לגבי התבגרות בגילאים 13-14) חוצמזה, אני שמתי לב בתגובה שלה שיש המון דברים שבכלל לא קשורים לויכוח כאן...... כמו למשל: "המוח של הזכרים מתוכנת לעמוד על המשמר ולהתביית על נשים בעלות כושר רביה גבוה כמו: שיער בלונדיני, חזה שופע....." דבר ראשון: שיער בלונדיני וחזה שופע הם נתונים שאין להם קשר בכלל לכושר הרביה!!! אם כבר, אז המוח של הזכרים מתביית על נשים רזות שיש להם גוף מוצק וצורה יפה, שהם מאפיינים המציגים את העובדה שהן בריאות ויכולות להוליד ילדים בריאים..... ודבר שני: התפקיד של הזכר בטבע ממש, אבל ממש לא קשור לדיון פה!!! "העיניים של הזכר מיועדות לציד ולכן קשה להם להתבונן במה שנמצא בדיוק מול הפרצוף שלהם" דבר ראשון: לעיניים המיועדות לציד אמורה להיות זוית ראיה כמה שיותר רחבה, וזה מתבטא אצל הרבה חיות טרף... דבר שני: לא הייתי אומר שלנשים יש זוית ראיה יותר טובה משל גברים... בן האדם הוא בעל חיים טורף, ולכל בעלי החיים הטורפים יש עיניים הממוקמות בצד הקדמי של הראש... חוצמזה, לא נראה לי שלנשים יותר קל להסתכל על דברים שלא נמצאים מול הפרצוף שלהן, מאשר לגברים.... דבר שלישי: מה הפאקינג קשר בין זוית הראיה של בני האדם לויכוח הזה!??!?! ואני מבקש סליחה ממיטל על התגובה ה"רצינית" כאן, אבל הייתי רוצה להוסיף קצת לדיון....... בקשר לויכוח מי בוגר יותר, אז אם כבר מדברים על מחקרים מדעיים, יש הוכחה מדעית שכולם שכחו לציין, והיא העובדה שבסופו של דבר, שני המינים מגיעים לאותה רמה של בגרות... אז תפסיקו כבר עם משחקי הכוח שלכם על איזה מין יותר טוב ואיזה מין יותר בוגר!!! לכל מין יש את הייתרונות שלו ואת החסרונות שלו!!! ובקשר להכללות, העובדה שאתם בכלל מנהלים ויכוח על הנושא הזה - זו כבר הכללה!!! ובדיון הזה אני ראיתי כל כך הרבה הכללות! משני הצדדים!!! מה-שמו (כבר שכחתי את השמות שלכם) טוען שכל הבנות רואות כל הזמן טלנובלות ועושות שופינג, ומה-שמה טוענת שכל הבנים חושבים מהז*ן ולא מהראש!!! ומה שמצחיק פה זה ששניכם אומרים אחד לשני להתבגר, ושניכם אומרים אחד לשני להפסיק לעשות הכללות!!! אז אולי שניכם צודקים, תתבגרו ותפסיקו לעשות הכללות!!!! אה, כן, ועוד משהו.....
פיס אנד לאב טו יו אל!!! מייק לאב נוט וור!!!
חיחי......

HyPeR SoNiC

New member
אה כן! ושכחתי להוסיף!!!

בגרות לא תלויה במין, אלא בבן אדם עצמו לא חסרים בנים בני 15 שהם בוגרים לגילם, כמו שלא חסרים בנים בני 20 שמתנהגים כמו ילדים קטנים...... וכמו כן, לא חסרות בנות בנות 15 שהן בוגרות לגילן, כמו שלא חסרות בנות בנות 20 שמתנהגות כמו ילדות קטנות..... אין פה שום מדע מדוייק, ואין שום מחקר שיכול להביא תוצאות ועובדות הנכונות לגבי כל אחד. הכל תלוי באותו בן אדם שאותו חוקרים...

SimplyMe1

New member
אה כן,מה שההוא הציג מאוד קשור

לבגרות.(אופרות סבון\שופינג וכו) ואם הויכוח על זה שבנות רואות יותר את הז'אנר הזה אז למה להתווכח בכלל.. זה ויכוח רדוד אם הוא מציג רק את מה שהציג,כי זה מה שהוא "רואה" בבית. לא בטוחה שאצל הרוב הנשים קונות בלי ידיעה ובלי התחשבות.(ועזוב את זה שיש כסף לקנות). זהו,אני פרשתי מהויכוח הזה. יום טוב

HyPeR SoNiC

New member
תראי, אני מסכים איתך. אבל....

אני לא התייחסתי בהודעה שלי למה שהוא אמר... הדיון הזה באמת די רדוד... אין פה ממש טענות נורמליות שמציגות כל צד, חוץ מהכללות טיפשיות שכל צד עושה (גברים חושבים מהז*ן, נשים עושות שופינג בלי הרף...) ... כאילו מה? זהו? זה כל מה שיש לכם להגיד פה? יודעת מה, אחותי? גם אני אפרוש מהויכוח הזה סתם עושה כאב ראש....

../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifצודק!

וויכוח טיפשי ומיותר- אין שום עובדה שקובעת מי יותר בוגר... אצל כל אחד זה שונה... אתם כתבתם, אתם הכללתם, וזה שטותי! צאו מהוויכוח ודיי כל שניה לנסות להגן על הצד שלכם!!!

למעלה