SANGUSUGA

New member
ובכן

מעולם לא שמעתי על מחקר שהוכיח מדעית שבנות חכמות יותר. סטטיסטית - בנות מסוגלות לעשות יותר דברים מגברים בעת ובעונה אחת, וזה מוכח. אבל בקשר לחוכמה... well, אני לא שמעתי על זה כלום. היכולת לעשות מספר דברים נקראת (לפחות בצה"ל) "חלוקת קשב". היכולת לסדר לעצמך בראש את המשימות שלפניך ולארגן אותן לפי חשיבות ודחיפות. בנות מתבגרות יותר מהר מבנים? זה נכון רק לגבי התחום הפיזי. מבחינה נפשית אני לא בטוח בכלל שזה נכון, אבל שוב - אנחנו נכנסים פה לוויכוח על מה זה בגרות (סתם לידע כללי - לדעתי בגרות זה לקיחת אחריות בכל המובנים). גברים לא משתמשים (הרבה) באינטואיציה - נכון (אני חושב...
). גברים פועלים לפי המוח, ומשתדלים להתחשב באינטרסים מנוגדים רבים. אחד האינטרסים בעלי ההשפעה הגדולה יותר, הוא איבר באיזור החלציים. אבל אין מה לעשות נגד זה שאנחנו אינטרסנטים. כולם (וכולן) כאלה. גברים אלופים בקיטורים??? סליחה???? לפי נסיוני האישי (שהוא העדות היחידה שיש לי), בנות מקטרות הרבה יותר, ועל שטויות!!!! זכורה לי שיחה עם ידידה מסויימת שלי, שבה (בשיחה) שתי המילים היחידות שכתבתי (שיחה בצ'אט) היו "שלום שלום", כתגובה ל"היי" שלה. וזהו! מפה והלאה היא מילאה את חלון הצ'אט בקיטורים מפה ועד מחר, ואני בכלל לא הראיתי תגובה!! היא פשוט קיטרה לעצמה, ואפילו לא שמה לב שאני לא מגיב. כ"כ היא הייתה שקועה בסט הקיטורים שלה. עכשיו - אם זו הייתה פעם יחידה, הייתי אומר "מילא. קורה". אבל זו לא! לנשים יש נטייה לקטר. נקודה. לא אחת אני שומע בנות מקטרות באמצע שיעור, בגלל מילה רנדומלית שנאמרה ע"י מישהו. נראה שהן מחפשות את התירוץ לקטר. וכל זמן שהן לא מגזימות עם זה - זה בסדר. זה טוב לשמוע מה קורה איתכן, רק את תגזימו. מאידך - אני לא שומע הרבה בנים מקטרים. ואם כן, ויש כאלה שמקטרים, העניין ממוצה במשפט או שניים. שלושה אם זה נושא ממש ממש מציק. אנחנו לא מסוגלים לשבת ולקטר רק לשם הקיטור... משחקי כדורגל קולניים, צעקות על הטלויזיה והטחת דברים סביב - אני לא יודע עם מי את מסתובבת, אבל את כנראה בוחרת את הצורה הכי גרועה של ישראלים. אני מכיר אנשים שעושים את השטויות האלה, ואני מוכרח לציין שזה זוועה לשמה. אם בא לך לחוות צורה אחרת של גברים, ולא מאלה שרואים כדורגל בקולי קולות וצועקים על הטלויזיה - לכי מהחדר בזמן משחק כדורגל. האנשים שיסתובבו בחוץ הם (לדעתי) אנשים נעימים יותר, והם לא אלה שזורקים בקבוקים על הטלויזיה...
מושב האסלה פתוח - מאז ששמעתי נשים מתלוננות על זה, אני משתדל להמנע מהמצב, אבל למען האמת - לגבר אין שום אינטרס לסגור את מכסה האסלה. בכל הכנות - גם לנשים לא. אתן משתמשות במושב האסלה יותר מאיתנו... אני לכשעצמי משתדל להוריד תמיד את המושב והמכסה, אבל לא לגמרי ברור לי למה אני עושה את זה. ז"א - אני עושה את זה כי נשים ביקשו, אבל לא לחלוטין ברור לי למה...
זורקים תחתונים על הרצפה - זה כי אין כח באותו רגע לזרוק לסל הכביסה. וביום למחרת כבר זורקים על זה איזו חולצה, ויוצרים ערימת כביסה חדשה. ובשביל מה להעביר את הערימה החדשה (שכרגע כוללת חולצה ותחתונים) לסל הכביסה, אם עוד מעט נזרוק אותה לכביסה בכל מקרה? מכסה משחת השיניים - עוד לא נתקלתי בגבר שלא סוגר את מכסה משחת השיניים, אבל לעומת זאת אני מודע היטב ל"ריבים" של אבי ואמי, כשהוא מעיר לה שוב ושוב לסגור את מכסה משחת השיניים...
הוא מצדו - לא זורק את השפופרת כשהיא מתרוקנת, אבל זה סיפור אחר...
גברים מתנהגים כמו ילדים קטנים - אמירה שרירותית ולא מבוססת, ולכן לא אכתוב לה תגובה ראויה.

נגעתי בנקודה רגישה ../images/Emo6.gif

תשאל עוד כמה בנות אם אני צודקת, ותראה מה התשובות שתקבל... בכל מקרה, רוב הגברים (אני לא מכלילה ואומרת כולם) הם כמו שתיארתי. ועל מה בדיוק בנות מקטרות? סתם מעניין אותי לדעת...

SANGUSUGA

New member
באיזו נקודה מדובר?

רק שתהיה הבנה בינינו... ועל מה בנות מקטרות...? שאלה טובה...
אף פעם לא התמקדתי בזה... מהנסיון שלי, בד"כ על בנים שהן אוהבות ולא אוהבים אותן בחזרה... או על לימודים, וכמות עבודות "לא אנושית". מממ... וזהו לדעתי...
אבל עכשיו אני אתחיל לשים לב, ואדווח עם הזמן

flecktor

New member
הוכח מדעית הרבה דברים על הבדלי מוח

נכון המוח הנשי מתפתח שונה, המוח הגברי עומד מסוגל לעבוד על גופים מרחביים יותר טוב מנשים המוח הגברי מעכל יותר לאט רגשות , המוח הנשים מעבד יותר טוב מילים ודיבור (לכן נשים יודעות להתבטא טוב יותר) אם את מדברת על היכולת המילולית של אישה, נכון היא יותר מהירה , אבל אין אישה שעברה את אותו זמן אימונים כמו גבר ותצליח לקחת את הגבר בניווט במרחב, נשים לעולם לא ידעו מהי תפיסה מרחבית אמיתיח. מה קרה? נגעתי בעצב רגיש? מה הסברתי למה נשים לא יודעות לנהוג? לא נורא, זה לא יעבור , תאלצי לחיות עם זה.

Koshka 1

New member
אמרתי

בנות מתבגרות יותר מהר וגם מבחינה מינית ולצערי לא תמית חכמות יותר....

BanjoKazooie

New member
חכמות יותר?

טוב בוא נתחיל לספור גאונים בנים: בטהובן מוצרט איינשטיין ניוטון ג'ון נאש קפלר פול ארדש פיתגורס דה וינצ'י מיכאלנג'לו בובי פישר גארי קספרוב מוצרט גאוס סוקרטס פלאטו ג'.ר.ר טולקין קופרניקוס שייקספיר זיגמונד פרויד סטפן הוקינג בלייז פסקל צ'רלס דרווין שופן באך פרמה גאונות: מארי קירי היפאטיה נו תתחילו למלא את הרשימה... עכשיו החכמות יגיעו ויתחילו לספור טיפשים או משהו כזה, אבל.. אין טעם להתחכמויות פה.

העובדה

שאתה לא מכיר כאלו כבר מראה משהו על ה"ידע הכללי הנחות של הנשים ביחס לגברים" והעובדה שקיים דיכוי נשים בחברה, ובמיוחד בעבר לא אומרת דבר על מה באמת קיים. בעבר לאנתנו לנשים להתבטא ו/או להראות את חוכמתן כמו הגברים שאת שמותיהם ציינת ולכן הן בשבילך ובשביל רבים אחרים "לא קיימות".. הייתי מציעה לך לקרוא מהקישור שהוספתי בהמשך, אבל בטח לא לרמה שלך...

אחל'ה...

חוץ ממארי קירי והיפאטיה יש עוד: גולדה מאיר אליזבת השניה אליזבת קיסרית אוסטריה המלכה ויקטוריה קליאופטרה אגתה כריסטי ארין ברוקוביץ' פוקהונטס רחל ג'יין אוסטין דבורה הנביאה ז'אן דארק פנינה רוזנבלום אישתו של רוזוולט ויקי כנפו ויש לי עוד... אבל אתה חושב שאתה כל כך גאון, אז אין טעם באמת להתווכח איתך. חבל על המילים...
דרך אגב, ז'אן דארק היתה אגדה לא רק בזכות זה שהיא הצילה את העם שלה. בטח לא שמעת שבאותה תקופה הכנסייה שרפה למוות נשים שנחשדו כמכשפות. מה שבטוח, גברים היו מספיק טיפשים להאמין שהן מכשפות, וכנראה שאם הן אכן היו מכשפות, היתה להן חוכמה יוצאת דופן... חחחחחחחחח.... מה תגיד על זה??

Piren

New member
eek ../images/Emo3.gif

I really don't want to disappoint you .. but your list is rather odd i don't think what he did is right as well.. some people on his list doesn't really have anything to do with being geniuses (Froid and Darwin) .. Golda, the Elizabeth's, Cleopatra, Devora?! Jan Dark and the rest of the political/ military leaders have nothing to do with mental capacities (as much as counting people like Khan, King of Qin, Sun Tzu, Napoleon or Alexander as geniuses) Agatha Cristy is a fine author (along with Rachel and Jane Austin) .. but doesn't fit in the geniuses term Erin Brokowitch has NOTHING to do with being smart.. in fact. .her mental capacities are considered by many to be really lacking (have you seen the movie??) .. she's the new age "Jan dark" .. a female succeeding in a battle against males .. she's a cultural icon.. nothing more Pocahontas??? wtf?! do you even know who she was? (Brief summery of the REAL Pocahontas - the story with her and Smith was mostly fictional.. she was around the age of 10 when she was supposed to "rescue" him .. her name means Little Devil or something because she was pretty much a bad manners girl.. with the liking of running around naked and clinging to white man ... she became famous cuz her father (the chief) made her marry a bunch of people in order to get peace and shyte with the damn Brittan's ) Pnina rosenblum and Roosevelt's wife - i agree
Viki Knafo? I'm not even gonna get into that .. but she's hardly a genius OK.. so i come off bad here .. but i just think your choices are rather poor There were many bright (and genius) women in the past .. including mathematicians, physicists composers and philosophers .. but they just couldn't become famous .. those positions were not for women at the time.. and they couldn't have went into universities or have mentors ... One story I'm familiar with was of a woman that took an alias of someone else (i believe it was in mathematics) and only after being awarded a prize it was found out she's a woman ... (if I'll remember the name ill post it) To make things short.. it's not that there aren't female geniuses.. or that there are really a few.. its that up to the recent century .. it wasn't really accepted .. so they had no way to develop other than in secret Either way .. with geniuses taking maybe 0.00001% of the population.. I'd hardly use that as a factor for deciding who's "smarter ... I know plenty of women not to mess around with (mentally
) .. and i know many men that my cat could teach them a few tricks .. so the whole issue is kinda stupid (pch
)

טוב אז ככה

בזמן שבנים בי"א עסוקים במשחק כדורגל של אתמול וללכת מכות אחד עם השני. יש בנות שיושבות על הדשא ובאמת מנהלות שיחה רצינית , כמה בנים אתה מכיר שנהלים שיחות עמוקות בינהם כמו שבנות ואני בטוחה שכל בחורה שיש לה כמה ידידים טובים תסכים על זה ... בנות מפתחות רגישות לסביבה שלהם יותר מוקדם , עובדה בשטח ! לרוב יותר אחראיות (הכללה אבל מה לעשות)ועוד אלפי דוגמאות. תמיד יהיו יוצאי דופן כי ככה זה בכל ההכללות , אבל אם תסתכל מסביב בצורה אובייקטיבית תראה שזה נכון , בנות מתבגרות יותר מהר.

SANGUSUGA

New member
שוב...

מי אמר שלשבת על הדשא ולדבר "שיחות עמוקות" זה יותר בוגר מלדבר על משחק כדורגל? מי אמר שלשבת בלי לעשות כלום זה יותר בוגר ממלכת מכות? (אני יכול עכשיו למנות את היתרונות שיש בללכת מכות... :)) חוץ מזה, את כנראה רואה רק את הבנים שעושים רעש, ולא את כל הסביבה. כי לבנים שהולכים מכות ועושים רעש, או משחקים כדורגל - שמים לב, ושמים לב שאלה רק בנים. את הבנים שלא משחקים ולא הולכים מכות את לא רואה, או בוחרת להתעלם מהם, אבל הם מה שנקרא בהתאם למצב "הרוב הדומם". ניקח מדגם מייצג - בית הספר שלך. נניח ששתי קבוצות גדולות יחסית של 15 שחקנים בכל קבוצה משחקות כדורגל. בנוסף, יש מספר מוקדים של מכות. אז כדורגל משחקים 30 בנים. מכות הולכים נניח עוד 20, ו-20 זה המון! הגענו ל-50 בנים? נותרו עוד לפחות 550 בנים בבית הסםר שלך, אם לא יותר, שלא עושים את הדברים האלה, ומן הסתם הם גם לא יושבים לבדם, אלא אחד עם השני ומדברים. לעומת זאת, כמה מוקדי שיחות של בנות אפשר למצוא, שנושא השיחה בהם הוא החתיך ההוא מכיתה י"ב, או המחשוף המדהים של החולצה שלבשה הדוגמנית ההיא בקטלוג כלשהו, או המייק-אפ החדש שעושה לא כיף לעור הפנים. אלה נושאים עמוקים? אני לא יודע. אני מאמין שלא... אבל זו דעתי, ופה אפשר להכנס שוב לויכוח מה זו בגרות. והייתי אומר שאני מצטער לשבור לך את המיתוס - אבל אני לא! בנים כן מנהלים את אותן "שיחות עמוקות" (שיחות נפש אם תרצי). נכון, לא כולם, אבל גם לא כל הבנות מנהלות שיחות שכאלו. והבנות שכן מנהלות שיחות כאלו כל הזמן, מתחלקות לדעתי ל-2 קבוצות כרגע: 1) אלה שמדברות - קוטריות ממדרגה ראשונה, שמחפשות את תשומת הלב ואת ההתענינות בהן, ו"נורא יעלבו" אם חברה שלהן תגיד להן "לא רוצה לדבר עכשיו, יש לי דברים יותר חשובים". הן תלויות מאוד בחברה הסובבת אותן, וקשה להן להסתדר בלעדיה. 2) אלה שמקשיבות - רכלניות +. מוכנות לשבת שעות על גבי שעות ולשמוע את כל מה שעובר על מישהי אחרת, ומיד אח"כ לרוץ ולספר לחבר'ה (תתפלאו, אבל לא רק אנחנו עושים את זה). הן צבועות ואינטרסנטיות (כמובן שאינטרסים זה אל תמיד רע). כמובן שתמיד יש את האמצע, אבל אלה לדעתי שני הסוגים העיקריים. בקשר לזה שבנות מפתחות "רגישות לסביבה" - אני יכול לחלוק על זה... ואני לא בטוח בכלל שזו עובדה בשטח. כל עוד לא נערך מדגם והובאו בפני התוצאות - מבחינתי זו דיעה של אישה אנונימית בפורום, והיא יכולה להיות נכונה או לא נכונה באותה מידה, ולכן אני מתעלם ושולל את הקביעה הזו. בנות יותר אחראיות - לא יותר מבנים. מעולם לא ראיתי הבדל בין רמת האחריות של בנות לרמת האחריות של בנים. לא מקבל את הקביעה. בנות מתבגרות יותר מהר - נכון! אבל רק מבחינה פיזית. מבחינה נפשית זה לא נכון כלל וכלל. ואיך אני יכול להוכיח את זה? כי הן חושבות שהן בוגרות מדי לגילן. כולן! (הכללות, כמובן). עכשיו כמובן יקפצו כמה בנות ויגידו "אבל זה נכון!". אז זהו! שלא! בנות בגיל 14 בטוחות שהן "בוגרות לגילן", ומסוגלות, ורוצות!, להיות עם חבר'ה בוגרים יותר, אפילו תלמידי י"ב. אבל אפילו חבר'ה בגיל 16 יכולים להסתכל על בנות בגיל 14 ולהעיד שהן מתנהגות כמו ילדות קטנות, או בהתאם לגילן. אז אדם בן 18 - כמובן שתהיה לו דיעה דומה (כמובן שאין קביעה מוחלטת, אבל שוב - מדברים על רוב מכריע). בנות בנות 14 (או אפילו 16) בטוחות שהן עושות הכל בסדר, אבל לא רואות שני צעדים קדימה (דבר שאדם בוגר וחכם יעשה). כמה פעמים שמענו סיפורים של בנות בסגנון "יש לי חבר שבוגר ממני בשנתיים (כמובן שתמיד הן מקבלות תמיכה בסגנון "את יכולה להיות איתו! מה זה כבר שנתיים הבדל?) והוא רוצה שנעשה דברים שאני לא בטוחה שאני מוכנה אליהם"? המון. אם הן היו חכמות הן היו מסתכלות שני צעדים קדימה ומבינות שבשלב זה או אחר החבר שלהן ירצה את זה מהן, וזה לא משנה בכלל אם זה סקס, או סתם לישון אצלה (או שהיא אצלו), או אפילו להתנשק. זה לא משנה מה זה. העובדה היא שהבנות האלה חשבו שהן יודעות הכל, ומוכנות להכל, אבל בפועל זה לא קרה! אז מי יצא החכם ומי הטיפש? ועוד הערה על ה"מבט האובייקטיבי" שלך: כל ההודעה שלך היא לא אובייקטיבית ולא מייצגת בעליל. את רואה רק את מה שאת בוחרת לראות, ומתעלמת מהשאר. זו לא הודעה אובייקטיבית. זו הודעה סובייקטיבית לחלוטין (בתקשורת זה נקרא "הבניית מציאות"). אז בבקשה - אל תטיפי לנו על מבטים אובייקטיביים לפני שאת מתקנת את עצמך! סבבה? סבבה.

BugaBuga

New member
בוגהבוגה

קרעת אותי עם המשפט הזה "יושבות על הדשא ובאמת מנהלות שיחה רצינית". במה עוסקת השיחה הרצינית הזאת?? בנאום של בוש? בדרכים לפתרון הקונפליקט הישראלי-פלסטיני? איך לעצור את התפשטות מגיפת האיידס?? די להתיפייף. גם לבנות וגם לבנים יש את הדברים שהם אוהבים לעשות כשהם בחברת בני מינם. אצל בנים זה אולי כדוררגל מכות או לא יודע מה ואצל בנות זה לשבת על הדשא ולדבר שיחה "רצינית". (דוגמאות שאת הבאת). אף אחת מהדוגמאות לא מראה על בגרות יתר של אחד מהמינים. מספיק עם הנסיון הפתטי הזה להוכיח שבנות יותר בוגרות. כולנו בני אדם.

אני מתנגדת למה שאתה אומר

ולמה??? לי אין שום אובססיה לטלנובלות ולקניות בגדים |איכס| זה מגעיל אותי ואני חושבת שהבגרות שלנו נובעת מכך שאנחנו הרבה יותר רציניות מהבנים. דוגמא: אם מי שהוא נופל או מישהי נופלת אנחנו לא צוחקות כמוכם אנחנו שואלות עם הוא בסדר יש בנות שצוחקות ושי בנות שלא יש ויש ואתה לא יכול לבוא ולהגיד שכולם ככה כי זה לא נכון אנחנו יכולות ורוצות לפגין את הרגישות שלנו מול כולם אבל אתם אם מי שהוא עושה זאת אתם מתייחסים אליו כאילו הוא הומו, וזה נכון!!!! ואנחנו אוהבות בנים שבוכים (זה חמוד וזה מראה שיש להם רגש) כך שלא כולם ככה יש ויש וזה חמוד שאתה נותן לנו לסקול אותך באבנים - חחחחחח

כנסו ואז תדברו!

למה הכללות?? למה זה טוב? בוא נגיד ככה: בנות יותר בוגרות מבנים בגיל ההתבגרות,לא עושה הכללות יש בנים בוגרים מבנות אבל כעיקרון ככה הוא הדבר -הוכח מדעית גם כדבר פיזי גופני כי בנות מתפתחות בגיל צעיר יותר וככה גם מתחילות את תהליך ההתבגרות בגיל צעיר יותר מבנים וגם כדבר נפשי-בגלל זה רוב הבנות מעדיפות לצאת עם בחורים גדולים כי הם מחפשות מישהו בוגר יותר (ושוב לא עושה הכללות)! אך נכון מגיעה נקודה בה שני המינים מתאחדים והבנות כבר לא יותר בוגרות! אנשים תפנימו!

איזה שטויות!

אין כזה דבר "בנות יותר בוגרות או בנים יותר בוגרים".. כל אחד זה אישיות שונה.. אתה לא יכול לעשות הכללות.. כי זה טיפשי.. יש בנות שאני מכירה והן הרבה יותר גדולות ממני ונורא נורא לא בוגרות וגם להפך, יש בנים שהם בגילי או פחות ממני והם בוגרים מאוד.. זה לא קשור למין או לגיל.. זה קשור לבנאדם עצמו... אז.. בלי השאלות או הדיונים על "בנות יותר בוגרות או בנים" כי זה סתם שטויות, 1. לא תיגעו אף פעם להסכם בנושא הזה. 2. זאת שאלה ממש מיותרת וטיפשית, כי כמו שעניתי בתשובה שלי, כל אדם הוא שונה.. אף פעם אל תכלילו.... ..בר..

phsico

New member
תחזור למערה ממנה יצאת...

אני מודעת לעובדה שאתה ורבים כמוך יקראו לתגובה שלי מגננה טבעית על המין הנשי אך אין זה כך. אני אישית מעדיפה באופן מובהק חברה גברית על פני נשית מפני שיש לי הרבה יותר דברים משותפים עם המין הגברי מה שאומר שאני, בחורה, שלא מתעניינת רק בצפייה בטלנובלות, קניות ושאר טיעונים מכלילים שהעלת כאן וכמוני יש עוד רבות אחרות. על סמך מה החלטת שהתרבות הנשית כלולה מן המרכיבים הנ"ל ודומיהם בלבד? ואילו אני הייתי אומרת לך שמנסיוני האישי עם גברים הגעתי למסקנה שזהו עם רדוד שנוטה להשתמש בז*ן במקום במוח? האם זוהי בגרות לדעתך? אתה כנראה אדם צר אופקין שעדין בטוח שמקום האישה הוא במטבח או שבמקרה הטוב מול מרקע הטלויזיה בשעת טלנובלה. אם כך תסביר לי אתה מדוע תרבות הפורנו שלכם נחשבת בעינייך לגבוהה כל כך? הרי לא משם בין השאר למדת להשפיל נשים שהדימוי שלהן שם הוא אכן נמוך מאוד בסרטים האלה?

Piren

New member
ayy

just wanted to mention that commenting that you rather spend time with males rather than females because they fit your personality better doesn't help your cause... rather proving his

קראו ואז תוכלו לדבר-מומלץ!!

למה הכללות?? למה זה טוב? בוא נגיד ככה: בנות יותר בוגרות מבנים בגיל ההתבגרות,לא עושה הכללות יש בנים בוגרים מבנות אבל כעיקרון ככה הוא הדבר -הוכח מדעית גם כדבר פיזי גופני כי בנות מתפתחות בגיל צעיר יותר וככה גם מתחילות את תהליך ההתבגרות בגיל מוקדם יותר מבנים וגם כדבר נפשי-בגלל זה רוב הבנות מעדיפות לצאת עם בחורים גדולים כי הם מחפשות מישהו בוגר יותר (ושוב לא עושה הכללות)! אך נכון מגיעה נקודה בה שני המינים מתאחדים והבנות כבר לא יותר בוגרות! ומצטערת לבשר לך אבל לא כל הבנות שטחיות כפי שאתה מתאר, אם היית בן אדם חכם כמו שאתה חושב היית מבין שאתה רושם סתם שטויות!! אנשים תפנימו!

למעלה