ובכן
מעולם לא שמעתי על מחקר שהוכיח מדעית שבנות חכמות יותר. סטטיסטית - בנות מסוגלות לעשות יותר דברים מגברים בעת ובעונה אחת, וזה מוכח. אבל בקשר לחוכמה... well, אני לא שמעתי על זה כלום. היכולת לעשות מספר דברים נקראת (לפחות בצה"ל) "חלוקת קשב". היכולת לסדר לעצמך בראש את המשימות שלפניך ולארגן אותן לפי חשיבות ודחיפות. בנות מתבגרות יותר מהר מבנים? זה נכון רק לגבי התחום הפיזי. מבחינה נפשית אני לא בטוח בכלל שזה נכון, אבל שוב - אנחנו נכנסים פה לוויכוח על מה זה בגרות (סתם לידע כללי - לדעתי בגרות זה לקיחת אחריות בכל המובנים). גברים לא משתמשים (הרבה) באינטואיציה - נכון (אני חושב...
). גברים פועלים לפי המוח, ומשתדלים להתחשב באינטרסים מנוגדים רבים. אחד האינטרסים בעלי ההשפעה הגדולה יותר, הוא איבר באיזור החלציים. אבל אין מה לעשות נגד זה שאנחנו אינטרסנטים. כולם (וכולן) כאלה. גברים אלופים בקיטורים??? סליחה???? לפי נסיוני האישי (שהוא העדות היחידה שיש לי), בנות מקטרות הרבה יותר, ועל שטויות!!!! זכורה לי שיחה עם ידידה מסויימת שלי, שבה (בשיחה) שתי המילים היחידות שכתבתי (שיחה בצ'אט) היו "שלום שלום", כתגובה ל"היי" שלה. וזהו! מפה והלאה היא מילאה את חלון הצ'אט בקיטורים מפה ועד מחר, ואני בכלל לא הראיתי תגובה!! היא פשוט קיטרה לעצמה, ואפילו לא שמה לב שאני לא מגיב. כ"כ היא הייתה שקועה בסט הקיטורים שלה. עכשיו - אם זו הייתה פעם יחידה, הייתי אומר "מילא. קורה". אבל זו לא! לנשים יש נטייה לקטר. נקודה. לא אחת אני שומע בנות מקטרות באמצע שיעור, בגלל מילה רנדומלית שנאמרה ע"י מישהו. נראה שהן מחפשות את התירוץ לקטר. וכל זמן שהן לא מגזימות עם זה - זה בסדר. זה טוב לשמוע מה קורה איתכן, רק את תגזימו. מאידך - אני לא שומע הרבה בנים מקטרים. ואם כן, ויש כאלה שמקטרים, העניין ממוצה במשפט או שניים. שלושה אם זה נושא ממש ממש מציק. אנחנו לא מסוגלים לשבת ולקטר רק לשם הקיטור... משחקי כדורגל קולניים, צעקות על הטלויזיה והטחת דברים סביב - אני לא יודע עם מי את מסתובבת, אבל את כנראה בוחרת את הצורה הכי גרועה של ישראלים. אני מכיר אנשים שעושים את השטויות האלה, ואני מוכרח לציין שזה זוועה לשמה. אם בא לך לחוות צורה אחרת של גברים, ולא מאלה שרואים כדורגל בקולי קולות וצועקים על הטלויזיה - לכי מהחדר בזמן משחק כדורגל. האנשים שיסתובבו בחוץ הם (לדעתי) אנשים נעימים יותר, והם לא אלה שזורקים בקבוקים על הטלויזיה...
מושב האסלה פתוח - מאז ששמעתי נשים מתלוננות על זה, אני משתדל להמנע מהמצב, אבל למען האמת - לגבר אין שום אינטרס לסגור את מכסה האסלה. בכל הכנות - גם לנשים לא. אתן משתמשות במושב האסלה יותר מאיתנו... אני לכשעצמי משתדל להוריד תמיד את המושב והמכסה, אבל לא לגמרי ברור לי למה אני עושה את זה. ז"א - אני עושה את זה כי נשים ביקשו, אבל לא לחלוטין ברור לי למה...
זורקים תחתונים על הרצפה - זה כי אין כח באותו רגע לזרוק לסל הכביסה. וביום למחרת כבר זורקים על זה איזו חולצה, ויוצרים ערימת כביסה חדשה. ובשביל מה להעביר את הערימה החדשה (שכרגע כוללת חולצה ותחתונים) לסל הכביסה, אם עוד מעט נזרוק אותה לכביסה בכל מקרה? מכסה משחת השיניים - עוד לא נתקלתי בגבר שלא סוגר את מכסה משחת השיניים, אבל לעומת זאת אני מודע היטב ל"ריבים" של אבי ואמי, כשהוא מעיר לה שוב ושוב לסגור את מכסה משחת השיניים...
הוא מצדו - לא זורק את השפופרת כשהיא מתרוקנת, אבל זה סיפור אחר...
גברים מתנהגים כמו ילדים קטנים - אמירה שרירותית ולא מבוססת, ולכן לא אכתוב לה תגובה ראויה.
מעולם לא שמעתי על מחקר שהוכיח מדעית שבנות חכמות יותר. סטטיסטית - בנות מסוגלות לעשות יותר דברים מגברים בעת ובעונה אחת, וזה מוכח. אבל בקשר לחוכמה... well, אני לא שמעתי על זה כלום. היכולת לעשות מספר דברים נקראת (לפחות בצה"ל) "חלוקת קשב". היכולת לסדר לעצמך בראש את המשימות שלפניך ולארגן אותן לפי חשיבות ודחיפות. בנות מתבגרות יותר מהר מבנים? זה נכון רק לגבי התחום הפיזי. מבחינה נפשית אני לא בטוח בכלל שזה נכון, אבל שוב - אנחנו נכנסים פה לוויכוח על מה זה בגרות (סתם לידע כללי - לדעתי בגרות זה לקיחת אחריות בכל המובנים). גברים לא משתמשים (הרבה) באינטואיציה - נכון (אני חושב...