הו, הרגעת אותי.
המוח של הגברים לא בביצים, הוא ברגליים. זה הרבה יותר טוב. אם לא איכפת לך, אני אתייחס למספר דברים שנאמרו במהלך השרשור הזה, לא רק לדברים שנאמרו בהודעה שמעלי ספציפית. בנות יותר בוגרות מבנים, היות ואתה הואלת בטובך להדגים לנו את זה. אף אחת לא תיכנס לפורום כלשהוא ותכריז שהיא, מהיותה בחורה, חכמה יותר, רגישה יותר, אינטואטיבית יותר וכדומה. אז מאיפה רגשות הנחיתות? כפי שאמרת, קהל היעד של טנלובלות הן נשים, אבל אני מניחה שיש במספר הבנות שנכנסו לפורום הזה ואמרו שהן לא נוגעות בחרא הזה כדי לשבור את הסטיגמה שכולנו כאלה, אנחנו לא. חוץ מזה, לצרכנים של סרטי פורנו דרגה ד', וסרטים כמו אמריקן פאי 17, אין מה לומר על טלנובלות. מלבד זאת, גם המעריצה בת ה-12 הכי שרופה של בריטני לא נופלת בהערצתה מהערצתו של גבר בגיל העמידה לקבוצת הכרורגל האהובה שלו. לא מעט כתבות מחממות לב נכתבו בעקבות דברים שאותם גברים עשו כדי להוכיח את נאמנותם לקבוצה. בעצם ציון ההתנהגות הניאדרטלית הזו אני לא מכלילה ואומרת- "כל הגברים ככה", וזה, אגב, השוני בינינו. אתה לקחת פרחה ממוצעת ומצועצעת והפכת אותה למודל כל הנשים כולן, רק כדי שתוכל ללכת לישון בהרגשה שאתה את שלך אמרת- בנים בגיל התבגרות יותר נבונים. אז מה אם כדי להרגיש ככה אתה נכנס לפורום ומפרסם בו שטויות. אם היית כותב את גיבוב השטויות האלו באופן קצת פחות שובניסטי ופחות מעליב ומכליל, אז אולי בדבר בגרותך לא היה ספק. אבל לא עשית ככה. אצלנו בבית, כשם שאצל חברותי בבית, דווקא הנשים הן הצרכניות הנבונות. יש, אמנם, גברים רבים המודעים לסטיות של המחירים בין החנויות, לאומנות המדידה (לא קונים לפני שמודדים. הלם, האין זה כך?), ולעובדה שיש סכום מסוים של כסף, שצריך להספיק למספר דברים. אבל הם לא מספיקים, הגברים האלו, לפחות לא בסביבתי. אז זה נכון שאנחנו מסוגלות לכתת רגלינו שעות על גבי שעות בקניונים, אבל זה רק כדי שלא נצא משם אחרי קניה לא נבונה. עד שלא נמצא את אשר אנחנו מחפשות במחיר הראוי לו לא נצא. וזו קנייה נכונה. חוץ מזה, אמרת שתכתוב בעברית נאותה, אני עוד מחכה.