המוזיקה המזרחית בארץ

קצת הגזמת לא ? ../images/Emo4.gif

פשוט אמרתי שיש למזרחיים ולאשכנזים אופי שונה. ולא שאני מכליל פשוט אם כל אלה שאני מכיר אני לא מסתדר. כי יש אופי שונה ודרך התנהגות שונה. ואור, כנראה את לא שמה לב לזה כי הצד המרוקאי שולט בך או בבית.

אור בת 18

New member
לא הגזמתי בכלל משה...

אמרתי לך כבר כולנו צברים וזה סתם חרטה כל מה שאתה אומר... למה להיות כזה גזעני באמא שלי שאני לא מבינה אותך... אתה אומר שאני לא שמה לב לזה כי הצד המרוקאי שולט בבית שלי אבל זה לא קשור בכלל כי אני לא מדברת על המשפחה או הבית אני מדברת על הסביבה שלי. שתי החברות הטובות שלי מזרחיות והון חולות עליי!!! ואני מסתדרת עם כולםםםםם זה ההבדל ביני לבינכים אני יכולה לשבת בכל חברה ולזרום עם כולם... אפילו עם פריקים כי אני לא שוללת אף אחד אבל ת´אמת אני מבינה אותכם זה הגיל שלכם ככה... גם אני הייתי ככה עדי לפני שנה בערך ולא אני לא מנסה לשחק אותה בוגרת אבל תאמין לי שעוד כמה שנים תזכור שאיזה אחת אור כתבתה בפורום שלך ת´דברים האלה ותבין כמה היא צדקה!

אותך אני אף פעם לא אשכח אל תדאגי !

אבל לא דיברתי אלייך בכלל. התכוונתי לשי (לא שייפר) שהוא מגזים! קפיש?

מצחיק אתה מותק..

בדיוק אתמול ההורים שלי נשואים 20 שנה!!! אמא שלי מרוקאית (מזרחייה!) ואבא שלי אשכנטוז... הם מסתדרים טוב מאוד כבר 20 שנה...אז תעשה טובה נשמה ותשנה ת´מילים. סאלאמת

אור בת 18

New member
משה תקלוט משהו אחת ולתמיד!!!!!!

אשכנזי לא אשכנזי הוא בן אדם!!! אל תשחק לי אותה נעלב וסך הכל אני צחקתי פה אבל זה מתחיל להעלות לי על העצבים כל הקטע הזה! משה אתה אמרת "אשכנזים זה אופי מסויים אחר מזה שיש לי" תאמין לי אם לא היית כזה אטום הייתי שואלת אותך מה האופי שלך אבל ת´אמת זה לא מעניין לי כבר ת´כוס בגלל שהבנתי כמה טמבלים יש פה בעניים של העדות. משה אמרתי כבר 725385 פעמים שההכללות האלה לא במקום ומה שאתה חושב על האשכנזים זה לא על כווווולם אתה לא יכול בגלל כמה אשכנזים שאתה מכיר להגיד ככה על כל האשכנזים. בקיצר אחרי הנאום שדפקתי פה מה שנשאר לי זה ללכת להגיב על הודעות של מניאקים אחרים אז משה אתה יודע שאני חולה עליך נכון? :)

למעלה