המוזיקה המזרחית בארץ

ראבאק, אל תעצבן אותי...

(כן, נאלצתי לסגל לעצמי ת´דיבור הפרחי של כמה אנשים כאן כדי שתבינו אותי) "זה מראה על אופי מסויים"? מה זה הבולשיט הזה? אתה אמור לשמש דוג´ כמנהל פורום, לא כגזען. שנאמר: "אלימות, השפלה, גזענים לעליה." מעניין אם השיר הזה הוא של זמר מזרחי כלשהו....

דודו21

New member
מושיקקקקק

כל מה שקשור באומנות זה תרבות אם המוזיקה המזרחית נשמעת ברקודי עם אזי היא גם עברית יש יעד כל כך גדול למוזיקה מזרחית. וניתן לראות זאת באירועים כגון: חתונות בר מצוות ועוד כל הקהל בלי יוצא מין הכלל רוקדים ומזמרים במוזיקה מזרחית והדבר מעיד על אהבת המוזיקה כאלף מונים ערב קסום לכולם

shayper

New member
איך הוא משחק אותה

דודו מה אתה משחק אותה עכשיו הבנת מה הוא אמר נראה לי גם אתה אשכנזי וחוץ מזה שגם אתה מתחיל לדבר שטויות מה זה לעזעאזל ברקודי עם אזי.... אחי תבקש ממנהלי האתר של גופ שיפתחו פורום של אשכנזים ואז כל הזייני שכל ילכו לשם.... אז ביי אחי אולי נקפוץ אליכם לפורום לפעמים... אל תיפגע...

קבל תגובה..

לא יודעת אם לזה התכוונת, לא ממש הבנתי ת´שאלה שך..אבל יש לי משהו להגיד על המוסיקה המזרחית. בקשר למה שדיברו פה, זה נכון, המזרחיים בד"כ יותר אוהבים ת´סוג מוסיקה הזאת, הרבה יותר מהאשכנטוזים. זה בגלל שזאת התרבות שלהם.. מלא אומרים לי "יא ערביה מה זה המוסיקה הערבית הזאת שאת שומעת?" וכל מני כאלה...זה נכון, כי אם ידעתם ואם לא, רוב השירים המזרחיים, ים תיכוניים, באו מהקצב הערבי, ויש ת´שירים האלו בשפות אחרות, הם רק הסגנון והחידוש בעברית. בד"כ משייכים ת´אלה ששומעים ת´מוסיקה המזרחית/דיכאון, איך שלא תקראו לזה..לערסים, ולפרחות. זה מה שנהייה בארץ.. נו אז מה? גם אמא שלי שומעת מזרחית, היא פרחה?! אז זהו שלא, היא רחוקה מזה. תראו לרוב זה נכון, כי אני למשל, כן יותר משתייכת לפרחות ולערסים, אבל יש גם כאלה שלא. טוב פילספתי וזיינתי ת´שכל "קצת" יותר מדי..ואני מפחידה את עצמי כי דיברתי כמו פרופסורית בעעע..אבל הייתי חייבת להגיד מה אני חושבת. יאללה שבוע טוב נשמות מתה עליכום סאלאמת!

למעלה