פלאפון :) ארטיק או גלידה?
R rotemotek1988 New member 20/10/08 #26 ../images/Emo192.gif../images/Emo129.gif מבחינת סטייל אז תקליטים.. נוחות זה MP תקופת ההתבגרות.. בזוגיות או לבד בחיפושים?
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gif מבחינת סטייל אז תקליטים.. נוחות זה MP תקופת ההתבגרות.. בזוגיות או לבד בחיפושים?
M Miny2 New member 21/10/08 #37 אנגלית היה לי יותר קל להבריז בשיעור הזה.. המורה למתמטיקה הייתה חברה של ההורים שילי..(לא נעים |מסמיק| ) אוונסנס או לינקין פארק? ( ככה כותבים בעברית? :-O )
אנגלית היה לי יותר קל להבריז בשיעור הזה.. המורה למתמטיקה הייתה חברה של ההורים שילי..(לא נעים |מסמיק| ) אוונסנס או לינקין פארק? ( ככה כותבים בעברית? :-O )
S shilgiah New member 19/10/08 #8 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואי הילי! הייתי בדיוק באותו מצב ה +יום בעבודה! לא בקטע של מחשיך מוקדם.. אבל היה משהו מדכא ביום הזה וגם אני רציתי לםתוח פה משחק.. חחח
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואי הילי! הייתי בדיוק באותו מצב ה +יום בעבודה! לא בקטע של מחשיך מוקדם.. אבל היה משהו מדכא ביום הזה וגם אני רציתי לםתוח פה משחק.. חחח
ה הילי ילדת ירח1 New member 22/10/08 #40 ברור שקולה, זה קלאסי../images/Emo99.gif שלום חנוך או שלמה ארצי?