שלמה ארצי :) אממ .. Breaking Benjamin או Nickelback ?
ז זוהרוש15 New member 22/10/08 #42 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifNickelback אייס קפה או אייס בלנד?
L Lior Maman New member 22/10/08 #43 אעעעעע חדודיק! את עושה לי בכוונה חחחחחחחחח ברור שאייס בלנדדדדד !!!! קופי בין או ארומה ? [ותזהרו בתשובה שלכם! אני יודעת איפה אתם גרים! ] .
אעעעעע חדודיק! את עושה לי בכוונה חחחחחחחחח ברור שאייס בלנדדדדד !!!! קופי בין או ארומה ? [ותזהרו בתשובה שלכם! אני יודעת איפה אתם גרים! ] .
X XxXSynergitXxX New member 22/10/08 #44 קופי בין ../images/Emo3.gif סתם,לא. ארומה! [בואי נראה אותך פהח.] טוויטי או באגס באני [יש לי פה ליד מדבקות שלהם];]
קופי בין ../images/Emo3.gif סתם,לא. ארומה! [בואי נראה אותך פהח.] טוויטי או באגס באני [יש לי פה ליד מדבקות שלהם];]
L Lior Maman New member 22/10/08 #49 גלעד ../images/Emo47.gif רן דנקר או עילי בוטנר ? [סתם כי לא היה לי מה לשאול .. ><]
A amitshilo New member 22/10/08 #55 שלומי שבן כמובן... אוקיי שאלה ממש קשה.. תחשבו טוב.. אלי או מריאנו?! אני ואחותי חשבנו על זה שעות ולא הגענו להחלטה..
שלומי שבן כמובן... אוקיי שאלה ממש קשה.. תחשבו טוב.. אלי או מריאנו?! אני ואחותי חשבנו על זה שעות ולא הגענו להחלטה..
ה הילי ילדת ירח1 New member 22/10/08 #57 אותי אלי פי 1000 יותר מצחיק../images/Emo3.gif פריפריה או מרכז?
פ פלדלמן New member 22/10/08 #58 מרכז, אבל תלוי איפה פלאפון...קליפר או סליידר? עוד לא ענו לי מה זה אייס בלנדדד!!! אז, מה זה אייס בלנד????
מרכז, אבל תלוי איפה פלאפון...קליפר או סליידר? עוד לא ענו לי מה זה אייס בלנדדד!!! אז, מה זה אייס בלנד????
פ פלדלמן New member 23/10/08 #64 פייסבוק - אין פרחות וערסים! ../images/Emo6.gif לטוס לארה"ב או לטוס להודו??
פ פלדלמן New member 23/10/08 #67 שנועם יוציא כבר דיסק!!!! אני אכתוב את מה שהילי כתבה...כדי שבכל זאת תהיה על זה תשובה וכי אין לי משהו אחר לרשום ירמי קפלן או אסף אמדורסקי?
שנועם יוציא כבר דיסק!!!! אני אכתוב את מה שהילי כתבה...כדי שבכל זאת תהיה על זה תשובה וכי אין לי משהו אחר לרשום ירמי קפלן או אסף אמדורסקי?