פינת השעשועים

• פותח הנושא hatul
  • פורסם בתאריך

hatul

New member
בדיחת |סקי|

"Always Look on the Light Side of Life..."​
ג'ק החליט לעשות סקי עם חברו, בוב. הם העמיסו את הג'יפ ונסעו צפונה. לאחר מספר שעות נתקלו בסערה איומה, נכנסו לחווה סמוכה וביקשו מהאישה החתיכה שפתחה להם את הדלת רשות להישאר ללון ללילה. "אני יודעת שמזג האוויר איום שם בחוץ וכל הבית הענק הזה הוא שלי, אבל התאלמנתי לא מזמן," היא הסבירה, "ואני דואגת מה יגידו השכנים אם אתן לכם להישאר בביתי." "אל תדאגי," אמר ג'ק. "נשמח לישון במחסן. ואם מזג האוויר ישתפר, נצא מפה עם אור ראשון." האישה הסכימה, שני הגברים הלכו למחסן ונשכבו לישון. בבוקר, מזג האוויר השתפר והם נסעו משם ונהנו מסוף שבוע נפלא של סקי. כעבור כתשעה חודשים, ג'ק קיבל מכתב לא-צפוי מעורך-דין. לקח קצת זמן להבין, אך בסופו של דבר הבין שהמכתב הגיע מעוה"ד של אותה אלמנה יפה שפגש בסוף השבוע של הסקי. הלך לבקר את חברו, בוב, ושאל: "בוב, האם אתה זוכר את האלמנה החתיכה מהחווה בה נשארנו בחופשת הסקי שלנו בצפון?" "כן," ענה בוב. "האם קמת באמצע הלילה, הלכת לבית וביקרת אותה?" "כן," הודה בוב במבוכה. "אני חייב להודות שכך עשיתי." "והאם השתמשת בשם שלי במקום לומר לה את שמך?" פניו של בוב הפכו אדומות והוא אמר, "כן, חבר. אני מצטער. למה אתה שואל?" "היא נפטרה והשאירה לי הכל!" (בטח ציפיתם לסוף אחר, נכון
)

hatul

New member
משחק מגניב... ../images/Emo66.gif

משחק פלאש חמוד, בו ננס מנסה להציל את הכוכב שלו מהתנגשות, תוך שהוא עובר שישה שלבים...

hatul

New member
Rality Check

קומיקס שמראה כל מיני סיטואציות מוזרות ועם זאת, קרובות למציאות
~~~~~~~~~ טוב, זה הוחלט... הבא נקיים הצבעה נוספת בנושא האם להעלות את המאווררים או לא. אבל הפעם, אנו נצביע פשוט באמירת "כן" או "לא"

hatul

New member
קומיקסים חופשיים ../images/Emo45.gif

תוכנה חביבה, שמאפשרת לבחור קומיקסים נבחרים, מתוך רשימה גדולה בינהם גרפילד, היתקליף, reality check, פופאי ועוד, מרוכזים על דף אחד. הקומיקסים מתעדכנים לרוב כל יום.
דף הסבר
קישור ישיר לתוכנה

hatul

New member
עבודה ואימייל

איש אחד איבד את עבודתו. לאחר שחיפש מספר חודשים ראה מודעת דרושים של חברת "מייקרוסופט" המחפשת עובדי נקיון. האיש הגיע לראיון ומנהל כח אדם שאל על פרטיו האישיים, ערך לו מבחן בלטאטא חדרים ובירכו על תוצאות הבחינה. המנהל אמר לו: הג'וב שלך. תן לי את כתובת הדואר האלקטרוני שלך ואעביר לך את המקום והשעה שעליך להתחיל לעבוד. האיש המיואש השיב שאין לו דואר אלקטרוני. מנהל כח האדם השיב שהוא מצטער מאוד אבל, אם אין לו דואר אלקטרוני הוא אינו קיים באופן וירטואלי. מכיוון שאינו קיים, הוא אינו יכול לתת לו את הג'וב. האיש יצא מיואש ולא ידע מה לעשות, יש לו רק 20 ש"ח בכיס?. לאחר מחשבה, החליט האיש ללכת לשוק הסיטונאי של פירות וירקות וקנה קופסא של עגבניות במשקל 10 ק"ג. הוא הלך מבית לבית ומכר כל ק"ג ב-4 ש"ח. תוך פחות משעתיים הכפיל את כספו?. כך חזר על התהליך עוד שלוש פעמים. לאחר שאכל בעבור 50 ש"ח, חזר לביתו עם 270 ש"ח. בצורה זו הוא הצליח להתקיים. כך השכים קום וחזר מאוחר לביתו, כאשר הוא מצליח להכפיל, להשליש ולרבע את כספו ביום אחד. עם הרבה מזל לצדו, הצליח לרכוש טנדר שתוך שנה הוחלף למשאית וכעבור שלוש שנים היה לו צי רכבים. כעבור חמש שנים האיש הפך לבעל אחת מרשתות השיווק המובילות במדינה. יום אחד קיבל לשיחה סוכן ביטוח חיים שהציע לו פוליסת ביטוח ושאל אותו בתום הפגישה לכתובת הדואר האלקטרוני שלו, על מנת לשלוח לו את הפוליסה. כאשר השיב שאין לו דואר אלקטרוני, ענה לו סוכן הביטוח: "אם אין לך דואר אלקטרוני והקמת כזו אימפריה, איני רוצה לדמיין מה היה לו היה לך דואר אלקטרוני". השיב לו האיש: "לו היה לי דואר אלקטרוני הייתי עובד ניקיון במייקרוסופט".
מוסר השכל ראשון: אינטרנט זה לא הכל בחיים.
מוסר השכל שני: אם אתה עובד לעצמך, עם קצת מזל תהיה מיליונר.
מוסר השכל שלישי: אם ברצונך להיות עובד ניקיון במייקרוסופט, עדיף שיהיה לך דואר אלקטרוני.
הערה: אם סיפור זה מגיע אליך בדואר אלקטרוני, כנראה שאתה קרוב יותר להיות עובד נקיון במייקרוסופט מאשר מיליונר...

hatul

New member
כחבר טוב עלי ללמד אתכם משהו...

כסף יכול: לקנות לך וילה: אבל לא בית חם לקנות לך מיטה מתכוננת: אבל לא שינה טובה לקנות שעון יוקרתי: אבל לא זמן לקנות לך אנציקלופדיה: אבל לא ידע לקנות לך תרופה: אבל לא בריאות לקנות לך דם: אבל לא חיים לקנות לך סקס: אבל לא אהבה בקיצור חברים - כסף זה לא הכל. הוא יכול לגרום הרבה כאב וסבל!!! כחבר, אני רוצה לחסוך ממכם כל כאב וסבל. העבירו לי את כספכם, אני אסבול עבורכם.

hatul

New member
מחפש אותך...

מודעה בפורום בנים בלבד - זוגיות בוואלה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אתה סטודנט למשפטים בת"א וגר בפ"ת, מצצת לי ברכב בתשלום, ואני לא מצליח להשיג אותך טלפונית. אני מאוד מעונין לפגוש אותך שוב, אבל הטלפון שלך נעלם ואתה לא מתקשר, אנא תן אות חיים, אם אתה עדיין מעונין

hatul

New member
מקסיקני בבריחה ../images/Emo150.gif

משחק פלאש, שבו עוזרים למקסיקני חביב שעבר את הגבול עם אופניו לברוח מהמשטרה התנועה היא באמצעות העכבר, וניתן לקפוץ על האבנים, ולגרום למכוניות להתנגש...

hatul

New member
הידעת?

ישנם אנשים שחיים רק בזכות העובדה שזה לא חוקי להרוג אותם [LeeCooper69]

hatul

New member
משפטי חוכמה ../images/Emo22.gif

ותודה לליקופר
המציאות היא משענת לאלה שלא מסתדרים עם הסמים
אני אוהב חתולים, יש להם טעם דומה לפרגיות
בינה מלאכותית עדיפה על טמטום טבעי
אם אתה נראה כמו בתמונה שבדרכון שלך אתה בטוח צריך לצאת לחופשה
אמרתי "לא" לסמים אבל הם לא הקשיבו
אם לא היינו אמורים לאכול חיות, איך זה שהן עשויות מבשר? (אני נגד זה! אבל זה משעשע)
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה
אני טומח בחינוח מיוכד
המצפון אינו מונע מעשים רעים, הוא רק מונע הנאה מלאה מהם

למעלה