שירות לציבור ../images/Emo45.gif
איך לתת |גלולה| ל-
--------------------------------
הרם
וערסל אותו ב|כיפוף של ידך הימנית|, כמו שמחזיקים
. הצב |אצבע| ו|אגודל| בשני צידי |פה של חתול|, ובעדינות החל ללחוץ על |לחיים| בעודך מחזיק
בצד ימין. כש
פותח פיו, הכנס
לתוך |פה|. הנח ל
לבלוע.
השב
מ|ריצפה| ו
מ|אחורי ספה|. ערסל
ב|יד שמאל| וחזור על |תהליך|.
השב
מ|חדר שינה| וזרוק |גלולה ספוגת רוק| הרחק.
קח
חדשה מ|עטיפת אלומיניום|, ערסל
ב|יד שמאל| תוך החזקת |רגליים אחוריות| בחוזקה ב|יד שמאלית|. אלץ |לסתות| להיפתח ודחוף
לחלק האחורי של |פה| עם |אצבע ימין|. החזק |פה| סגור לספירה עד 10.
השב
מ|קערה של דג זהב| ו
מ|גג ארון בגדים|. הזעק |בן זוג| מ|חצר|.
כרע ברך על |ריצפה| עם
תקוע בתקיפות בין |בירכיים|, החזק |כפות רגליים קדמיות ואחוריות|. התעלם מ|נהמות נמוכות| שיוצאות מ
. בקש מ|בן זוג| להחזיק |ראש| בגסות בעודך דוחף |סרגל עץ| בכוח לתוך |פה|. השמט
במורד |סרגל| ושפשף |גרון| במרץ.
השב
מ|מסילת ווילון|, קח
נוספת מ|עטיפת אלומיניום|. ציין לעצמך לקנות |סרגל| חדש ולתקן |וילונות|. טאטא בזהירות |פיסלונים מנופצים| ו|אגרטלים| מן
והצב בצד שני להדבקה מאוחר יותר.
עטוף ב|מגבת גדולה| ושדל |בן זוג| לשכב על
עם |ראש| כמעט בולט מתחת |בית שכי|. שים
בקצה של |קש שתיה|, הכרח |פה| להיפתח עם |עיפרון| ונשוף במורד |קש שתיה|.
בדוק |תוית| כדי לוודא ש
לא מסוכנת לבני אדם. שתה
אחת כדי להרחיק |טעם|. החל |פלסטר| על |זרוע בן זוג| והסר |דם| מ|שטיח| עם |מים קרים וסבון|.
השב
מ|מחסן של שכן|. השג
נוספת. פתח
נוספת. שים
בתוך |ארון| וסגור |דלת| על |צוואר| בכדי להשאיר |ראש| גלוי. אלץ |פה| להיפתח עם |כפית לפתן|. הפלק
במורד |גרון| עם |גומייה|.
השג
מ|מוסך| ושים |דלת ארון| בחזרה על |צירים|. שתה
. השג |בקבוק וויסקי|. מזוג |מנה|, שתה. החל |תחבושת קרה| על |לחי| ובדוק |רישומים| עבור |זריקת טטנוס אחרונה|. החל |תחבושת וויסקי| על |לחי| בשביל |חיטוי|. נסה ניסיון נוסף. זרוק |חולצת טי| הרחק והשג חדשה מ|חדר שינה|.
הזמן |מכבי אש| להשבת |חתול ארור| מ|עץ מעבר לכביש|. התנצל בפני |שכן| שהתנגש ב|גדר| בעודו סוטה בכדי להתחמק מ
. קח |גלולה אחרונה| מ|עטיפת אלומיניום|.
קשור |רגליים קדמיות| של |דבר מקולל| ל|רגליים אחוריות| עם |חוט משיכה|, וקשור בחוזקה ל|דלת של שולחן|. מצא |כפפות גיזום לעבודות קשות| מ|מחסן|. דחוף
לתוך |פה|, מלווה בחתיכה גדולה של |סטייק פילה|. תהיה קשוח עם זה. החזק |ראש| במאונך ומזוג שתי שמיניות גלון של |מים| במורד |גרון| בכדי לשטוף
מטה.
צרוך שאריות |וויסקי|. שדל |בן זוג| להסיע אותך ל|חדר מיון|. שב במנוחה בזמן ש|רופא| תופר |אצבעות ואמת יד| ומסיר שאריות
מ|עין ימין|. צלצל ל|חנות רהיטים| בדרך הביתה בכדי להזמין |שולחן| חדש.
הסדר אצל |אגודת צער בעלי חיים| לאסוף |חתול מוטנטי מהגהינום| והתקשר ל|חנות חיות מקומית| כדי לשאול אם יש להם |אוגרים|. --------------------------------
איך לתת |גלולה| ל-
-----------------------------
עטוף
ב|סטייק|. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הערות...
המקור של קטע זה הוא באנגלית, וידידה שלי ראתה אותו אצל ווטרינר.
כשהורי הביאו את צ'רלי (החתול שלי) לווטרינר בשביל שייתן לו תרופה, הווטינר ניסה להילחם בצ'רלי (או לפחות לשכנע אותו...) אותם זה שיעשע
אני ואמא שלי מורחים את הכדור במרגרינה, ואחד מאיתנו תופס אותו במגבת... לרוב זה עובד ...