אנשים! ממשיכים לסמן |ספוילרים|!!!
A Away from the sun New member 30/5/05 #54 ../images/Emo58.gif 2:מגדלנה, ל[י]אה 3:ג'ולי [אקסטרה : שמתברר שהיא ניצלה את התוכנית בשביל להתפרסם או משו] 4: קיסטי[אקסטרה : היא בולמית] 5: ג'ניפר 6: קלי[הגיעהזמן] 7: קאסי 8: טוקרה 9: ניקול 10: נורל 11: אן 12: אמנדה יאיא והמנצחת, היא אווה.
../images/Emo58.gif 2:מגדלנה, ל[י]אה 3:ג'ולי [אקסטרה : שמתברר שהיא ניצלה את התוכנית בשביל להתפרסם או משו] 4: קיסטי[אקסטרה : היא בולמית] 5: ג'ניפר 6: קלי[הגיעהזמן] 7: קאסי 8: טוקרה 9: ניקול 10: נורל 11: אן 12: אמנדה יאיא והמנצחת, היא אווה.
C chemical beats New member 28/5/05 #29 היי, תודה וסליחה שלא הסברתי אני פשוט לא מכירה את הסדרה הזו ויש לי חברה שמתה לדעת מי זו אז צילמתי לה ובאתי לכאן אז אם מישהו יודע את השם המלא ויכול לכתוב לי באנגלית אני אשמח תודה על הנסיון לעזור Chandler Bing .
היי, תודה וסליחה שלא הסברתי אני פשוט לא מכירה את הסדרה הזו ויש לי חברה שמתה לדעת מי זו אז צילמתי לה ובאתי לכאן אז אם מישהו יודע את השם המלא ויכול לכתוב לי באנגלית אני אשמח תודה על הנסיון לעזור Chandler Bing .
A Away from the sun New member 29/5/05 #44 דווקא נראה לי שזו יואנה. אבל ישמצב שזו ניקול [ קטן- יצבעו לה את השיער לאדום אש, וזה יהיה מזהיפה!]
P purple rain2 New member 29/5/05 #49 חחח יואנה זו מהעונה הקודמת...../images/Emo8.gif איך שמחתי שהיא זכתה