שרשור שאלות(
)

לא הבנת מה שאלתי, ג'י !

התכוונתי אם משדרים ביס גם את העונה השלישית, או שידור חוזר של אחת מהעונות הקודמות, כי מדובר פה כל הזמן על "הוט3". העונה הרביעית עוד לא צולמה - איך היא תשודר ?

OhBaby

New member
ג'י גם את לא הבנת משהו

אם תמשיכי למטה בפורום תראי שכתוב שם משהו על העונה הרביעית, לא אני " הפצתי" את זה !! אני לא מבינה את השאלות הסתומות שלך. פשוט תסתכלי פעם אחת את התוכנית ובטוח הם יגידו איזה עונה זאת! זה לא מדע אטום. את יודעת!!

תקשיבי... למה לבוא בגישה כזאת?

תוקפנות לא תעזור לה להבין יותר.. לא כולם קוראים את כל ההודעות.. לא צריך להתעצבן.. השאלה שלה לא סתומה. תום דיון.

ביס משודרת העונה השלישית גם!

כל העונות החדשות של הסדרות משודרות גם ביס כמו ג'ואן מארקדיה ביום רביעי חלום אמריקאי ביום ראשון ובוסטון ליגל ביום שלישי וכו'.. העונה הרביעית צולמה וניגמרה כבר בארה"ב בארץ היא עדיןלא שודרה... כמובן.

העונה הרביעית הסתיימה בארה"ב

לא שודרה עדין בארץ! ובבקשה בלי גישה כזאת... לא כולם יודעים שהעונות החדשות של תוכניות משודרות גם ביס...

כי את שוכחת

שאצלם זה הרבה יותר עצבני ורציני כביכול מאשר אצלנו, בגלל זה כל דבר פיצפון זה מכשול, בעוד שאצלנו אפשר לחפף על הכל, כי מקצוע הדוגמנית לא כזה מצליח פה כמו בחו"ל.

אני אהבתי את מרסדס

אבל אהבתי גם את שנדי.. הרזה.. ג'אנשה היתה 1.68 וזה נמוך לדוגמנות... כי מחפשים בנות לא רק לסטילנס או פרסומות אלא גם למסלולים... בישראל רוב דוגמניות המסלולים הן אלמוניות כאלה..

מת"ב איפה את חיה???

כבר אין דבר כזה מת"ב! יש רק הוט! ויש את זה בהוט 3 וגם ביס בערוץ 3 של הכבלים.. אין לי מושג איזה מספר ערוץ זה... ימי שיש ב19:50 בימי שבת 17:20

לקחו אותה לאמ"ל בגלל שהיא שם

מי לא מכיר את מלי לוי? אבל בישראל בד"כ מי שמגיעה לשער היא כבר מוכרת... זה לא שיש לנו עיתונים כמו אל וווג..

../images/Emo37.gifשרשור שאלות(../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif)../images/Emo27.gif

את כל השאלות על העונה החדשה שרשרו לכאן..

למעלה