היום השישי

didush100

New member
הזויה ברמות שתוציא את הכפפות ותנקה משהו../images/Emo6.gif

ליז ממש אחלה איתה עכשיו

ela501

New member
הי דידוש חזרתי זה עתה מוימבלדון

גם אני מתה על נאדל, אם את זוכרת אותי אני ה"אמא" של סיון אברהמי ורק היום התחלתי לראות, את מי את הכי אוהבת?

didush100

New member
אחותי כל הכבוד../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אין על נדאל הוא גבר חלומותיי יום ראשון הולך להיות משחק מעולה לגבי התכנית אני הכי אוהבת את אתי היא הורסת ברמות

didush100

New member
חחחחחח הטירלול של לירון בשיא

היא מאבדת את זה שתלך לנקות או משהו

Aשם

New member
כמה הגיגים עמוקים ../images/Emo13.gif להלן:

היי! מצטרפת לפורום, כצופה דרך האינטרנט מידי פעם...

Aשם

New member
1. כמה ש-תרצה

יפה. יפייפיה!! מהרגע הראשון שראיתי אותה, אני לא יכולה 'להרגע' (תרגיעו , אני סטרייט') ואני נדהמת איך איש/ה בבית "הדור הבא" טרם חזר וציין זאת בקול. מה שכן, בכרטיס הביקור שלה, הגם שאולי המאפר אינו סטרייט, ממש רואים איך הוא מהופנט מיופיה גם המצלמה בבית "הדור הבא", מתמקדת ב'זום על פניה! עובדתית היא יפיפיה, ברמה עולמית - הכל יפה בתוי פניה: העיניים המלוכסנות הכהות, האף המושלם, השפתחיים החושניות, עצמות הלחיים , אפילו העור הלבן בצד השיער השחור. חוץ מזה שיש לה גוף מאד נשי (לא ב'פורמט' ה'כוסית').

jesie12

New member
גם לדעתי תרצה מאוד יפה

הבן שלי לא אהב את המראה שלה איתן כבר אמר שוויזואלית היא לא מתאימה לו.

Aשם

New member
2. כמה ש-קרן

דומה בפניה ל... אייל גולן (הזמר) (תורידו את השיער - זה ממש הוא) וחוץ מזה, קיויתי שהיא תהיה מועמדת להדחה לא נעימה לי הנוכחות שלה. היא משדרת התנשאות (על מה ולמה?) ויחד עם ליהי - זו בכלל 'מכה'!

Aשם

New member
3. "ידידי הסוס"

לא אוהבת את התנהגותה של ליהי, למן הרגע הראשון: ה'פוזה ' וה'דאווין' שלה, הקולניות בימי םהראשונים הכוחניות שהיא יצרה בכך שהיא נצמדה ל-קרן (בעיקר) וביחד הן מפגינות אותה ולא נעימות בנוכחותן. וגם ההתעסקות העצמית (אתמול בלילה שעות) במראה שלה. אז הבקורת היא ממש לא על המראה הסוסי, אלא על ההתנהגות.

Aשם

New member
4. עדי : פשוט

'קלאסה' בכל המובנים! איכותית, איכפתית, טובה עדינה ולא מצועצעת ובנוסף גם יפה! קלטתי 'הדלקות' של בן, מהרגע הראשון. היום בערב המוקדם, איתן שאל את בן מי מוצאת חן בעיניך. -גם איתן קלט- ובן נמנע מלנקוב בשמה, והוא תירץ זאת ב-3 סיבות: א. מחשש שאולי "מישהי" תתקרב אליו, בצעד אינטרסנתי שלמעשה יקדם את התקרבותה לאיתן. ב. שמא, איצתן בעצמו - ירצה אותה ג. שבכלל, מה שנראה לו היום - אולי לא יהיה תקף בעתיד הקרוב או הרחוק בבית ,הדור החדש". איך שלא יהיה, היא מקסימה בעיני ואני בהחלט מצטרפת לתחושה של רבים (רבים מתוך הרייטינג 8.8
שיש לה סיכוי להגיע לקצה (או בטח קרוב מאד).

למעלה