היום השישי

Aשם

New member
5. ענבל (קיבוצניקית)

התרשמתי שאיתן מעדיף את המראה הטבעי יותר כמו גם ההתנהגות. והיא כזו. חמודה, מלאת חן (גומות) טובה, קשובה ואינטיליגנטית. ולמעֵט ה'קעקועים' (מיותר!!) שמבחינתי 'מורידים נקודות'- היא בינתיים כלבבי! (ביומיים האחרונים, היא נראית קצת עייפה ומדוכדכת - מקוה שבהמשך היא תחזור להשתלב).

Aשם

New member
6. איילת

דבר ראשון מתוקה. ועוד דברים טובים: כייפית, חמודה, מלאת חום ושנונה (הומור באישות - זה חובה!) וגם: בעלת יופי ילדותי ונשי בו זמנית! מבחינת איתן? נכון צעירה, אבל נדמה שכייף לו בנוכחותה! אני נהנית לצפות בה ומקוה שהיא תגיע רחוק (לא חייבת נצחון, אבל שתשאר קרוב לסוף לפחות).

Aשם

New member
7. ליאן: מוזר

איך עוד לא 'קלטו' אותה...? אולי בגלל ה'בלונד'? (תיכף אתייחס לצבע) התרשמתי שהיא כ"כ חמודה, חייכנית ומשתמשת בהומור חפה מ-אינטריגות, מתחשבת ועוד.. שמחתי להווכח שנוצר קשר בינה לבין אורן... והוא זה שהצילה ממועמדות להדחה (כ"כ התפלאתי שאיתן הציע אותה). מקוה אם כן, שהיא תלך ו'תגלה', שתגיע רחוק ו... אולי 'יצא משהו' עם אורן.

Aשם

New member
8. דניאל

תכונה מאד בולטת בה, היא ענייניות. מודה שזו תכונה שאני מעריכה - אם כי בסיטואציה כזו זו תכונה לטוב ולרע. בינתיים רק לטוב
היא נראית לי בחורה שכייף לשהות במחיצתה עניינית (כאמור), התנהגותה טבעית וכנה - כך נראה... אינטיליגנטית, טובה וחזקה. היא 'שייכת' לקבוצה אחת אבל נראה כאילו מסתדרת גם עם האחרות. אחה"צ יוני אמר לבנים שהוא רוצה שהיא תשאר. בנוסף, יש לה פנים מקסימות, וגוף מאד יפה. ו.. שמישהו יאמר לה: שיער טבעי מתאים לה יותר מ'פן'

Aשם

New member
מי פתח את הקופסא הסקנדינאבית?

של ה"בלונד" ופיזר לכל עבר? כ"כ הרבה ראשית צבועים בבלונד עד שהאישיות והדמות הייחודית - הולכת לאיבוד כל אלו ממוצא סקנדינאבי ברור: ענת - שמסתתרת תחת השיער והעיסוק בו (שיער אסוף כבר משפר את המראה שלה) ליאן - כ"כ לא מאפיין את אישיותה ודמותה. חבל! ליז - מסתיר את פניה הנאים. נראית 'שחורדינית' ומסתיר את מוצאה המיוחס (כדבריה)
קרן - לינוי - מכולם, היא זו שבאמת עם עבר בלונדיני-שטאני, ככה שה'בלונד' פחות מזעזע עליה. אתי - לפחות היא 'שחורדינית' אוטנטית

כמה דברים על התוכנית

* כשסיפרו בתוכנית הראשונה מה הרעיון של התוכנית התבאסתי וזה גרם לי להתגעגע לאח הגדול * עוד בעונה הvip של האח הגדול היתה אפשרות להעביר אחורה בוידאו חצי שעה אחורה, למה לא יכלו גם פה לשים את האופציה הזו?? * הסאונד כמו באח הגדול על הפנים * כמעט ואין עניין, באח הגדול ידעת שבימים מסויימים יש עניין (ראשון, שני ואולי גם שלישי - משימה, חמישי תקציב) * הולכות להיות משימות נורמליות? כי לבנות במה זו משימה שלא נותנת שום עניין. ואם לא משימות, אז מה? דייטים? ואוו... * המצלמות(באינטרנט) כמו באח הגדול, 1 ראשית - בה שומעים טוב. ועוד 3 מצלמות שחייבים ללמוד לקרוא שפתיים כדי להבין מה נאמר. * אז מילא בשידור החי, אבל למה אחרי עריכה כ"כ מסובך להוסיף כתוביות בתוכנית עצמה?? * מסקנה - עניין = ריבים ושאין ריבים יש הרבה פחות עניין.

didush100

New member
לדעתי יהיו עוד הרבה ריבים

לי יש בעיה עם הקונספט עצמו ועם העובדה שרק הבנות מודחות ושאיתן מחליט. הבנים מיום ליום מאכזבים יותר ונראה לי שתהיה להם בעיה עם זה להמשך

ריבים בטוח יהיו

זה רק עניין של זמן, אבל הרבה פחות ממה שראינו באח הגדול. עבר כמעט שבוע ועוד לא היה ריב אחד רציני(ותקנו אותי אם אני טועה). ואולי בכלל צריך להשלים עם זה שזהו קונספט אחר שעצם זה שהוא כזה לא מושך אנשים לראות ולכן אין טעם בכלל להשוות אותו לאח הגדול.

didush100

New member
האח הגדול האחרון היה בזיון לדעתי

מכל הבחינות ליהוק בימוי עריכה ממש לא התחברתי. לגבי התכנית הזאת ימים יגידו בעיניי הבנות אחלה לפחות רובן עם הבנים יש לי בעיה רצינית, חננות בוקים כאלה ולא נראה לי שיהיה איתם משהו מעניין.

המצלמות האחרות לא מיואשות

כלומר לא שומעים בהם בכלל לא משקיעים בהם, הם לא נצרכות כמו שבאח הגדול ככה שזה סתם ליופי שהם יגידו "יש לנו 4 מצלמות" פשוט עובדים על הצופים. ודווקא לגבי האיכות היא טוב מאוד וחדה וברזולציית 16:9, ככה שמהבחינה הזו יש רצינות. אבל בכללי התוכנית כישלון בגלל הקונספט הלא מעניין.

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gifש י ע מ ו ם... אחד גדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין אפילו חשק להיכנס לפורום כי אין על מה לדבר...
אני נותן צ'אנס עוד יוממים שלושה, אם לא מתחיל אקשן גם אני פורש

למעלה