היום ב
אנשים

Oukami Kun

New member
אלחנדריה, אחותו של אלחנדרו

מגלה שהיא בעצם אלחנדרו2, אחיו של אלחנדרו ושגידלו אותה כבת. אלחנדרו2 מתאהב בפקונדו אבל פקונדו לא מחזיר לו את אהבתו. חואניטה, אישתו של אלחנדרו, מתאהבת בפקונדו ומחליטה להתאבד. האם היא תצליח? כל זאת ועוד, בפרק הבא של סמנטונלה!!!

Serf SaN

New member
טוב, החלטתי..

אני אהיה פליפו, הרופא הרשע שעזר לפקונדו (או אלחנדרו? לא זוכר), להחליף את פאבלו בלידה בזמן שאלחנדרו (או פקונדו?
) היה בקומה. עכשיו צריך להכניס אותי לעלילה של היום כאשר פאבלו בן חמש XD

Oukami Kun

New member
פליפו הוא בעצם

האח האובד של פאבלו! כן כן! זה שנכנס לקומה הוא האבא האמיתי שלו, למרות שהוא גדול ממנו רק בשנה וחצי!

Serf SaN

New member
אז איך הוא בגיל שנה וחצי כבר רופא

ועוזר לאלחנדרו לגנוב את התינוק?

Serf SaN

New member
אני אומר של חואניטה! או של חואקין!

או של חוקן.. שתנחשו מה הוא הכי אוהב בעולם לעשות?? חוקן! XD

Oukami Kun

New member
XD

האמא היא דלפינה, שהיא החצי-אחות של אלחנדרו2 דרך האבא שלהם, שפעם היה עבד מין. ובסוף הוא מת מאיידס. כמה מפתיע.

Serf SaN

New member
דיי דיי דיי!! יותר מידי דמויות!! ><

אני כבר לא מבין כלום.. אלחנדרו 2 זה? ואם הוא חצי אח של דלפינה, והאבא שלהם מת מאיידס..אולי גם להם עבר האיידס?!?!?!?!
יום אחד בהיר הלכו להם דלפינה ואלחנדרו2 מחובקים, פתאום שנפלו לבור הבינו שהם חולים באיידס אבוי אבוי, חייהם השתנו, כי מאז לא יכלו עוד לחשוב על דבר אחר חוץ ממחלתם הקשה וממסכנותם

Oukami Kun

New member
אבל בסוף אלחנדרו1

גילה את התרופה לאיידס בעזרת חתול מת ושלושה גמנדים ירוקים! אז הם חיים בעושר ואושר (לא בהכרח בסדר הזה) עד עצם היום הזה.!!

Serf SaN

New member
אוי! עכשיו הבנתי!#@$$%$

אלחנדו 2 זה אחיו של אלחנדרו, שגודל בתור בת! אז רגע....אם הם אחים זה אומר ש.............................יש להם אותו אבא!!
וזה אומר שגם אלחנדרו חולה באיידס!!! ורגע!
אלחנדרו ופקונדו לא השתמשו באמצעי מניעה כשהם עשו את פאבלו! וזה אומר...........שגם פקונדו חולה באיידס!!!!
מה יקרה כשיום בהיר אחד יבין פאבלו שגם הוא חולה באיידס?
כל זאת תגלו, בפרק הבא של סלמונלה~~!!

Oukami Kun

New member
פאבלו הבין שהוא חולה באיידס

ויצא למסע קורע לב בחיפושו אחר אמא/אבא שלו ברחבי היקום. ואז, אחרי שלוש שנים, כשהיה בתוך חללית מסע קטנה וחבוטה בדרכו לזלטרון X4, כשהוא גילה שהוא בעצם חייזר ירקרק וחזזר למושבת האם שלו בבלטריקס זונטר 5.

Serf SaN

New member
XDDDDDDDDDDD

לא יכול יותר לכתוב זה פשוט קורע מצחוק ברמה מטורפת XDDDDDDDDDDD

Serf SaN

New member
[email protected]

XD אבל אני לא מחובר עכשיו, כי בדיוק הייתה לי שיחה מטורפת עם ילדה משוגעת o_O אז העדפתי להתנתנק XD

למעלה