אני תמיד קשורה.
K keep smiling New member 6/4/06 #180 אני תמיד קשורה.../images/Emo12.gif../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif
S Serf SaN New member 1/4/06 #72 רואים?!! צדקתי! ../images/Emo6.gif מקסימום היא לא תתעורר.. היא תוכל לראות מחר את סיפורינו המדהים במלואו! XD מבלי להירדם! XD
רואים?!! צדקתי! ../images/Emo6.gif מקסימום היא לא תתעורר.. היא תוכל לראות מחר את סיפורינו המדהים במלואו! XD מבלי להירדם! XD
S Serf SaN New member 1/4/06 #90 אני יודע. ../images/Emo152.gif בתור פליפו הרופא שהחליף את פאבלו בלידה! ואני לא אגלה לכם! גם אם תשימו לי טלויזיה עם קטנטנות ברצף 24 שעות ותקשרו אותי לכיסא!!! [< בוהאאההאהאהאהאה [<
אני יודע. ../images/Emo152.gif בתור פליפו הרופא שהחליף את פאבלו בלידה! ואני לא אגלה לכם! גם אם תשימו לי טלויזיה עם קטנטנות ברצף 24 שעות ותקשרו אותי לכיסא!!! [< בוהאאההאהאהאהאה [<
O Oukami Kun New member 1/4/06 #93 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
S Serf SaN New member 1/4/06 #104 ככה זה שבצעירותך היית מכור לזה ._. ולראות את זה יהיה כמו נוסטלגייה נחמדה...................................................................#@R#%!@%#@%%$$^#^$^$!^$^!$!^$^$#
ככה זה שבצעירותך היית מכור לזה ._. ולראות את זה יהיה כמו נוסטלגייה נחמדה...................................................................#@R#%!@%#@%%$$^#^$^$!^$^!$!^$^$#
S Serf SaN New member 1/4/06 #116 XDD כולם בביצפר שלי היו רואים את זה ^^; בתקופה ההיא XD אני לא אשם! XO
ר רייסטלין מאגר New member 1/4/06 #80 מה שמוביל אותנו למסקנה ש"הלב" היא בעצם סדרה פילוסופית-פסיכולוגית, ובמרכזה הילד מרקו, שבעצם מחפש את זהותו האמיתית, אותה הוא נאלץ לגלות מחדש במהלך תהליך ההתבגרות העובר על כולנו. ההבדל היחיד הוא שעלינו לא עשו סדרה
מה שמוביל אותנו למסקנה ש"הלב" היא בעצם סדרה פילוסופית-פסיכולוגית, ובמרכזה הילד מרקו, שבעצם מחפש את זהותו האמיתית, אותה הוא נאלץ לגלות מחדש במהלך תהליך ההתבגרות העובר על כולנו. ההבדל היחיד הוא שעלינו לא עשו סדרה