תחרות חתירה 2007

talitook

New member
תחרות חתידה 2007.

אז... מה דעתכם על ירוחם? לט' מת''א שהתנסו, איך הלך? ובכלל.. יצאתם מאוכזים, שמחים. קיצר ספרו חוויות. אני באופן אישי, הייתי מאוכזת מירוחם. הייתה פחות את האווירה של התחרות, כי המקום נורא גדול. חוצמזה היה סבבה>< אה ות"א לקחו מצטיין+11 גביעים! חה!

guysa2

New member
ירוחם...

היה מגניב לגמרי.... בחלוץ כשהתגוננו מפני הירוחמים שזרקו עלינו נפצים, במוראל כשכל השבט רקד את הדינג דינג, קצת אכזבה מהמקצה של י' בנים (כינרת דפקו הופעה שם) אבל קורה לא נורא, יפו באמת טובים, ובסוף כשלקחנו ת'מצטיין והשתגענו שם כולם עם הדגלים, כל הכבוד להרצליה שלקחו את זה בכבוד והתצטרפו אלינו בחגיגות. חוץ מזה שחבל על המשיכת חבל שלא התקיימה היה מפעל מאוד מוצלח...!!! נתראה באילת עוד שבוע!!!

Sweety Shiri

New member
../images/Emo38.gifתחרות חתירה 2007../images/Emo38.gif

כל הכבוד לכל השבטים וכל הכבוד על האירגון
איך אתם מסכמים את התחרות
היה קשה
נהניתם
התאכזבתם
הכל, לפה
למי שיש, שיוסיף בבקשה תמונות.

מה כל הכבוד על האירגון?

לא היה משיכת חבל לא הייתה תחרות הורים לא הייתה תחרות בוגרים את החבלים לניבחרת קשר חתכו שנייה לפני התחרות ואפילו לא שרפו אותם זה היה המקצה הכי קצר שראיתי... והכי חשוב...איך המזכירות הארצית יכלה לשכוח את צמי"ד?! עאלק אירגון טוב...

shak shaki

New member
פלצור

דווקא לדעתי הארגון היה יחסית סביר... אנחנו לא באליפות העולם, אנחנו בצופי ים ותחרות החתירה שלנו אמורה להיות משהוא חובבני ולא מקצועי אז אני לא חושב שהיית צריך לצפות להרבה יותר ממה שהיה. מה שבאמת ביאס זה שבכל מקצה לפחות סירה אחת נפלה על ההפרדה בין המסלולים. סך הכל היה אחלה

goomal

New member
זה המפעל הכי גדול

שיש בצופי ים. מצנה פרסם אותו בעיתון!!! אז אני מצפה שיהיה מאורגן יותר טוב והכי חשוב להפסיק עם ההפליה הזאת לשתף את צמי"ד.

Anogs

New member
../images/Emo45.gifזה האירוע הכי גדול של צופי ים

חוץ מהקורסים כמובן, וצריך להשקיע בו כמה שיותר.

Loriella

New member
אמרתי לכם מההתחלה שהגיהנום ירוק!

היה כיף! כל הצעקות המוראלים והטרחה היה שווה את זה כי המצטיין ירוק!

ט ל י ע

New member
Well,

זה מסובך מאוד. מצד אחד- וואו!!! לקחנו את ט' בנות, ועוד פאקינג 10 גביעים. ואת המצטיין!!!!!!!!1111 אבל מצד שני- כל הקטע של ההתנסויות וזה, היה לי חבל מאוד. אני חייבת להגיד שלא משנה כמה אלה שהתנסו יצאו מאוכזבים או לא, חבל לי שלא ניתנה לי האפשרות, ההתנסות. אני לא חושבת שמגיע לי יותר מלשאר, אני פשוט חושבת שזו התנסות חד פעמית. וחבל שלא כולנו עברנו אותה, כי היא שווה את זה. חוצמזה, ירוחם זה פיכ. מה זה ירוחם בכלל!? עזבו אתכם, שנה הבאה חוזרים לכנרת!

Anogs

New member
השקענו המון..

וקיבלנו תמורה מצויינת.. הכנו, התאמנו והשקענו הרבה הרבה לקראת התחרות, והמאמץ השתלם. תודה כל צופי ים ת"א על היום הטוב הזה, ושנה הבאה גם מצטיין רק עם יותר גביעים.

תמונות! תמונות! תמונות! חיפה!!!!!!!

תמונות מתחרות חתירה 2007 קישור לגלריה הכללית חיפה שולטים!!!! יאללה חיפה!!!!! חיפה מה? חיפה מלחמה! חיפה יפו וכנרת תל אביב היא מיותרת חיפה יפו וכנרת תל אביב חיים בסרט ים יפו נולדו בטעות הם נולדו בנמל בלי סירות רק בגלל שהיו להם 2 חניכים צחקו עליהם החיפאים ים יפו ים יפו תגייסו כבר חניכים ים יפו ים יפו תפשו מהצופים איה איה הרצליה, עדר חמורים הגיע ולנו יש את ולאדי ולאדי ולאדי

מממ

"רק בגלל שהיו להם 2 חניכים צחקו עליהם החיפאים ים יפו ים יפו תגייסו כבר חניכים" חמודיל'ה סתם לידע כללי יצאנו לתחרות 81 חניכים בלי קידום נוער בלי כלום רק חניכים של צופי ים יפו אז תרגע בבקשה כי גם אתם בחיפה יצאתם בערך אותה כמות חניכים ואצלנו לא יצאו כל החניכים בשבט אז להרגע ומהר. תודה.

Innocence Lost

New member
אמ

לא אהבתי את הקטע של תחרות בירוחם, אבל היה נחמד קצת. המקצה נורא קצר, וזה מוזר. זה מטומטם שאמרו איזה חמש מאות פעם שלא אשמתם שלא הספיקו את המשיכת חבל והבוגרים בגלל שיש לו"ז, יופי! הם היו אמורים להכניס את זה ללו"ז שנורא התקצר כי התחרות התקיימה בסוף העולם. יש לי מ ל א תמונות, אני אנסה להוסיף נבחרות גכי אני צריכה גם להקטין אותן;[

למעלה