תחרות חתירה 2007

Anogs

New member
בנינו איש מסנדות

שקראנו לו הירקון-מן הצבנו אותו באמצע הרחבה שלנו לכן רוב האנשים לא ראו אותו. הממלכות שאתה מתאר נשמע יפה וטוב מאוד. אני הייתי אחראי על התחרות בשבט שלי ואם הייתי יודע על משהו כזה שהיה פעם אז כנראה שגם היינו עושים את זה. איפה היית לפני חודש? אני בצופי ים כולה מכיתה ו' (אני בי"א) אז לא ראיתי כ"כ הרבה תחרויות ובכל התחרויות שאני ראיתי (ב-ו' שלי התחרות היתה באשדוד ולא באתי) שהיו רק בטבריה לא היה שום עניין כזה של ממלכות,וכל השבטים היו באיזור קטן שהיה שבט טבריה ועשו שם הכל ביחד, אז לא ידעתי על דבר כזה. עכשיו עניין השלטים. היו לנו בשבט בערך 5 שלטים שקשורים לתחרות שלא תלינו בגלל שהם היו מלוכלכים ומכוערים מידי או שהיו כפולים (הגיהנום הוא ירוק). כל שאר השלטים שראית היו לגיוסים או לגדודים, הכרזת שכבה ואירועים כאלה בשבט שלא מעניינים אף אחד בתחרות חתירה.

Anogs

New member
וד"א נשמח לראות תמונות מהתחרויות

הישנות האלו שאתה מתאר...

goomal

New member
לסרוק

זה היה באמת מזמן מה? ואתה ממש זקן הדרכת אותי בקורס ג' ואני שמינית עכשיו....

טרי רוז

New member
עזוב...

עוד יצא לי להדריך את נמרוד הש"ש מחיפה בקורס ד'... הרקדתי אותו ואת כל החברים שלו על שירים של בוב מארלי כל בוקר היו ימים...

אצלנו בשבט מכינים שלטים

כל שנה שלטים חדשים וגם לכל דבר יש שלטים חדשים למשל גיוסים טקסים וכל מיני שטיות אחרות השלטים כל שנה לתחרות הם בגלל שכל שנה יש נושא אחר כמו שבטח הרבה אנשים שמו לב התנהגנו כמו חיילים כי הנושא היה צבא

טרי רוז

New member
חחחח

לפני חודש הייתי בצופי ים כנרת, מה חשבת?! ואגב, התחרות באשדוד היתה התחרות האחרונה בה השתתפתי, בתור הש"ש של כנרת, שלקחה את גביע המוראל באותה שנה. (הממלכה שלנו היתה אוהל איגלו מקושט בסרט אדום מנצנץ :) וזה עניין שצריך לקחת לתשומת הלב - אם לא מביאים את מה שבניתם ומציבים אותו במרכז האירוע, אפחד לא ישים לב שבניתם את זה. ואגב, בעניין השלטים, זה אחד החלקים החשובים ביותר לדעתי בתחרות החתירה כיוון שזה נותן מקום לחניכים של השבט להתבטא בצורה נוספת על התחרויות. בצופי ים חיפה היו שתי חניכות בכיתה ח' שהגיעו כל שבוע והכינו למעלה מחמש עשרה שלטים (נראה לי) רק הן. בצופי ים כנרת חניכה בכיתה ט' או י' (או ח', מי בכלל יודע באיזה כיתה המופרעים האלה) הכינה בעצמה לפחות עשר. תאר לעצמך כמה צופי ים תל אביב היו מכינים אם היו מגייסים את החניכים שלהם כמו שצריך לטובת העניין? (תגידו לי שלום, מחר אני בצופי ים חיפה ונראה לי שהם הולכים להרוג אותי במכות)

Loriella

New member
:O

זה היה איש ממש גדול... http://albums.tapuz.co.il/Albums/getImage.asp?a=1059070&b=0&c=10590702007225153939.JPG&d=66.7.6.11.15.6.13.6.8.6.6.13.8.8.11.7.11.9.15.9.15.4.32.38.29.90

zofit5

New member
התחרות השנה הייתה באמת ברמה גבוהה

היה כיף לראות תצוגה כזאת של שבטים... כל הכבוד לצופי ים יפו וכינרת ובכלל לכל השבטים על המספר הבאמת יפה של חניכים... הארגון הכללי היה טוב מאוד אך הבעיה היחידה היה ארגון התחרויות כמובן שחלק מהדברים לא היו בשליטת המארגנים: המקצה היה קצר מאוד, הרוח באה מהצד מה שגרם לבעיות בהיערכות לזינוק ובמקצה עצמו, לא הייתה כריזה מה שמאוד הקשה על העניין, החבלים בתחרות קשר לא היו שרופים והם היו קצרים וקשים לקשירה... כמו כן חבל שמיקום רוב השבטים לא איפשר צפייה במקצים מהצד כמו בטבריה... מאוד נהניתי ואני מצפה כבר לתחרות של שנה הבאה...

goomal

New member
זה נראה ככה

כי אתם הרבה יותר גדולים ויותר מאובזרים. אבל היה לחיפה ולכינרת מורעל יותר טוב לדעתי ויותר מקורי.

Loriella

New member
תראה

לא אשמתנו שאנחנו השבט הכי גדול... אבל מה, כל פעם לא יתנו לנו מוראל כי אנחנו הכי הרבה?

TINKERBELL212

New member
היה על הפנים....../images/Emo168.gif

הארגון היה על הפנים ... היה מלא בלאגן ....אף פעם לא ידעו איפה לעודד .... היה בלאגן מאיפה מתחילים את המקצה .... החניכים התייאשו לרוץ ממקום למקום.... ובקיצור ירוחם זה ח=ו=ר

Innocence Lost

New member
כאילו לא היו שם תחרויות לפני שהשבט

הוקם [לא באמת הוקם, חזר לפעילות אחרי 15 שנה שהוא סגור]

למעלה