אפשר סקר?

../images/Emo39.gif אפשר סקר?

כמה מכן נמצאות בתהליך של הרזייה (דיאטה) כמה מכן עשו פעם דיאטה ולמה (לכבוד החתונה? אירוע אחר?) כמה מכן מרוצות מהמשקל שהן נמצאות בו או היו רוצות לשנות משהו בנושא זה?

Hadar p

New member
אצלי זה ככה!../images/Emo3.gif

בלי קשר לחתונה בכלל לפני שנתיים כמעט התחלתי ללכת לדיאטנית וירדתי במשך חצי שנה 18 ק"ג. ומאז אני שומרת הולכת אליה כל שבועיים ונשקלת ומקפידה על תזונה נכונה (ולא מקפידה על ספורט). עכשיו אני נלחמת ב- 2 קילו מעצבנים!

rona25

New member
מעולם לא עשיתי דיאטה ואני לא זוכרת

מתי הפעם האחרונה שנשקלתי בדיוק שאלו אותי כמה השמנתי בהיריון ואמרתי שאין לי מושג כי עברו איזה 4-5 שנים מאז שנשקלתי אבל אני מרגישה בבגדים שעליתי איזה 3-4 קילו יש לי מזל שאני רזה מטבעי ויש לי חילוף חומרים מהיר (נשמע כמו פרסומת לדוגמניות אנורקסיות אבל זה באמת ככה - אני שבעה נורא מהר וכולם סביבי מסתכלים עלי כתופעת טבע מוזרה) החיסרון היחיד הוא שאני מנשנשת כל הזמן וצריכה כל 4 שעות משהו בפה

ואני...

כל החיים בדיאטות...נלחמת על כל קלוריה שנכנסת לפה...ונלחמת כדי שכל קלוריה תצא מהגוף.. נמצאת בתהליך שפוי ובריא הכולל ארוחות בריאות וגם הליכות כמעט כל יום.. אין מה לעשות...הגנטיקה.... יוצאת מתוך הנחה שהבריאות זה הדבר הכי חשוב בחיים ולכן הגוף שלנו הוא דבר שצריך לכבד ולהכניס לתוכו "דלק" שייטיב עימו.... מצד אחד שמחה שאין לי תנור בבית (עוד לא עברנו דירה) וככך אני לא מכינה את העוגות של אתי@ שריחן עומד לי באף...או כל מאפה משמין אחר ... זהו לבנתיים (ותאחלו לי בהצלחה...)

גלי ב

New member
מכירה את ה"בעיה"...

גם אני מהלוחמות בקלוריות ומהעליה במשקל... איזה קטע...גם לנו עדיין אין תנור בבית...אבל מתכננים על אחד...
בהצלחה לנו
...,

נופר30

New member
אצלנו כל החיים נלחמתי במשקל

אבל חוץ מלפני שנתיים שהלכתי לשומרי משקל ורזיתי לא עשיתי כלום אני הולכת כל מה שאני רוצה אבל במידה ואני יודעת שזה יתנקם בי אם לא למזלי בנתייםבהריון עליתי רק את ההריון כפי שאומר הרופא בכל מקרה לאחר סיום ההנקה אני יודעת בוודאות שאני חוזרת לשומרי משקל אני רוצה להוריד לא רק את ההריוןגם עוד כמה קילו מיותרים

Hadar p

New member
את יודעת נופר שאומרים שבזמן הנקה

יורדים הכי הרבה! אפילו שלא עושים דיאטה. התהליך הזה גורם לחילוף חומרים טוב לגוף ויורדים! גם אחותי אחרי הלידה ירדה בזמן ההנקה הרבה ואחרי שהפסיקה עם ההנקה נרשמה לדיאטנית שלי וכבר ירד המון כולל ההריון.

מיכלכהן

New member
טוב אז התקופה הבעייתית היתה תקופת

הצבא.. אז עליתי 7 קילו!! עם השחרור הורדתי את הכל ומאז אני יציבה.. לא עשיתי דיאטה לחתונה, התחתנתי וכך אני גם היום.. תמיד שומרת ומפחדת פחד מוות מתקופה של הריון..

rona25

New member
דווקא בהיריון יש לך לגיטימציה לטחון

וכל הסביבה מעודדת אותך לאכול אוכל משמין ולא תמיד בריא ו"להתפרע" זה ממש מרגיז אותי לפעמים - כי אני מקפידה בהיריון הזה(לעומת העבר) לא לאכול ג´אנק וממתקים וכולם לוחצים עלי שאני מגזימה לדוגמא - השבוע אכלתי משולש פיצה וממש התייסרתי אח"כ שאכלתי ג´אנק!!! בכל מקרה מה שאני אומרת - את לא חייבת לטחון ולהעלות במשקל בהיריון כל עוד את אוכלת בצורה מזינה ובריאה

נופר30

New member
את לא חיה עם המשפחה שלי

אני מקפידה לאכול מאוזן בהריון אבל אם בא לי ג´אנק אני לא מתייסרת אני מקפידה על לא לאכול יותר מידי מה שקשה לי עם המשפחה שלי ושלו שמשום מה החליטו שצריך לאכול בשביל 10 ולא שניים ( מה שלא נכון עד שבוע 21 צריך להוסיף 300 קלוריות ליום על מה שאת צריכה ומשבוע 21 500 ) בקיצור מה שאמרתי שעם כל הלגטימציה אני משתדלת שלא

רחלילי

New member
נסיון נחשב?

כבר חודשיים מנסה ולא מצליחה להוריד מלבד 3 קג שהורדתי והעליתי מתסכול במהלך חודשיים אלה. דיאטה עשיתי לראשונה בכיתה יב´ והורדתי 5 קג (אוי הלוואי עלי שהיום זה כל מה שהייתי צריכה להוריד). אחרי זה כל החיים מנסה לעשות ולא מש מצליחה דיאטה מוצלחת אחת שהצלחתי לעשות היתה דיאטה של ניקוי הגוף, המבוססת על ריבוי חלבונים מסויימים ללא חלב מלבד חלב עיזים, וללא פירות וסוכרים וכמעט ועם מיעוט פחממות והגבלת סוג הפחממות. עשיתי אותה פעמיים: פעם לפני 4-5 שנים ופעם לפני החתונה. זו דיאטה מעולה עבורי כי אין בה הגבלת קלוריות מצד שני יש הגבלות על מה כן ולא מותר לאכול. היא מאד מוקפדת ואם מקפידים עליה יורדים יופי ונעשים בריאים יותר בגוף ורגועים יותר בנפש. וזהו.

משתתפת

New member
עשיתי דיאטה בתיכון...

מאז לא חזרתי לא למשקל ההוא (שהיה מאוד מוגזם, אבל לקח לי כמה שנים להבין את זה) ולא לדיאטות. לפני כחודשיים חזרתי להתעמל ( הפסקתי בצבא, לא עשיתי כלום בלימודים - אז הגיע הזמן. מיד עם סיום התואר נרשמתי לסטודיו סי). ואומנם לא ירדתי מאומה במשקל, אך ירדתי מידה במכנס. אז אני ממליצה על ספורט ולא על דיאטה.

nonaa

New member
לפני כשנה התחלתי דיאטה לראשונה

בחיי מסיבות בריאותיות. תוצר הלוואי היה שהתחלתי לקבל מחמאות על כמה רזיתי ואיך עשיתי את זה וכו´... זה גם יצא מצויין לחתונה , בזמן החתונה הגעתי למידות בהן לא הייתי כבר שנים ... לאחרונה אני פחות מקפידה ונראה לי שעליתי חלק חזרה ואני מנסה לשכנע את עצמי לחזור להקפיד ביתר שאת על התפריט הקודם : בלי מוצרי חלב, הפרדת פחמימות וחלבונים, בלי סוכר ועוד ...

shelycat

New member
..................

כל חיי הייתי רזה, כמעט. כשהכרתי את עמית אורח חיי השתנה ואיך אומרים? השמנתי לי מנחת ובאושר מחיינו, לאט אבל בטוח. לפני חצי שנה תפסתי את עצמי בידיים והתחלתי דיאטה (של חרמון-מן) לראשונה בחיי, בערך לפני בערך חודשיים-שלוש הגעתי למשקל היעד שהצבתי לעצמי ומאז אני שומרת עליו.

תוכי

New member
../images/Emo137.gif

אז ככה לפני החתונה עשיתי דיאטה של "שומרי משקל" וירדתי 3 קילו אחרי החתונה העלתי 11 קילו לפני כמה חודשים עשיתי את הדיאטה כאסח של ד"ר חרמון וירדתי 14 קילו לצערי אני לא מצליחה לשמור על המשקל ומתחילה לעלות עליתי כבר 4-5 קילו בדיוק היום אני חשבתי לי על הבוקר מה אני יכולה לעשות על מנת שאחזור לתלם .....יש למישהי רעיון

רחלילי

New member
לשתות המון מים

לא תה לא קפה לא קפאין ולא חלב. לשתות גם כשלא צמאים לשים לידך כוס מיים שתהיה מלאה כל הזמן ולמתאה אחרי שאת שותה ממנה. תתחילי עם זה זה יעשה לך תחושה פחות מלאה בבטן ויותר קלילה וזו ההתחלה... וכמובן לנסות בלי סופגניות.

Hadar p

New member
אני חייבת להגיד/להזהיר בפני דיאטות

בזק למינהם כמו חרמון או הפרדה אבות מזון או לפי סוג דם וכאלו.... הגוף צריך לאכול! הגוף צריך כוח! ואת הכוח הוא מקבל מכל אבות המזון הקיימים! אין ניסים בדיאטה כל הדיאטות המהירות שיורדים בתקופה קצרה המון קילוגרמים סופם בהשמנה כפולה ומכופלת! הגוף צריך לעקל את הדיאטה להתרגל לכמויות קצובות של מזון בזמנים קבועים. אם תעשו דיאטה שאוכלים כל היום כרוב ברגע שתאכלו נגיד כרוב+פרוסת לחם...כבר תראו השמנה...! זה לא חכם! אני מצליחה לשמור על המשקל הקיים כי אני אוכלת נכון! הגוף מקבל את כל מה שהוא צריך ולא לפי תפריט צמוד! אני כבר יודעת מה לאכול ומה הגיוונים! אבל תזהרו מכל הדיאטות המפתות האלו! נכון הייתי רוצה לרדת את ה- 18 ק"ג בחודש ולא בחצי שנה אבל אני כבר שומרת על זה שנה וחצי בלי כל קושי! תזהרו!

לתוכי מתוכיה...

אז ככה: בטח הבנת שחרמון ושות´ זה כסאח וזה מתאים לכל מיני אנשים ויש כאלה שזה לא מתאים להם,הם יורדים מהר וברגע שלא עומדים בתפריט הקיצוני של הפרדת המזונות הם עולים בחזרה... אז קודם תאמרי תודה שלא עלית הכל וגם אין ריבית... שנית אני מציעה לך להתחיל לקזז בכל מיני דברים,לא לפצוח בהכרזות על דיאטה או להתחיל להתעסק באובססיביות במה כן ומה לא...לאכול. לחשוב בריא לאכול הרבה ירקות בתפריט (הרבה מאכלים המובססים על הרבה ירקות עם מעט שמן (רצוי שמן זית א קנולה) להוריד את אחוזי השומן בתפריט (פסטרמות,גבינות שמנות,שמנת,חמאה,מרגרינה...לא להתתנזר כליל אך לדעת שאלו מוקשים...בדרך לירידה במשקל.. לאכול פירות טריים (לפעמים כשבא לי משהו מתוק אני לוקחת תפוח שמה מעל ממתיק מלאכותי נוזלי וקצת קינמון ולמיקרו..גם כל המשרד משתגע מהריח של התפוח וגם אני מקבלת קינוח דל קלוריות,מחמם וטעים) והכי חשוב: צאי להליכה מדי יום או לפחות 3-4 פעמים בשבוע למשך 40 דקות לפחות...זה גם יעשה לך פלאים לגזרה,גם מוסיף הרבה נחת לנפש וגם "מסדר את הראש" מבחינת מסגרת האכילה שבה את נמצאת... מקווה שעזרתי אשמח לעזור עוד.

נופר30

New member
כן

להפסיק עם כל הבישולים( סתאם ) אבל לפני כל ארוחה לשתות לפחות כוס מים ולאכול ממש ממש לאט מה שגורם להרגשת שובע( כי לא משנה כמה תוכלי לא תרגישי שבעה אלא אחרי 20 דקות )

למעלה