אפשר סקר?

Dodo28

New member
הפסקתי לפני 7 שנים לעשות דיאטות

בגיל שש עשרה המשפחה שלי העירה לי שאולי אני קצת מלאה מדי, אז מיד פצחתי בדיאטה ונהפכתי לסופרת קלוריות קשוחה עד גיל 21. יום אחד תפסתי את עצמי ש50 אחוז מזמני אני חושבת כמה קלוריות אכלתי וכמה קלוריות מותר לי עוד לאכול. ומיד הפסקתי עם הדיאטה וזרקתי את המשקל מהחדר שלי... התוצאה תוך שנתיים גזרתי השתפרה פלאים (גנטיקה מוצלחת כנראה) ואני מקפידה על שלוש ארוחות מסודרות ביום. כפגשתי את אישי אכלתי נורמלי רק הכל 1% שומן או פחות, אישי היקר אם זה לא לפחות 5% שומן ורצוי 9% שומן ומעלה לא מכניס את זה הביתה. הייתי בטוחה כשנעבור לגור יחדיו אני אשמין. לא עזר בית דין ורזיתי עוד קצת (או לפחות ככה אנשים טוענים). בסך הכל ב7 שנים עברתי ממידה 40-42 למידה 38-40 בלי לרעוב בלי לחשוב על אוכל יותר... אני דרך אגב נראית הרבה יותר טוב ממה שנראיתי בגיל 16 כשהייתי יותר רזה. כיום כאני רואה שחקנית או דומנית מורעבת בטלוויזיה אני פשוט מעבירה ערוץ לא מסוגלת לראות איך נשים מרעיבות את עצמן זה מכעיס. דרך אגב לצערי הרב אני מכירה יותר מילדה אחת שסובלת מאנורקסיה נברוזה ואין לכם מושג כמה זה שובר את ליבי לשמוע על ילדות יפות ונחמדות שבגלל סטנדרטים מטופשים ולא הגיוניים של מראה הגוף הנשי הורסות לעצמן את החיים! כל כך עצוב.

למעלה