בוקר נפלא לכולכם

דרדרית

New member
../images/Emo39.gifבוקר נפלא לכולכם

הידעתם כמה נפלא לראות את הירח בשעות אלה? כולו עגול וזוהר במלוא הדרו. חבל שלא יכולה לכתוב שיר המתאר את ההרגשה שאחזה בי כרגע כשראיתיו. כן, הירח התגלגל לו מטה לכוון ההפוך מזה שאני רגילה לראותו בבקרים, ועוד כמה דקות ידהה אורו ויחוויר בלהט קרני השמש שתעלינה... אבל בשעה זו של בין...לבין.... ממש מרהיב. שיהיה לכולנו יום מקסים אצה רצה טסה להכנות לקראת עוד יום עמל

odo13z

New member
בקר טוב . לא יכול לפתוח מסרים. ../images/Emo4.gif

כרגיל בימים האחרונים......תפוז כנראה חברה ממשלתית....ולא ידענו. אז נא לא להעלב על אי מענה....ברגע שיישתפר או...
בסיידר ?

odo13z

New member
בקר טוב דרדרית. ../images/Emo13.gif

הבוקר יצאתי לדרך בערך בשעה שראית את הירח אותו תיארת כל כך יפה. באמת היום הוא היה גדול וזוהר מהרגיל. ואני חשבתי שזה רק פרי הדימיון שלי.

אפי 7

New member
דווקא היום יורד גשם ../images/Emo10.gif../images/Emo182.gif|מטריה

ובכל זאת בוקר טוב לכולם. לא, לא נפלתי מהמיטה, אינכם רגילים לראות אותי פה בשעה כל כך מוקדמת. פשוט יוצאת לטיול ל-"יד ושם" בירושלים, ובדיוק נפל יום גשום - לא נורא, כל כך הרבה זמן חיכיתי לטיול זה - ולא משנה מזג האויר - הכל בברכה. שיהיה לכם גם יום מבורך - ותלכו בין הטיפות. אפי

אפי 7

New member
דרדרית ו-odo - בוקר טוב ליחידים

שערים, ולאלה שעדיין לא קמו - התעוררות נעימה ליום חדש.

ע ו מ ר 4

New member
בוקר טוב.

כאן אפור מעורבב עם תכלת שמיים....ועדין אותו ריח של גשם שתלוי באויר. נו שירד כבר. אודו ודרדרית לידיעתכם גם בשעות הבוקר המאוחרות...כמעט צהריים תוכלו לראות את הירח. בטיולי הבוקר שלנו אנחנו רואים אותו...אמנם לא מחייך וזוהר אבל בהחלט קיים. יום נעים לכם באשר הנכם.

p a l o m a

New member
בוקר טוב לכולם.. יורד גשם , נהדר

לא צריך להשקות הצמחים... יום טוב

yuli139

New member
../images/Emo182.gifהיי לכולם.פלומה, הגשם גם

משקה את התריסים בטיפות בוץ.מי נגד ניקוי תריסים ירים יד.

p a l o m a

New member
יולי, בוקר טוב../images/Emo6.gif אם כבר שאלת

אחרי עשרות שנים של נקוי תריסים בשיטה המסורתית.... עליתי על הגג (לפני זה החלפתי את צינור ההשקיה והוספתי לו עוד כמה מטרים...) בקיצור עליתי על הגג באחת בלילה כשכל השכנים מתחתי ישנים והתריסים סגורים.. ופשוט השקתי מלמעלה את התריסים בזרם מים חזק... יצא מדהים תוך 10 דקות התריס היה רחוץ כמו בפסח... אני כל כך מאושררתת.. שונאת תריס מלוכלך ובפרט ש"נכדי המתוקים מדבש" (כן, כן ככה קוראים להם...) נוגעים בתריס ואח"כ עם הילדים המלוכלות מלכלכים לסבתא את הספה... בקיצור יולי .. קל מאד לעשותינו מאושרת... לעת זקנה מצאתי פטנט שממש הוריד לי עול רציני ביותר בראש (המחשבה על כך לוקחת יותר זמן מהנקוי עצמו.. מכירים את זה?...) יום טוב.. זה היה מעשה בשטיפת תריס זז..תריץ רץ..תריס בום.... זה גדול! זה עצום!

vera2

New member
פלומה אין אפס פצצת אנרגיה../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif

p a l o m a

New member
ורה,../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif

נֵנָה

New member
העוזרת שלי היא בעד ניקוי תריסים ../images/Emo3.gif

הדבר הראשון שהיא עושה כשהיא מגיעה בבקר, זה ניקוי התריסים. אני חושבת שאוטוטו הם מתחילים לצחוק מרוב דיגדוגים... לפעמים אני צריכה להחנן בפניה שתעזוב קת את התריסים במנוחה ותקדיש יותר זמן לבית עצמו, אבל היא בשלה "אם אני לא אנקה בכל שבוע, הלילכלוך יצטבר ואז יהיה יותר קשה לנקות ויקח הרבה יותרר זמן..." נו, עם נימוק כזה קשה להתווכח, נכון?

אנימו

New member
ואצלי - העוזרת מתמצאת מאוד בסערות

שעתידות לפרוץ...."לא כדאי לנקות כי יהיו רוחות..." וככה אנחנו מחכים ומצפים לרוחות ממזרח וממערב....והתריסים נראים בהתאם עד שאני מגלה אסרטיביות ומודיעה שיש לנקות גם אם תפרוץ סערה דקה אחרי הניקוי....

yuli139

New member
../images/Emo9.gifפלומה,הבנתי ענין.כדי להקל על

החיים לא נותר לי אלא לקנות גג וכמה מטרים צינור "ובא לציון גואל".

p a l o m a

New member
יולי, אז אם כבר העלת הרעיון..../images/Emo6.gif

מנצלת ההזדמנות (שמים לב שלא כותבת המילה "אני" ?חהחהחה...) ומפרסמת דירת גג למכירה קומה ג' ללא מעלית. כ ח ד ש ה . מיקום מעולה.. נוף מקסים ממש טוסקנה וכו' וכו'... ובסוף הרחוב חורשת אקליפטוס שנשתלו לייבוש ביצה בתחילת המאה הקודמת... אנימו לא תהרוג אותי כי לפני רגע פרסמתי את המרק שכבר הוקרם בנתיים... והיא הריחה את הניחוחות ונהנתה.. ובכן כל הקודם זוכה...

נֵנָה

New member
פלומוש, את צריכה לציין, שבגילנו

המופלג, זה מאד בריא לטפס כל יום במדרגות...

למעלה