בוקר נפלא לכולכם

p a l o m a

New member
בחברת החשמל (סיפרו לי לא../images/Emo140.gif

אחראית לאמת בפרסום...) יצאו בפרוייקט שהעובדים יפסיקו להשתמש במעלית ויעלו ברגל במדרגות. האמת ננה זה רציני עלייה יומיומית במדרגות (3.4 פעמים ביום) עושה עבודה טובה מאד לבריאות. כל הזמן מדברים וכותבים על זה בזמן האחרון. היום הודיעו ש 25% (רק?) של תושבי ארצות הברית שמנים.. וכאן אנחנו אחריהם בצעדי ענק...

נֵנָה

New member
היי כולם ../images/Emo6.gif הנני כאן אתכם. בדיוק

הגעתי לקצה השרשור ואני מגיעה להודעתי מהבקר ותשובתה של פלומה. פלומוש, בודאי שהתכוונתי ברצינות... שעלייה במדרגות מאד בריאה ללב ולמחזור הדם, לשרירי הרגליים ובכלל... וגם לפיגורה
מזל שאין לנו מעלית ואנחנו מטפסים שתי קומות הביתה, אחרת מצבי היה הרבה יותר גרוע...
כשעבדתי, המשרד שלי היה בין המשרדים שלמטה (שרות, מכירות, מחסן חלקים, חנות מפעל, וניהול תחזוקה והיבוא), ומשרדי המזכירות, הנה"ח וההנהלה היו למעלה. כמובן שהיתה מעלית, אבל אני העדפתי תמיד לעלות במדרגות, ועשיתי את זה כמה וכמה פעמים ביום... לאמר את האמת, זה בהחלט תרם לי לבריאות ולפיגורה... וזאת בנוסף לזה שלרוב הייתי כל כך עסוקה, שהייתי מסוגלת לא לאכול בעבודה עד שחזרתי הביתה... מבחינה זו היציאה לגמלאות לא עשתה לי כל כך טוב

נֵנָה

New member
בקר אור כולם ../images/Emo6.gif היי אפי, מה הקפיץ

אותך היום כל כך מוקדם מהמיטה? נכנסתי להסנפה קלה פני שאני יוצאת להרצאות היום. אתמול זרקנו כמה שאריות עוף שנשארו לי משבת האחרונה. חתולה אחת בודדה התנפלה עליהן, "חטפה שוֹק (תרתי משמע
) וברחה"... את היתר מחסלים העורבים הלקחנים שחיים בשכנותנו... המשיכו לבלות בשמחה ובכיף, ומלאו שרשורים לתפארת מועדון הגימלאים העליזים

odo13z

New member
ברכות אפי. נשמח לשמוע רשמים

מהטיול שלך לירושליים. ו....יום של גשם הוא רק סיבה לחגיגה. כי ביום כזה העולם נראה הכי הכי.....לטעמי.

shkedud

New member
בוקר טוב פורום חביב, אצלנו יש עננים

ואולי יהיה גם גשם. שיבוא כבר. אפי - הביקור ביד ושם מרשים מאוד. רק שלא יהיה לכם נורא צפוף. נסיעה טובה יום טוב לכולם

boaz31

New member
עומר-עכוד לא באתי ואני עסוק

בהכנות לעוד יום של התנדבות והפעם עם ביטוח לאומי... יום טוב לכולם ובוקר טוב וקריר

bimbo.

New member
אפי שיהיה לך כיף../images/Emo187.gif../images/Emo183.gif../images/Emo42.gif

maxima

New member
בוקר טוב כולם....גשם....../images/Emo182.gif

אחרי שאמרו אמש בתחזית שהגשם נגמר להיום התחיל לרדת אצלינו גשם ב-4 לפנות בוקר...

odo13z

New member
הייי מקסי. ../images/Emo140.gif

מה שלומך הבוקר ? גם השמש שלך עוד תשוב אני זוכר שאת לא אוהבת מעונן תפצי את עצמך במשו טעים.

maxima

New member
בוקר נהדר אודו....בטח שהשמש תחזור

ומאחר ואני לא מסוכר דווקא אצא לי לטייל בגשם...ואולי גם אשיר....

bimbo.

New member
../images/Emo51.gif יולונת. היום האוטו מתאשפז

ונשמע מה יגיד ד"ר מוסכניק....

odo13z

New member
הייייייייייי../images/Emo55.gif ../images/Emo24.gif ."ערקתי

לרגע לפורום שירה והינה איזו הפתעה נעימה כשחזרתי. אכן אני מצפה לגשם...שיבוא וירטיב..את האדמה הצמאה.

מנורה

New member
בוקר טוב לחברים החרוצים משכימי

הקום ולכל האוהבים לישון ביום גשום זה
אפי טיול מהנה בימבו שה
יבריא במהרה ורדים סחלבים ממש לא משנה כל
מהנה יום קסום לכוווווולם

למעלה