בוקר נפלא לכולכם

shkedud

New member
איך הופכים נסיעה לעבודה לחוויה

מענגת? מאוד פשוט: גלי עטרי, ציפור האבן, פול ווליום ו...שרים מלוא הגרון: "וכשתעוף, תעוף, תעוף תעוף ציפור האבן לא תהיינה מלחמות המזימה והאימה יהיו רק זיכרונות מן השנים העגומות. ומספרים, אז יעלם הרשע ולא ישתלם הפשע בנפאל הרחוקה, הרחוקה. יגיע תור השפע, וגם כל חסרי הישע לא ידעו עוד מצוקה. וכשתעוף, תעוף, תעוף תעוף ציפור האבן, לא תהיינה מלחמות המזימה והאימה יהיו רק זיכרונות מן השנים העגומות. ומספרים, עדיין לא ידוע אם מחר או עוד שבוע בנפאל הרחוקה, הרחוקה. תעוף ציפור האבן, אך תמיד אישה יושבת ולוטשת מבטה. אחחח - חצי אורגנזה. וגם אני רוצה לעווווווף יום נהדר לכם יקיריי

maxima

New member
שקדוד....אז מאופו את כותבת

מהבית מהעבודה או מהאוטו???..
זהו אני תכוננת לצאת לטייל בגשם...
אופס יצאה לה השמש איזה כייףףףףףף ביי נתראה בערב...

shkedud

New member
אני כותבת מכל המקומות בו זמנית

ובעיקר - !!!from the bottom of my heart יום נהדר לך מקסימק'ה

odo13z

New member
הייי ציפור גן עדן.../images/Emo24.gif

איזה שיר נהדר על הבוקר. אהבתי מאוד.

בוקר שקדוד, את מזכירה לי את

ה= Favorite שלי - השיר ששרה מקהלת הגבעתרון "למי אכפת". גם כן שם בפול ווליום וצורח מלא גרון (החלונות סגורים כמובן) בעיקר את הפזמון שכל כך שופע אופטימיות: מה שהיה היה היה כל כך יפה למי איכפת בכלל מה שיהיה? אולי הכל יהיה הרבה יותר יפה אין מה לדאוג עכשיו מה יהיה.

shkedud

New member
יווואוו מיכה../images/Emo24.gif תוך כדי שאני

כותבת לך אני שרה. שתהיה לי בריא

השיר מוקדש לכוווולם

מילים: ואסילי אלפרוב לחן: ג'. פונומרנקו גירסה עברית: יורם טהרלב ואם יבוא היום ואם יבוא היום ונגלה פתאום הכל היה חלום מה שהיה היה היה כל כך יפה למי איכפת בכלל מה שיהיה? אולי הכל יהיה הרבה יותר יפה אין מה לדאוג עכשיו מה יהיה. ואם היום הבא אפור הוא וקשה, ולא יהיה ברור כיצד יוצאים מזה. מה שהיה היה היה כל כך יפה למי איכפת בכלל מה שיהיה? אולי הכל יהיה הרבה יותר יפה אין מה לדאוג עכשיו מה יהיה. ואם מחר כשהאופק יתבהר, אנחנו לא נהיה כבר צעירים יותר מה שהיה היה היה כל כך יפה למי איכפת בכלל מה שיהיה? אולי הכל יהיה הרבה יותר יפה אין מה לדאוג עכשיו מה יהיה. על הספסל נשבה עם שיער שיבה, נשאלה: מה יהיה עם כל האהבה? מה שהיה היה היה כל כך יפה למי איכפת בכלל מה שיהיה? אולי הכל יהיה הרבה יותר יפה אין מה לדאוג עכשיו מה יהיה. מה שהיה... הנה הקיץ תם, הנה החורף בא, האם שוב נפגשה באביב הבא? מה שהיה היה היה כל כך יפה למי איכפת בכלל מה שיהיה? אולי הכל יהיה הרבה יותר יפה אין מה לדאוג עכשיו מה יהיה.

p a l o m a

New member
יש לנו פה אולי מקסימום חמישה../images/Emo8.gif

בחורים.. ואתם מהזה רומנטיים.. לא יאומן... עוד אשנה את דעתי (לטובה..) על "המין החזק"...
כזו רגישות... וואלה...

נֵנָה

New member
יו, אני לא מאמינה שיש עוד "משוגעים"

כמוני ששרים במלוא הגרון עם הרדיו בזמן הנהיגה. ואני חשבתי שאני אחת ויחידה, מזן מיוחד... יש כאלה ששרים באמבטיה, יש כאלה בב"ש, ואני שרה באוטו...
העיקר, לא נפסיק לשייייייר

ובואי אגלה סוד אנימו, ושישאר בינינו

בגמר הטיולים שלי, הייתי משמיע את השיר הזה.

מנורה

New member
אודו צלמתי בסיאטל בגן הבוטני

הפרחים שם כל כך יפים שצלמתי בלי הפסקה מצטערת שלא יכולה לספק את האניפורמציה

maxima

New member
אחרי שהסתכלתי היטב בפריחה...../images/Emo13.gif

לא נרעה לי פעמוני גשם לא יודעת מה זה....

בוקר טוב לכל הגימלים משכימי קום

מה שאות אחת יכולה לעשות, הורדתי את הא' מהמילה וכבר שיניתי את הסטטוס שלכם.

למעלה