ברוך הבא כבוד ראש העיר

• פותח הנושא Mapno
  • פורסם בתאריך

Mapno

New member
האם נכונה השמועה שבריכת מכבי תיסגר?

נאמר לי שבריכת מכבי עומדת להיסגר בגלל שעומדת להיפתח בריכה חדשה בלב הפארק שתהווה תחליף. מישהו יודע אם זה נכון?

../images/Emo39.gif שרשור שאלות לראש העיר ../images/Emo39.gif

ראש העיר רעננה, מר נחום חופרי, יתארח כאן מחר בערב. מוזמנים ומוזמנות להציבשאלות לראש העיר כבר מעכשיו. ----------------- הערה: ייתכן שינוי במועד האירוח בגללי, לא בגלל ראש העיר (מחוייבויות עבודה). אם זה יקרה, איידע כאן על מועד חלופי השבוע. השאלות, בכל מקרה, תקבלנה מענה בארוח.

../images/Emo70.gif דחיית ארוח של ראש העיר, והתנצלות (שלי)../images/Emo70.gif

שלום לכולם/ן, עקב אילוצים מקצועיים שלי, שמונעים ממני להיות באירוח הערב, נדחה הארוח בשבוע. כל השאלות תישמרנה ותועלנה לשרשור הארוח החדש, שיוצב בעוד מס' ימים. אם/ן מוזמנים/ות להמשיך ולהציב שאלות!!! תודה וסליחה, חנה

../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif ראש העיר כאן, יום ג', 11.3, 20.30

אנא המשיכו לשרשר הודעות. מבלי לפגוע בכשרים - יתכן ואדלל קצת דיונים איזוטריים בשרשור האלות על מנת שהשאלות עצמן לא תלכנה לאיבוד. ואתכם הסליחה.
מראש ובדיעבד על הצבת שאלות.

ATAF151

New member
מתי כבר יעיפו את הגברים מבתי הספר שלנו

שוב ושוב אני מתריע להפסיק את העסקתם של גברים כעובדי נקיון בבתי הספר. העיריה לצערי מפסיקה את עבודתם רק בבתי הספר בהם היו פגיעות מיניות בפועל, ובבתי הספר האחרים היא ממשיכה להעסיקם עד שגם בהם קורית פגיעה מינית.

שוב בנושא המשטח בספורטק ברעננה

אמרת לי לפנות אליך שוב אם אני לא רואה התקדמות בנושא אז הנה אני פונה.. מה מעכב את שיפוץ המשטח? תודה

משפצים את העירייה יפה אבל מה עם אוסטרובסקי??

נחום חופרי שלום, השיפוץ בעירייה כל כך יפה ומודרני שאני באמת ובתמים גאה כל פעם שנאי עובר דרכו בדרכי הבייתה. אבל מה עם קצת לשפץ או לנקות בכוח את תיכון אוסטרובסקי? הגיע הזמן להרוס את בית הספר הזה. אבל אם העירייה מעוניינת שהוא יישאר במקומו זה לא סובל דיחוי שיפוץ כללי של המבנה ושירותיו. מבנה מיושן ביותר, מתקלף ומתפורר ומאוד מאוד מלוכלך ומזוהם בפנים. רק לאחרונה כשהגיעה המשלחת של משרד החינוך לבחון את הביה"ס אז הביה"ס התעורר והתחיל לשים ניירות טואלט בשירותים ולנקות הכל כאילו זה היה הבית. כמובן שלאחר יומיים הביה"ס פשוט הפסיק לשים ניירות טואלט לחלוטין והמצב חזר לקדמותו. הקפיטריה במצב שורץ נמלים, מגעיל לשבת. וגם קרו לא מעט מקרים של זוחלים בתוך הקפה והאוכל. בית הספר אינו מתיר שימוש במלתחות של האולם החדש ואנו נאלצים לעמוד בשירותים על נעלינו כדי לא לדרוך על השתן. שלא לדבר על המגרש המכוער שלשחק אי אפשר עליו. נכון...כמה נערים ברבריים אחראיים על המצב, אבל זה לא תירוץ לאיך שתיכון אוסטרובסקי נראה. למה תיכון אביב ומטרו נראים כמו קמפוסים של אוניברסיטה ורק תיכון אוסטרובסקי נראה כמו מצודה בריטית מתחילת המאה? או שהורסים את בית הספר הזה, או שמשפצים אותו.

בי"ס אוסטרובסקי

שלום רב לך, ביה"ס מתוחזק היטב והעירייה עושה מאמצים רבים לשמרו ברמת טיפוח גבוהה. יחד עם זאת, אם יש מיפגע נקודתי - אני מזמין אותך ליצור קשר עם המוקד העירוני או עם מחלקת התברואה בזמן אמיתי, על מנת שיוכלו לטפל במיפגע. תודה על תשומת הלב ועל היותך ה"עיניים" שלנו בשטח, נעשה מאמץ לתקן את כל הדורש תיקון באופן מיידי. בברכה, נחום חופרי.

../images/Emo5.gif מה עושה עיריית רעננה בנושא משען

כידוע לך משען הוקמה כדי לשמש בית לזיקני רעננה!! ועתה עומדת להסגר בגלל בצע כסף!! נא תגובתך בתודה יליד רעננה ואביו בן ה-96 ( מראשוני התושבים וממקימיה)

משען

שלום לך, ראשית, פנינו להנהלת משען ותבענו מהם למצוא פיתרון לקשישים תושבי העיר המאושפזים במשען. בנוסף, קבענו איתם פגישה שנדחתה על ידם למועד שעדיין לא סוכם. מנכ"ל משען הבטיח לי טלפונית, שמעמדם של הקשישים המאושפזים לא ישתנה בינתיים והבהיר שתהליך השינוי הוא ממילא ארוך וארך מספר שנים. אדע יותר לאחר פגישתי איתם. איחולי אריכות ימים מובריאות טובה לאביך, נחום חופרי.

בנוסף

אני רוצה לציין כי בכוונתי לפעול נחרצות לשמירת זכויות הקשישים המאושפזים, בכל דרך העומדת בפני במסגרת החוק והאחריות העירונית.

HayaBee

New member
מר חופרי היקר, אתה לא משער כמה התגאתי ביום א'

ביום א בצהרים מיד בהיפתח הנגר 11, יריד ענק לטובת תושבי שדרות, פגשתי את דניאל דהן, הבחור בעל סופרמרקט בשדרות וכששמע שאני מרעננה לא פסק להלל ולשבח את תושבי העיר ובראשם את מר חופרי ואשתו. היה כל כך מרגש לשמוע אותו. סיפר.....כמה נפלא לראותכם כ-3 פעמים בחודש בבוקר מוקדם לפני 8 באים לערוך אצלו את הקניות ולחזק אותו כתושב שדרות, כמה צניעות ופירגון גם כשמציעים לכם עזרה באריזת המצרכים אתם מפנים אותם ללקוחות האחרים ומסתדרים בעצמכם, הוא היה נרגש כולו וברשותו אני מספרת זאת קבל עם ועדה - חזק ואמץ ראש עירנו, כל הכבוד לך ולאשתך.

חיה, תודה על דבריך

אכן, אני נוהג להגיע מדי פעם לשדרות בימי ו' על מנת לערוך את קניותי, כאות הזדהות עם תושבי שדרות וחיזוק מוראלי לתושבים המצויים שם במתח רב ותחת איום מתמיד. אני רואה בזה מחובתי כאזרח המדינה וכאדם. רבים מתושבי עירינו חושבים ומרגישים כמוני ומצטרפים לנסיעות הללו. בפעם האחרונה בה העמידה העירייה אוטובוס לרשות התושבים המבקשים לערוך קניות בשדרות - התמלא האוטובוס עד אפס מקום ומצטרפים רבים נסעו לבסוף ברכביהם הפרטיים. איש מהם לא ויתר על הנסיעה. אני מזמין את תושבי העיר להמשיך ולנהוג כך. בברכה, נחום חופרי.

סקנדלית

New member
אני ילד בן 11 מבית הספר הדמוקרטי ברעננה

השאלה שלי לראש העיר היא- למה אתה לא נותן לי להשתתף בעדלאידע? אני כבר 5 שנים לומד בבית הספר הדמוקרטי ברעננה ואני מרגיש ילד ככל הילדים ברעננה ואין שום סיבה שבית הספר שלי לא ישתתף בעדלאידע. זה מאוד מעליב ופוגע. איך אתה היית מרגיש במקומי? כל שנה אנחנו עומדים ומסתכלים על העדלאידע ומקווים שאולי בשנה הבאה נוכל להשתתף. עד מתי אני אעמוד שם? עד כיתה י"ב?? תחשוב שהיו אומרים לך שבעוד שבוע בית הספר שלך שלמדת בו מכיתה א' עומד להיסגר. אחרי שאומרים לך שהמצב קשה ואתה הולך להפגנות ואם בית הספר שלנו ייסגר אז לא יהיה לנו איפה ללמוד כי אנחנו מאמינים בדרך שלנו ואני לא מאמין שאף ילד מבית הספר שלנו יעבור לבית ספר רגיל. בבקשה תעזור לנו!!!

סקנדלית

New member
חופרי- אני רוצה שתדע שפגעת בי מאוד

ענית לכולם ולי לא אמרת אף מילה. אני כתבתי לך כמה זה כואב לי שאתה לא מרשה לנו להשתתף בעדלאידע אבל אני רואה שזה פשוט לא מעניין אותך. אולי אם הייתי הבן שלך או הנכד שלך אז העצב שלי כן היה מעניין אותך. אתה יודע מה חופרי? אני לא חושב שאני רוצה לגור בעיר הזאת בכלל. בכבוד רב-ילד פגוע.

ילד חמוד, חופרי ענה כאן על העדלאידע

ומילה אישית ממני: בגילך, אתה אמור להיות ב- 23.00 במיטה, באופן מאוד לא דמוקרטי. לא בפורום של מבוגרים ולא להתעסק בפוליטיקה של מבוגרים. חבל שהוריך מאפשרים לך את זה.

למעלה