ברוך הבא כבוד ראש העיר

• פותח הנושא Mapno
  • פורסם בתאריך
חנה, נראה לך שילד חמוד כתב את הנ"ל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שמת לב איך הורי הדמוקראטי- הציפו את חופרי בשאלות חוזרות ונשנות...ממש אינתיפדה אינטרנטית... להרגשתי - הילד הנ"ל עבר את גיל שלושת העשורים... בד"כ תגובות ילדים, מרגשות אותי עד דמעות...ולמקרא תגובה זו...? - מה אומר לך...? לא הצלחתי להשתחרר מההרגשה שזה לבטח אחד ההורים...ובטוחני, שאם חופרי היה חושב, שזה אכן ילד בן 11 - הוא היה עונה לו ראשון לפני כולם...

igalsapir

New member
פשוט אין לשאלות הללו תשובה טובה

אף אחד מאיתנו לא יודע מי כתב את השאלה, אבל זה כלל לא רלוונטי. אם השואל אכן היה ילד אז יש תשובה? אם מבוגר היה שואל את זה, אז היתה תשובה? דווקא נראה שהשאלות שלא נענו הן כאלה שפשוט אין עליהן תשובה כמו השאלה על ה"אליטיזם" בהמשך. מי שלא עונה, אולי פשוט אין לו מה לענות, ומי שמסתתר מאחורי פורמליסטיקה עשוי לפספס את המהות.

Jab2

New member
אנחנו כן יודעים מי כתב את השאלה

מיקי בת 40. וכל זה כתוב בכרטיסה האישי. לא תלמיד (ואם כבר תלמידה
) ולא נעליים... פאתט, כמו שאומרת ההיא מארץ נהדרת.

סקנדלית

New member
אני מציעה לכל המפקפקים להירגע

אני בעלת הכרטיס ואני אימו של הילד. ניסינו לפתוח לו כרטיס משלו אבל לא הצלחנו ולכן הוא כתב את שאלתו אל מר חופרי תחת הכרטיס שלי ובמיוחד ציין בכותרת שהוא ילד בן 11 כדי שתבינו שהוא משתמש בכרטיס של אמא שלו. היינו תמימים? כנראה. אני לא כותבת כאן למרות שיש לי הרבה מה להגיד בעניין מכיוון שאני לא אוהבת את הסגנון ואת אוירת הציניות והעוינות שיש למנהלת ולחבריה כלפינו, בלי שום סיבה אמיתית. בית הספר שלנו מיום הקמתו עשה ועושה רק טוב ובמאמצים וקשיים מאוד גדולים. אני אישית נפגעת כאשר מתייחסים אל הדבר הזה שבו אני משקיעה כה רבות בזלזול שכזה. כל מי שעדיין חושב שרימו אותו מוזמן לבקר בחטיבה הבוגרת של בית הספר שלנו ולפגוש את הבן שלי ואף לשאול אותו מי שאל את חופרי בעניין העדלאידע ובכלל- הוא או אני. ויותר אני לא מתכוונת לדון בעניין הזה. זה פשוט מביך.

Jab2

New member
../images/Emo196.gif

ועל כך אמרו חכמינו: ההבחנה "נמצאת בפרטים הקטנים"... וכל המבין יבין.
מאחלת לך ולכל ההורים בהצלחה בקיום בית ספר דמוקרטי, ואם הנושא בוער בליבכם אז אחת כמה וכמה. הביטי: אני יודעת שאין דבר רע בקיום בית ספר שכזה, אשמח לראות ערכים המוקנים לילדיכם כמו בכל בית ספר ציבורי ואולי אף יותר, על שום דגל הדמוקרטיות. ובלי שמץ עוינות. אמנם עד היום לא שמעתי על פעילויות שיזמתם למען הקהילה ולמען המדינה, אך אולי זה בגלל שאיני ב"קליקה". עם זאת, אתם פשוט מתישים. כבר אין כח לקרוא מה שאתם כותבים. ממש לא נעים לי לומר, אבל האם שמתם לב כי ההתפלספויות שלכם לא מביאות לשום תוצאה? ברצינות... זה מדהים. אני קוראת כל מה שנכתב כאן על ידיכם, ומבחינה רק בזריית חול בעיניים... ושוב המבין יבין... ועוד: אני כל כך נדהמת מהכוחניות הרבה שאתם מפעילים על ראש העיר כאילו הוא השטן בהתגלמותו. כך שאם עד עתה הייתי "על הגדר", כעת רכשתם לכם מתנגדת נוספת (ודווקא לא מ"הגדה הדרומית"
) האמת? צריך לעשות טעויות רבות בכדי לגרום לאדם שעד לפני שבוע לא ידע עליכם דבר - להתנגד נחרצות להעברת כסף ו/או מבנה לביה"ס הדמוקרטי ברעננה. אולי תנסו לקיים דיאלוג מתוך כבוד עם העירייה? ואם באמת ובתמים ניסיתם ולא צלח, אולי תנו קצת יותר כבוד להחלטותיה? בהצלחה

והמבין יבין. משפט כזה הוא זריית חול בעיניים.

מרמז שיש מידע, אבל לא אומרים מה. אם יש מידע, בבקשה לחלוק אותו. אם אין, ויש דעות, בבקשה לציין "לדעתי" אני לא אוהב מניפולציות, אני לא אוהב שאנשים מציגים דעות בתור עובדות, אני כן אוהב שמציגים בפני מידע, ומניחים שאני מספיק אינטליגנטי כדי לקבל החלטות ולגבש דעות. כזה אני. ובענין המשפט האחרון: "אם באמת ובתמים ניסיתם ולא צלח, אולי תנו קצת יותר כבוד להחלטותיה?" החלטות של רשות אינן דווקא תוצר של איזה צדק אבסולוטי. גופים פוליטיים הם לא רק משרתי אזרח מקצועיים. לצערי. לכן אם יש קבוצה שיש לה אג'נדה שונה מזו של הרשות, מה היא תעשה?

Jab2

New member
דעתך היא שאני היא שזורה חול בעיניים...

המממ... הנה עוד התפלספות על זוטות... איש יקר הקשב נא: איני מאכילה בכפית אנשים מבוגרים, עליך פשוט לדעת כיצד לערוך חיפוש פה בתפוז, ולגלות - או שמא לא לגלות, תלוי כמובן מה היא משנתך
- כי שתי הפניות דומות להפליא בצורת תחבירית... מניפולציה היא לומר שמישהו אחר עושה מניפולציה... אך מידע לא יוצג פה כי יחשב כ"אאוטינג" ל"סקנדלית" והדבר מנוגד לחוקי תפוז. אז במטטוא ממך, עשה חיפוש (בוודאי יש לך זמן פנוי כיוון שהיום קראתי את העיתון המקומי וגיליתי שברוב חוצפתכם אתם ממשיכים וממשיכים להפגין ואפילו מביאים את ילדיכם "ללמוד" מול העיריה
). עובדה או לא עובדה? שכל אחד יחליט לעצמו... זו הרי המטרה. בעניין גיבוש דיעות... אפילו אני קראתי את בקשותיכם מעל גבי הפורום לראשונה - וראה זה פלא, לאור מעשיכם כאן ואישית אל ראש העיר, החלטתי להתנגד בצורה נמרצת לבית ספר דמוקרטי. זו ההצלחה שלכם? מוזר משום מה ששום מאבק אחר לא גרם כאן לכזה אנטי נגד קבוצת ההורים שלכם, אבל מאבקכם גרם לכך ועוד איך. אבל שמע... המשיכו לעשות את שאתם עושים... אולי נראה לכם שאין מה להפסיד, אבל את דעת הקהל שלי, של משפחתי, של דיירי הבניין שלי - כבר הפסדתם. ולזה נקרא הצלחה! משפטך האחרון "החלטות של רשות אינן דווקא תוצר של איזה צדק אבסולוטי. גופים פוליטיים הם לא רק משרתי אזרח מקצועיים. לצערי. לכן אם יש קבוצה שיש לה אג'נדה שונה מזו של הרשות, מה היא תעשה"? הוא ממש מדהים בעיני...
הוא רק מוכיח לי עד כמה דמוקרטיה רחוקה מכם שנות אור, האם זו סתם מילה יפה שתלויה על הקיר? האם אינכם מבינים את משמעותה...?
חחחחחחח..... חופרי נבחר על ידי התושבים בצורה דמוקרטית. ולכן העירייה פועלת על סמך המצע שהציג. ברור כי כל אחד מבקש את הטוב בעיניו, לעיתים הדבר משתלב עם החלטות ראש העיר ולעיתים לא. אך הקשב שנית: הוא נבחר בצורה דמוקרטית... חחחחח.... אתה אומר שהאג'נדה שלכם שונה (באמת לא שמתי לב
) - אולי תקחו נשימה ארוכה ותחשבו על פיתרון אחר? תשכרו מבנה אחר, בקשו לשנות את התייחסות משרד החינוך אליכם, או אולי... שומו שמים... שלחו את ילידכם לחינוך הציבורי!!! ואם אתם רוצים לשנות, שנו מתוך המערכת ולא מחוצה לה. את האופציה להפגין כבר יישמתם לאורך ולרוחב... לא צלח. ראש העיר מאמין גדול בחינוך הציבורי וכמו כן העירייה אומרת שיש עוד 5קבוצות הורים שביקשו עוד לפניכם להקים בית ספר כזה או אחר. לא שפתאום השתנתה המדיניות... היא פשוט לא היתה שם גם קודם. אז לשאלתך מה תעשו? חישבו על פתרון אחר! לא תמיד אנו מקבלים מה שאנו רוצים... האם גם בבית הספר שלכם ילדים תמיד שומעים "כן"??? אני עד כדי כך לא מבינה אתכם. האם כל אחד שמבקש "חינוך בשיטת ההוא וההיא" יקבל הכרה וכסף מהעירייה? היכן עובר הגבול? ואם אני רוצה מחר להקים "בית ספר דובר ספרדית" האם אקבל כסף מהעירייה? וממשרד החינוך הכרה? ואם אני רוצה להקים "בית ספר הפועל על משנתו של סוקרטס"... חחחחחחחח.... הגם אז אקבל כסף מהעיריה? והכרה? ואם אקבל כסף - האם עדיין אוכל להיקרא כמו שאני רוצה, להפעיל תוכנית לימוד כמו שאני רוצה, ולשלוט לחלוטין בחומר הלימוד? ואם לא - עד כמה אהיה מוכנה שהמדינה/עירייה תתערב בתוכנית? ובמספר התלמידים לכיתה? ברור לי שאתם חינוך פרטי. יש לכם שיטה, יש לכם תוכנית. שיהיה בהצלחה - אך לא מכספי.

igalsapir

New member
אם אינך מבינה אנסה להסביר

בית הספר שלנו משרת 140 ילדים והוא בסכנת סגירה. בית הספר מסוגל לגדול בלמעלה מ-30 ילדים מדי שנה וזה הוכח ב-5 השנים האחרונות ברשימות המתנה ארוכות. הסיבה היחידה שבגללה אנחנו לא גדלים בקצב הזה זה בגלל שאין לנו מבנה מתאים מבחינת היעוד. זו גם הסיבה היחידה שלא קיבלנו הכרה של משרד החינוך. זו לא פרשנות שלי - זה מה שאמר השופט בהחלטה של ועדת הערר של משרד החינוך. בתי ספר קטנים הרבה יותר הוקמו וקיבלו הכרה, גם ברעננה. איני אומר את זה נגדם, אלא רק בשביל להסביר לך שבית הספר שלנו הוא הרבה יותר גדול ממה שצריך בשביל לקבל הכרה והבעיה היחידה היא חסרונו של מבנה. תקציב החינוך של ילדינו הולך מדי שנה לעיריה וילדינו לא רואים ממנו אגורה שחוקה אחת. זה לא רק כספך, זה כספי כולנו והילדים שלנו לא מקבלים את חלקם בניגוד לכל השאר. אנחנו יודעים שחופרי נבחר בצורה דמוקרטית לשרת את התושבים. אותנו ואת ילדינו הוא לא משרת נאמנה בתחום החינוך מזה חמש שנים ועל זה אנחנו מתרעמים. אפילו לעדלאידע לא מכניסים את ילדינו בכל הזמן הזה. כל עוד הייתה לנו דרך להמשיך להתקיים, חרקנו שיניים והמשכנו גם במו ידינו וגם במו כספינו. בנינו, הקמנו, סיידנו, שילמנו - עשינו מה שיכולנו. עכשיו, כשגבינו צמוד לקיר, אין לנו דרך אחרת אלא לנהל את המאבק - בצורה חוקית ודמוקרטית. אני מקווה שזה מסביר, לפחות במעט, את המצב. אני גם מקווה שאת מבינה יותר טוב את הלגיטימיות של הדרישות שלנו ושל המאבק שלנו. לבסוף, אני מקווה שתשני את דעתך ותתמכי גם במאבק שלנו.

yoshuben

New member
../images/Emo2.gif תמי למה לך להצתרף למחנה הציני ??

במידה שאת באמת רוצה להכיר את הילד החמוד ,את מוזמנת להשתחרר מהגישה הצדקנית והחנופה לראש העיריה ולפנות אלי כדי להסדיר לך פגישה.

מה יהושוע? הילד החמוד זה הנכד שלך...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ואם כן, למה נשאר ער עד לשעה 11 בלילה...
לא חראאם... מה? אין בבית גבולות...
לגבי חנופתי לראש העיר - בוא ואספר לך מעשה שהיה כך היה... - הבן הקטן שלי, עשה עבודה על אתרים היסטוריים בעיר רעננה. הוא ביקש לראיין את ראש העיר. שלחנו לחופרי מייל ותוך יממה הוא חזר אלינו בטלפון וקבע לנו ראיון ליום המחרת. נדהמת מההיענות הזריזה ואמרתי לראש העיר, שכל פגישה שאני קובעת עם ראש העיר נקבעת רק דרך מזכירתו, לסדר זמן של שבועיים ומעלה- ואיך זה שעם הילד הוא קובע מיד ובמקום?! ראש העיר ענה לי, שילדים אצלו הם במקום הראשון...ומכאן מסקנתי לגבי אי ההיענות של ראש העיר לשאלתו המתמיהה של "הילד החמוד"... והיות וחוץ ממך כל ההורים בדמוקראטי מופיעים בניק עלום שם - אני משוכנעת שהיו אלה שניים שלושה הורים שגלשו והציקו בשאלות חוזרות לראש העיר. למיטב הבנתי , הרי שראש העיר, משיקולים שלו - החליט שלא להכיר בבי"ס דמוקראטי ללא הכרה של משרד החינוך...אני יכולה להבין מהיכן גישתו נובעת. כמו גם, אני מאמינה שיש להיות עקביים ודבקים במה שלדעתינו טוב לילדינו...אני רק מציעה לעשות זאת בדרך נאותה ומכובדת... - ואם לזאת אתה קורא חנופה - שיבושם לך...
- חנופה לשמה אנו רואים בין החברים במפלגות השונות - כמו בין החברים במפלגת העבודה ברעננה...נכון...
יהושוע, היות ואני מכירה ומוקירה אותך - אל נא תמשוך אותי לכיוונים ששנינו נצטער עליהם... תבורך- תמי

igalsapir

New member
יש לי הצעה...

אתם מתעסקים בטפל במקום בעיקר. כל החשדנות שלכם רק מעידה על חשיבה שלילית. אני לא יודע אבל אני מנחש שאמא כתבה את השאלה בשם בנה ואחר כך נעלבה בשמו כי לא קיבל תשובה. יש לי הצעה שתחזיר אותנו לשאלה המקורית - אני אמצא ילד בן 11 בבית ספר "מרחב" ששואל מדוע ראש העיר לא מרשה לבית הספר להשתתף בעדלאידע ואתם תדאגו לכך שראש העיר יענה לו כאן. אם אכן הילדים אצלו קודמים לכל, מדוע שלא יענה? תגיבו אם אתם מסכימים. יש גם פתרון עוד יותר פשוט. אם אתם לא משוכנעים שיש ילדים בני 11 בבית ספר שרוצים להשתתף בעדלאידע, אני מזמין אתכם לבקר בבית הספר, לשאול את הילדים אישית ואז לדווח כאן לכולם מה היו התשובות. אגב, אם כולכם יודעים מי כתב את זה, אז לשם מה הטענות לגבי ההסתתרות מאחורי ניקים עלומים? הנה, אני איני מסתתר מאחורי ניק עלום וגם אני לא מרגיש שקיבלתי תשובה אמיתית. איני מכיר חוק שאומר שבתי ספר שאינם מוכרים אינם יכולים להשתתף בעדלאידע. מי שמכיר חוק כזה שיגיד מהו. אני משוכנע שזה רק ענין של רצון טוב של הגוף המארגן. אם ראש העיר היה באמת דואג לילדים הוא היה מאפשר את זה ולילדים היתה שמחת פורים מלאה בפעם הראשונה מזה חמש שנים. חבל שאתם כל כך עסוקים בהתנצחויות מחוכמות שאת הילדים שכחתם. במקום להתנצח כאן אם קהילת בית הספר הדמוקרטי היה עדיף אם גם אתם הייתם פונים לראש העיר ומבקשים ממנו לשמח את הילדים. נדמה לי שזה שהם לומדים בבית ספר דמוקרטי לא אומר שלא מגיע להם לשמוח. שמעתי שזו זכותו של כל ילד - או שגם על זה יש לנו אי הסכמה?

igalsapir

New member
מענין איך מול האמת אין לכל הציניקנים מה לומר

אני שמח ומודה למיקי על כך שהסכימה "להחשף" כאן לבושתם של כל הציניקנים שפיקפקו באמיתיות השאלה שבאה מבנה. אגב, בנה עדין לא קיבל תשובה לשאלתו. אולי העדיפות שראש העיר נותן לתשובות לילדים גם היא נמנעת מילדי הדמוקרטי. מרוב שאנחנו "אליטיסטים" לילדים שלנו אסור לצעוד בעדלאידע מזה חמש שנים או לקבל תשובות לשאלותיהם. אני חוזר על השאלה המקורית כדי, אולי, סוף סוף לקבל תשובה מחופרי או מאלה שמצדדים בהחלטתו: מדוע לא יכולים לשתף את בית ספר מרחב בעדלאידע כבית ספר אורח? איני מכיר חוק שאומר שבתי ספר שאינם מוכרים אינם יכולים להשתתף בעדלאידע. מי שמכיר חוק כזה שיגיד מהו. אני משוכנע שזה רק ענין של רצון טוב של הגוף המארגן. אם ראש העיר היה באמת דואג לילדים הוא היה מאפשר את זה ולילדים היתה שמחת פורים מלאה בפעם הראשונה מזה חמש שנים. על תשכחו את הילדים. אני מבקש מכולם לפנות לראש העיר ולבקש ממנו לשמח את הילדים. זה שהם לומדים בבית ספר דמוקרטי לא אומר שלא מגיע להם לשמוח. זו זכותו של כל ילד. אני מקווה שלפחות על זה יש לנו הסכמה.

נו באמת...מי שלא משתתף בעדלאידע - אין לו שמחת

חג...
כל ארבעת ילדיי , שהשתתפו בעדלאידע - (בכיתה ד' אם אני לא טועה )- לא שמחו יתר על המידה...חלקם אף סבלו מעצם ההשתתפות בעדלאידע... העדלאידע זו חגיגה לעיניים של מי שצופה מהצד במצעד... לקחתם את זה רחוק מאוד...הילדים שלכם, כמו רוב ילדי ישראל - לא יסבלו מחסך עדלאידע... לפחות, לדעת ילדיי - זה שילדיכם אינם משתתפים באירוע- ייחשב רק לטובתם... אגב, ראיתי אתכם במירוץ היום - נראיתם טוב...ואגב, צבע ירוק הולם אתכם מאוד. רק שאלה קטנה: לא הפריע לכם לרוץ עם שלטים ביד...

igalsapir

New member
מי שלא רוצה להשתתף, שלא ישתתף - אנחנו רוצים

הילדים שלנו שמחים, אבל בגלל העיריה שימחתם אינה שלמה וזה מה שכתבתי. זה שאומרים להם שאינם יכולים לצעוד יחד עם כולם, זה פוגע בשימחתם ואם היית מסתכלת עמוק בלב היית מודה שגם לך ולילדיך זה היה גורם צער. אם עדלאידע זה כל כך רע לילדים, אז למה את לא מוחה על קיומה? העיריה משקיעה את כספנו, זמן של הרבה אנשים, סוגרת את כל העיר בשביל משהו שהוא כולו לטענתך בלתי נחוץ ומזיק לילדים - איפה המחאה שלך נגד העוול הזה? ראש העיר יודע שהוא גורם נזק לכל הילדים הללו? בניגוד להמלצת ילדיך הילדים של בית הספר הדמוקרטי דווקא רוצים להשתתף בארוע הזה. אולי זו עוד עדות להבדלים בהשפעות של מערכות החינוך השונות, ואולי זה סתם הבדל בין הילדים שלך לאלה של בית הספר. אגב, שוב לא עניתם, לא את ולא חופרי, על השאלה המהותית של הילד של מיקי - אולי אין לכם מה לענות? העובדות הן פשוטות: - העיר משקיעה ומקיימת את הארוע כי רוב מוחלט בעיר חושב שזה טוב לילדים ולעיר. - אנחנו מסורבי השתתפות מזה חמש שנים ללא שום סיבה אמיתית אני חוזר על השאלה המקורית כדי, אולי, סוף סוף לקבל תשובה מחופרי או מאלה שמצדדים בהחלטתו: מדוע לא יכולים לשתף את בית ספר מרחב בעדלאידע כבית ספר אורח? איני מכיר חוק שאומר שבתי ספר שאינם מוכרים אינם יכולים להשתתף בעדלאידע. מי שמכיר חוק כזה שיגיד מהו. אני משוכנע שזה רק ענין של רצון טוב של הגוף המארגן. אם ראש העיר היה באמת דואג לילדים הוא היה מאפשר את זה ולילדים היתה שמחת פורים מלאה בפעם הראשונה מזה חמש שנים. על תשכחו את הילדים. אני מבקש מכולם לפנות לראש העיר ולבקש ממנו לשמח את הילדים. זה שהם לומדים בבית ספר דמוקרטי לא אומר שלא מגיע להם לשמוח. זו זכותו של כל ילד. אני מקווה שלפחות על זה יש לנו הסכמה. אמשיך לחזור על השאלה עד שאקבל תשובה. זה שעדיין לא עניתם זו תעודת עניות לעמדתכם. אגב, לעניות דעתי גם מגיעה למיקי התנצלות על כל החשדות שהופנו אליה והופרכו לחלוטין. זה קורה שטועים, אבל לפחות תתנצלו.

את לא תמשיכי לחזור על השאלה

כי הצבת שאלה הרבה פעמים (גם אם בוריאציות שונות) היא הצפה, שהיא עבירה על כללי הפורומים. זוהי אזהרה ראשונה. פעם שניה מחיקה. פעם שלישית חסימה. דמוקרטיה, YOU KNOW, יש חוקים
אני מבקשת להפסיק את זה.

igalsapir

New member
לאיים עלי כך זו רודנות - חוצפה!

לא הצפתי את הפורום ונסיון ההשתקה הזה, עוד בשם הדמוקרטיה, הוא הדגמה של רודנות לשמה. לאורך ההיסטוריה רודנים ידעו היטב לנצל את חוקי המשחק הדמוקרטי לטובת כפיית עמדותיהם. אני רק מקווה ש"הרוב הדומם" גם רואה את חוסר ההגינות באופן שבו את מאיימת עלי. במקום לאיים - מדוע כמנהלת הפורום ומארחת ראש העיר את לא דואגת שהוא יענה על שאלות ההמשך הטבעיות לתשובותיו הלקוניות? לא ראש העיר ולא את לא עניתם לי ואינכם מוכנים אפילו להודות שאין לכם תשובה לשאלתי. אם את מסכימה שאין מניעה חוקית להשתתפותינו אז אני מצפה ממך כאדם עם יושרה לדרוש את שיתופינו בעדלאידע. אז מה את אומרת?

השאלות חוזרות על עצמן

כללי הפורומים בכלל והפורום הזה בכללם, ברורים: איסור הצפה. העמדת שאלה שוב ושוב היא הצפה. אני מבקשת לנהוג לפי כללי הפורום ולהוריד באותה הזדמנות את ההתקפה האובססיבית של מסרים דומים או זהים, ככלל. תודה ושבת שלום.

igalsapir

New member
הפוסל, במומו הוא פוסל...

אנחנו כולנו נוהגים על פי כללי הפורום והשאלות חוזרות רק כדי לקבל לפחות תשובה אחת שטרם הגיעה. אם לרצון ולמאמצים שלנו לטובת ילדי רעננה כדי שיהיה בעירנו בית ספר דמוקרטי את החלטת לקרוא "אובססיבי" זה רק מצביע על האובססיביות שלך כנגדנו (וככל הנראה, כנגד כל דבר שהוא לא על דעתך). האמת, די מוזר לנהל דו שיח עם אנשים שפוסלים שיטה חינוכית מבלי להכיר את העקרונות עליהם הוא מבוסס. דיברתם על עלויות, על "אליטיזם" עלק, רק על חינוך לא העלתם ולו טיעון אחד. אין לכם תשובות לשאלות, והטיעונים שלכם ריקים מתוכן. חבל רק שהריקנות הרעיונית הזאת מהדהדת בקול כל כך רם.

יגאל, יש לך בעייה בהבנת הנקרא...

אתה מתבקש לקרוא שוב ואולי שוב נוסף...אולי תמצא שלא כתבתי שהעדלאידע זה עוול, רע ומזיק לילדים... אמרתי, שילדיי לא אהבו להשתתף באירוע: שני בניי סבלו מעצם ההשתתפות ושתי בנותיי היו מותרות על התענוג... ואני צפיתי מהצד והתמוגגתי מהנאה...?SO יגאל, אתה מפנה אלי ואל ראש העיר שאלה בנשימה אחת: "אגב, שוב לא עניתם, לא את ולא חופרי..."- אני מודה לך על הכבוד. אך אני לא דוברת של ראש העיר-(הלוואי והייתי...) וראש העיר לא משתף אותי בהחלטות שלו-(הלוואי והיה...). ואני שואלת ברצינות- האם השתתפות ילדיכם בעדלאידע יעשו את ההבדל...
האם זה כל מה שעומד על הפרק מבחינתכם...
והיה כי כן, אשמח להפגש עם הילדים שלכם... ואם אשתכנע שזהו כל רצונם ולא רצונכם. -מבטיחה, - אלחם למענם להשתתף בעדלאידע

למעלה