דעתך היא שאני היא שזורה חול בעיניים...
המממ... הנה עוד התפלספות על זוטות... איש יקר הקשב נא: איני מאכילה בכפית אנשים מבוגרים, עליך פשוט לדעת כיצד לערוך חיפוש פה בתפוז, ולגלות - או שמא לא לגלות, תלוי כמובן מה היא משנתך
- כי שתי הפניות דומות להפליא בצורת תחבירית... מניפולציה היא לומר שמישהו אחר עושה מניפולציה... אך מידע לא יוצג פה כי יחשב כ"אאוטינג" ל"סקנדלית" והדבר מנוגד לחוקי תפוז. אז במטטוא ממך, עשה חיפוש (בוודאי יש לך זמן פנוי כיוון שהיום קראתי את העיתון המקומי וגיליתי שברוב חוצפתכם אתם ממשיכים וממשיכים להפגין ואפילו מביאים את ילדיכם "ללמוד" מול העיריה
). עובדה או לא עובדה? שכל אחד יחליט לעצמו... זו הרי המטרה. בעניין גיבוש דיעות... אפילו אני קראתי את בקשותיכם מעל גבי הפורום לראשונה - וראה זה פלא, לאור מעשיכם כאן ואישית אל ראש העיר, החלטתי להתנגד
בצורה נמרצת לבית ספר דמוקרטי. זו ההצלחה שלכם? מוזר משום מה ששום מאבק אחר לא גרם כאן לכזה אנטי נגד קבוצת ההורים שלכם, אבל מאבקכם גרם לכך ועוד איך. אבל שמע... המשיכו לעשות את שאתם עושים... אולי נראה לכם שאין מה להפסיד, אבל את דעת הקהל שלי, של משפחתי, של דיירי הבניין שלי - כבר הפסדתם. ולזה נקרא הצלחה! משפטך האחרון "החלטות של רשות אינן דווקא תוצר של איזה צדק אבסולוטי. גופים פוליטיים הם לא רק משרתי אזרח מקצועיים. לצערי. לכן אם יש קבוצה שיש לה אג'נדה שונה מזו של הרשות, מה היא תעשה"? הוא ממש מדהים בעיני...
הוא רק מוכיח לי עד כמה דמוקרטיה רחוקה מכם שנות אור, האם זו סתם מילה יפה שתלויה על הקיר? האם אינכם מבינים את משמעותה...?
חחחחחחח..... חופרי נבחר על ידי התושבים
בצורה דמוקרטית. ולכן העירייה פועלת על סמך המצע שהציג. ברור כי כל אחד מבקש את הטוב בעיניו, לעיתים הדבר משתלב עם החלטות ראש העיר ולעיתים לא. אך הקשב שנית: הוא נבחר בצורה דמוקרטית... חחחחח.... אתה אומר שהאג'נדה שלכם שונה (באמת לא שמתי לב
) - אולי תקחו נשימה ארוכה ותחשבו על פיתרון אחר? תשכרו מבנה אחר, בקשו לשנות את התייחסות משרד החינוך אליכם, או אולי... שומו שמים... שלחו את ילידכם לחינוך הציבורי!!! ואם אתם רוצים לשנות, שנו מתוך המערכת ולא מחוצה לה. את האופציה להפגין כבר יישמתם לאורך ולרוחב... לא צלח. ראש העיר מאמין גדול בחינוך הציבורי וכמו כן העירייה אומרת שיש עוד 5קבוצות הורים שביקשו עוד לפניכם להקים בית ספר כזה או אחר. לא שפתאום השתנתה המדיניות... היא פשוט לא היתה שם גם קודם. אז לשאלתך מה תעשו? חישבו על פתרון אחר! לא תמיד אנו מקבלים מה שאנו רוצים... האם גם בבית הספר שלכם ילדים תמיד שומעים "כן"??? אני עד כדי כך לא מבינה אתכם. האם כל אחד שמבקש "חינוך בשיטת ההוא וההיא" יקבל הכרה וכסף מהעירייה? היכן עובר הגבול? ואם אני רוצה מחר להקים "בית ספר דובר ספרדית" האם אקבל כסף מהעירייה? וממשרד החינוך הכרה? ואם אני רוצה להקים "בית ספר הפועל על משנתו של סוקרטס"... חחחחחחחח.... הגם אז אקבל כסף מהעיריה? והכרה? ואם אקבל כסף - האם עדיין אוכל להיקרא כמו שאני רוצה, להפעיל תוכנית לימוד כמו שאני רוצה, ולשלוט לחלוטין בחומר הלימוד? ואם לא - עד כמה אהיה מוכנה שהמדינה/עירייה תתערב בתוכנית? ובמספר התלמידים לכיתה? ברור לי שאתם חינוך פרטי. יש לכם שיטה, יש לכם תוכנית. שיהיה בהצלחה - אך לא מכספי.