סקר סתם שאלה- מי לדעתכם יותר מושך- יו לאורי או ד"ר האוס? דרך אגב- תאחלו לי מזל טוב- אני מאוהבת...
B belle21 New member 28/1/06 #1 ../images/Emo39.gifסקר סתם שאלה- מי לדעתכם יותר מושך- יו לאורי או ד"ר האוס? דרך אגב- תאחלו לי מזל טוב- אני מאוהבת...
../images/Emo39.gifסקר סתם שאלה- מי לדעתכם יותר מושך- יו לאורי או ד"ר האוס? דרך אגב- תאחלו לי מזל טוב- אני מאוהבת...
H Hieros Gamos New member 28/1/06 #2 אני לא מכירה את יו לאורי אז זה די בעייתי... אבל אני אוהבת את האוס. הוא כה גראמפי וציני ויש לו מקל!!
ק קדחת בצנצנת New member 28/1/06 #3 יו לורי, כי בריטים זה סקסי והוא נראה יותר צעיר במציאות. הוא גם הרבה יותר נחמד במציאות.
מ מאוהבת לנצח New member 28/1/06 #4 אני מעדיפה את שניהם../images/Emo204.gif כי: א.יו לאורי הוא נורא מצחיק במציאות חח איזה קורע היה הקטע של הפתקים בגלובוס הזהב ב.האוס מצחיק גם..יש לו יציאות מצחיקות כאלה הוא גם חכם..
אני מעדיפה את שניהם../images/Emo204.gif כי: א.יו לאורי הוא נורא מצחיק במציאות חח איזה קורע היה הקטע של הפתקים בגלובוס הזהב ב.האוס מצחיק גם..יש לו יציאות מצחיקות כאלה הוא גם חכם..
H Hieros Gamos New member 29/1/06 #7 אכן. יש לו גיבסון לאס פול. גם אני רוצה! ויש לו שיר שנקרא the spermsponge...אהמ..
H Hieros Gamos New member 29/1/06 #9 תמונה שלו מנגן שמצאתי איפשהו. הוא מנגן שם על פסנתר אבל רואים את הגיטרה מאחריו.
A Augustus Hill New member 29/1/06 #10 אממ התמונה שבאתר הזה? http://www.hughlaurie.co.uk/ כי זאת לא לס פול
H Hieros Gamos New member 30/1/06 #18 אמממ זה קליפ די ארוך איזה 40 מגה נדמה לי...אחרי זהות בדויה או מחר אני אתן לך לינק