אני רואה שהתחלתי פה ויכוח...../images/Emo8.gif
בנים- בבקשה ממכם, אנא, אל תתמרמרו. אין ספק שהסדרה גאונית, אין ספק ששאר השחקנים מוכשרים בטירוף, אבל גם אין ספק שיו לאורי הוא השחקן הראשי והוא זה שמושך את תשומת הלב שלנו... זה לא שאתם לא מזילים ריר על כל שחקנית בלונדינית עם ציצים (זוכרים את "משמר המפרץ"?
)... זה לא דבר רע, להיפך- זה מוסיף להנאה של הסדרה... ורק שתדעו, ששחקנים מבוגרים לגמרי עושים לנו את זה- ריצ'ארד גיר, שון קונרי, וכן- גם יו לאורי. אז השילוב הזה של שחקן סקסי עם דמות צינית- חלומה של כל בחורה. כי בסוף היום, גם אם בנות לא יודו בזה לעולם, הן אוהבות את הגבר הקשה להשגה... ככה זה היה פעם וככה זה יהיה תמיד. בנות- אוי, בנות, בנות... באמת! אנחנו צריכות לעשות כבוד למין שלנו... אנחנו המין היפה והשולט. אנחנו אלה שקשות להשגה. אנחנו אלה שגברים רודפים אחרינו ומריירים עלינו... אתן יודעות בדיוק כמוני איך זה בקיץ- הם רק רואים טבור והם מוכנים לקטוף בשבילך את הירח. אני לא אשקר שיו לאורי עושה את זה גם לי. נכון, העיניים שלו הן כמו ים שהייתי מוכנה לטבוע בו, אבל בנות... קצת איפוק... כוסון, חתיך, שווה- מה לא קראתי עליו כאן, אבל בשורה התחתונה- הוא שחקן מוכשר וזה כל העניין. אז תתענגו ותהנו, אבל קצת יותר בשקט, כי ביננו- הגברים פה מקנאים
בשורה התחתונה- תנו לנו להנות, בנים, כי בסוף היום אנחנו, רוצות או לא, חוזרות אליכם...
מקווה שלא הרגזתי כאן אף אחד/ת, הכל בצחוק ורוח טובה...
בנים- בבקשה ממכם, אנא, אל תתמרמרו. אין ספק שהסדרה גאונית, אין ספק ששאר השחקנים מוכשרים בטירוף, אבל גם אין ספק שיו לאורי הוא השחקן הראשי והוא זה שמושך את תשומת הלב שלנו... זה לא שאתם לא מזילים ריר על כל שחקנית בלונדינית עם ציצים (זוכרים את "משמר המפרץ"?